Καλησπέρα φίλε!
Τα τελευταία 4 χρόνια παίζω Fighting Games και έχω το Stick που είχα αγοράσει από τότε (είναι της Madcatz το Tourament Edition 2).;
Έχω φίλους μου που έχουν Qanba και Hori , όμως ας τα πάρουμε ένα ένα
:
1) Αρχικά να σου πω πως δεν υπάρχει πρόβλημα να κάνεις πολλές ώρες την μέρα Training , ίσα ίσα που είναι καλό για να εξοικειωθείς με το Stick και να αποκτήσεις Muscle Memory.
2) Τα κουμπιά δεν πρόκειται να χαλάσουν αν δεν τα κοπανάς οργισμένος αν τύχει να εκνευριστείς κατά την διάρκεια του παιχνιδιού (όντας παρορμητικός έχει τύχει να του ρίξω μερικές αλλά ακόμα λειτουργεί κανονικά!
)
3) Η διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα 3 τώρα.Και τα 3 έχουν διαφορετικό layout στο που είναι τοποθετημένα τα κουμπιά (ύψος-θέση)
Τα stick της Madcatz αποτελούνται από Sanwa , αυτά χρησιμοποιούν και στα Arcades της Ιαπωνίας , είναι πολύ μαλακά τα κουμπιά και ο μοχλός χαλαρός (στο δικό μου έτυχε να βγει σκληρός ο μοχλός όταν το αγόρασα)
Τα Hori και αυτά εξίσου μαλακά κουμπιά και ο μοχλός ακόμα πιο μαλακός
Τα Qanba που έχω δει είχαν πλακέτα Dual Mod (ήταν για παραπάνω από μια κονσόλα τύπου PS3 , Xbox 360 , PC) , τα κουμπιά ήταν πιο σκληρά όπως και ο μοχλός δεν ήταν τόσο χαλαρός (πάντα σε λογικό βαθμό).
Αν θες να αγοράσεις εξαρτήματα για το Stick , μόνο από εξωτερικό.Έχω φίλους που έχουν φτιάξει μόνοι τους Custom Stick και ξέρουν να το ανοίγουν για να αλλάξουν πράγματα