Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Elder Scrolls V: Skyrim

More
14 Nov 2011 22:11 #101403 by Γιώργος Μαντούδης
ξερουμε ποτε θα ερθει για xbox 360 στην Ελλαδα και αν θα το εχει το ebw?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Nov 2011 22:23 #101406 by Άγγελος Φασούλης
Από 22 του μήνα.

More
15 Nov 2011 01:05 #101413 by Μάνος Γρυπάρης
Το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς
Πιστεύω ότι το Elder Scrolls 5 Skyrim είναι με διαφορά ότι καλύτερο έχω παίξει για φέτος!

Έχει real-time σύστημα μάχης, άφθονα skills στα οποία συγκαταλέγεται και το αγαπημένο μου crafting (μου θύμιζε Darkfall η φάση καθώς μάζευα ingots, leather κτλ. και πήγαινα στον Blacksmith), πληθώρα όπλων, κρυφά περάσματα και βέβαια το σημαντικότερο απ' όλα: ΕΠΙΚΕΣ μάχες με καλοσχεδιασμένους δράκους! Δεν θυμάμαι να έχω ξαναπολεμήσει τέτοιους δράκους σε Third-Person παιχνίδι κι απορώ πως τόσα χρόνια δεν είχαμε ξαναδεί τέτοιες μάχες.

Προσωπικά λάτρεψα το σενάριο, τα γραφικά και το επικό soundtrack και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους fans των RPG. Το δε inventory του μπορεί να κουράζει λίγο στην εύρεση αντικειμένων, όμως μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και τα favorites καθώς μπορείτε να κάνετε assign στα πλήκτρα σας 1-8 όποιο όπλο ή skill επιθυμείτε και να το εναλλάσσετε μέσα στη μάχη με ένα απλό πάτημα. Μπορείτε ακόμη να καβαλήσετε άλογα, να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι και να ασχοληθείτε για ατελείωτο διάστημα μαζί του. Ακόμα κι αν ολοκληρώσετε το βασικό story υπάρχουν 300 quests (!) και άπειρα δευτερεύοντα. Είναι ένας τίτλος που πραγματικά αξίζει τα λεφτά του!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Nov 2011 04:14 #101414 by Μάνος Γρυπάρης
100 τρόποι να πεθάνεις στο Skyrim.

[youtube:1ba0kfmq]
[/youtube:1ba0kfmq]

Άπειρο γέλιο.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
15 Nov 2011 09:36 #101415 by Kostas Milonas
Μανο να σε ρωτησω κατι? Στο review ελεγες για ενα quest που που επρεπε να βρεις την εισοδο του βουνου με τα 7.000 σκαλοπατια. Εκει δε σε βοηθησε το Clairvoyance spell για να βρεις τον δρομο σου?

BTW: Οντως καποιοι θανατοι ειναι καμμενοι στο Skyrim :D Αυτο δε καταλαβαινω ειναι πως παθαινεις heart attack, απο κακη διατροφη?

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
15 Nov 2011 14:48 #101423 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν το αξιοποίησα και απ' όσο θυμάμαι δεν το δίνει κι απ' την αρχή κιόλας. Θα πρέπει να "μυρίσεις τα νύχια σου" (κοινώς να το αγοράσεις σε βιβλίο) για να το προσθέσεις στα spells σου.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
15 Nov 2011 15:52 #101425 by Kostas Milonas
Ναι οντως, το βρηκα τυχαιο ψαχνοντας τι πουλουσαν στο πρωτο χωριο και το χρησιμοποιω συνεχεια απο τοτε :) Βεβαια εκανα ενα save πριν το αγορασω επειδη μπορει να ηταν μουφα, αλλα αξιζε.

Για οσους δε το εχουν τσεκαρει το Clairvoyance spell σου δειχνει τον δρομο που πρεπει να ακολουθησεις για το επιλεγμενο quest σου, μια γραμμη οπως περιπου ειναι το waypoint find στο Dead Space, απλα σου τραβαει λιγο Magicka...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
16 Nov 2011 14:24 #101456 by Μάνος Γρυπάρης
Πως θα κάνετε save
Υπάρχει ένα πρόβλημα στο Skyrim με τα saves. Όσο περισσότερα saves κάνετε, τόσο πιο πολύ πέφτουν τα frames του παιχνιδιού. Όσοι έχετε πάνω από 50 saves θα δείτε ανά διαστήματα μια πτώση στα frames κι αν τα saves είναι πάνω από 100 εκεί χάνεις την μπάλα.

Μπορεί κάποιοι να μου πείτε "Μα σε μένα δεν έγινε". Το πρόβλημα έχει παρατηρηθεί και από το Eurogamer όπου χρήστες του έκαναν παράπονα ειδικότερα για το PS3. Εμένα πάντως μου συνέβη και στο PC καθώς εκεί έχω γύρω στα 50 saves.

Η καλύτερη τακτική είναι να κάνετε save με τη μέθοδο του rotation, σε 5-6 αρχεία. Προσωπικά θα χρησιμοποιήσω τουλάχιστον 10 αρχεία καθ' ότι έχω βρει bug στο Thalmor Embassy quest το οποίο απ' ότι κατάλαβα...είμαι από τους λίγους που μου έτυχε! Γι' αυτό και έριξα τη βαθμολογία από 9.6 σε 9.3. Στο συγκεκριμένο quest σκοτώνω αναγκαστικά κάποιους φρουρούς αλλά στο τέλος γίνομαι evil (ανάμεσα στους φρουρούς έχει μπλεχτεί κι ένας civilian ο οποίος μου επιτίθεται από μόνος του). Όποιος φτάσει εκεί ας μου το πει.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
16 Nov 2011 17:03 #101468 by eliminator
Replied by eliminator on topic Elder Scrolls V: Skyrim
Elder Scrolls V: Skyrim bugs

Τι είχες Bethesda, τι είχα πάντα.

Κάθε έκδοση της σειράς The Elder Scrolls συνηθίζει να κυκλοφορεί με bugs, οπότε η Bethesda το έχει κάνει πλέον...παράδοση το άθλημα. Φέτος στο Skyrim οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τα bugs είναι λιγότερα από το Oblivion. Εξακολουθούν όμως να υφίστανται.

Ο Pete Hines, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και marketing της Bethesda, ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει σύντομα update το οποίο θα διορθώνει όλα τα bugs που προέκυψαν. Υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες από πολλούς fans, οπότε ο Hines μας συνιστά...ψυχραιμία και υπομονή! Το update θα είναι διαθέσιμο για όλες τις πλατφόρμες.

Πιο αναλυτικά, τα γνωστά bugs είναι τα εξής:
- Στο Xbox 360 υπάρχει πρόβλημα με τα textures σε περίπτωση που εγκαταστήσετε το παιχνίδι στο σκληρό δίσκο. Το ίδιο πρόβλημα παρατηρείται και στο PS3 σε μικρότερο βαθμό.
- Σε όλα τα format υπάρχει πρόβλημα με τα saves. Αν αρχίσουν και αυξάνονται δραματικά τότε θα δείτε και τα frames να πέφτουν.
- Στην έκδοση για PC, παρατηρήσαμε επίσης ένα gameplay breaking bug στο Thalmor Embassy quest, το οποίο σας κάνει evil μετά την ολοκλήρωσή του.

Όποια προβλήματα κι αν αντιμετωπίσετε, η Bethesda προτείνει να τα αναφέρετε άμεσα μέσω αυτής της φόρμας .

Μάνος Γρυπάρης

More
17 Nov 2011 22:23 #101517 by Γιώργος Λόλας
Map mod για το Skyrim

Δείτε τι έφτιαξαν τα παλικάρια. Με αυτό το mod, μπορείτε να περιηγηθείτε στο map σε φάση google street view! Δείτε το video και θα καταλάβετε. Κατεβάστε το από το παρακάτω link και ακολουθήστε τις οδηγίες. Λέει πάντως ότι μπορεί να σας crashάρει το παιχνίδι στο save, αλλά έχει να αλλάξετε μια εντολή για να το φτιάξετε αυτό.

Skyrim map in full 3D

[youtube:2ndx0amr]
[/youtube:2ndx0amr]