Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Elder Scrolls V: Skyrim

More
08 Jun 2011 21:22 #94383 by Θωμάς Ανδριανός
Καλα οσοι δεν εχεται δει το 14λεπτο demo της E3 τρεξτε...

[youtube:uaycu0kb]
[/youtube:uaycu0kb]

Ποσο επικο μπορει να γινει ενα παιχνιδι....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jun 2011 14:08 #95169 by Μάνος Γρυπάρης
Η Bethesda είπε πριν από λίγες ώρες ότι σε αντίθεση με το Fallout 3 όπου κυκλοφορούσε πολλά DLC άνευ ουσίας, στο Elder Scrolls V: Skyrim θα κυκλοφορήσει λιγότερα DLC αλλά πιο ποιοτικά.

Αρκετά ευχάριστη είδηση, για όσους αγοράζουν DLC.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Jul 2011 02:47 #95204 by kostisg7
Replied by kostisg7 on topic Elder Scrolls V: Skyrim
Εχω ακουσει κ δει πολλα για τον εν λογω τιτλο και εχω ενθουσιαστει.Ομως τα RPG φημιζοναται για την δυσκολια τους.Εδω δυσκολευτηκα στο Dragon Age 2 το οποιο φερνει πιο πολυ σε action.Τι λετε υπαρχει περιπτωση να το καταφερω ωστε να σκεφτω την αγορα του οταν βγει η απευθηνεται μονο σε hardcore κοινο;

More
01 Jul 2011 16:22 #95217 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Νομίζω πως θα είναι σαν το Oblivion. Δηλαδή μην σε απασχολεί η δυσκολία του.
Αλλά καλύτερα να περιμένεις κάποιο review του site για σιγουριά.

More
01 Jul 2011 17:03 #95218 by kostisg7
Θα περιμενω εξαλλου δεν σκεφτομουν να το αγορασω μολις βγει καθως προηγουνται Uncharted 3 και Assassins Creed:Revelations αλλα σκεφτομαι πολυ σοβαρα την αγορα του γενικα

More
01 Jul 2011 17:48 #95226 by Σπύρος Λούης
Ο προηγούμενος τίτλος Elder Scrolls:Oblivion ήταν προσωπικά για εμένα το καλύτερο σύγχρονο RPG παιχνίδι, το καινούργιο το περιμένω πως και πως και ελπίζω να ξεπεράσει το παλιό Elder Scrolls

[center:25k8h9vg]Σημασία δεν έχει τι λες, αλλά πως το λες[/center:25k8h9vg]

More
12 Jul 2011 00:49 #95645 by Γιώργος Παραδείσης
Kostisg7, η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να σε προβληματίζει η δυσκολία. Απ' ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής από την Bethseda, όλα τα τελευταία RPG (τόσο το Oblivion, όσο και τα Fallout 3 και New Vegas) της περιλαμβάνουν ρύθμιση της δυσκολίας του gameplay στις επιλογές, και μάλιστα είναι αρκετά ευρεία, φέρνοντας το παιχνίδι ακριβώς στα μέτρα του εκάστοτε χρήστη. Μπορείς να τα παίξεις στο χαμηλότερο επίπεδο, όπου οι μάχες δεν αποτελούν καν πρόκληση ή να κινηθείς κάπου ενδιάμεσα, βρίσκοντας τι σου ταιριάζει προσωπικά.

Για μένα ο κυριότερος λόγος αναμονής του εν λόγω τίτλου, είναι ότι θα είναι ένα "ανοιχτό" RPG. Δηλαδή σε αντίθεση με άλλους τίτλους που ο χαρακτήρας σας κινείται σε συγκεκριμένους χώρους, τα παιχνίδια της Bethesda ακολουθούν την λογική "αν μπορείς να δεις κάτι, μπορείς να το επισκευθείς και να το εξερευνήσεις". Αυτό δίνει μια αίσθηση ρεαλισμού που δεν την αλλάζω με τίποτα, και κατά τη γνώμη μου είναι η πεμπτουσία του role playing. Μπορείτε, για παράδειγμα να περάσετε ώρες προσπαθώντας να ανεβείτε σε ένα βουνό, μόνο και μόνο για να... απολαύσετε τη θέα!

More
12 Jul 2011 01:02 #95648 by kostisg7
Εαν οπως μου λετε δεν υπαρχει θεμα δυσκολιας το παιχνιδι θα το αγορασω γιατι το gameplay video μου αρεσε(με εντυπωσιασε μπορω να πω) αλλα οπως ειπα θα περιμενω λιγο γιατι ο Νοεμβρης ειναι γεματος κυκλοφοριες

More
14 Jul 2011 23:43 #95939 by Άγγελος Φασούλης

Το Elder Scrolls V: Skyrim χωρίς demο

Κανένα demo δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει η Bethesda.

Το The Elder Scrolls V: Skyrim, ο πολυαναμενόμενος διάδοχος του Oblivion, δεν θα κυκλοφορήσει σε demo φέτος. Την πληροφορία αυτή ανακοίνωσε η ίδια η Bethesda.

"Για ένα παιχνίδι τέτοιου μεγέθους και τέτοιας περιπλοκότητας, είναι δύσκολο να δημιουργήσουμε ένα demo που θα αντικατοπτρίζει πλήρως το παιχνίδι. Και θα έπρεπε να είναι ένα τεράστιο demo . Επομένως, δεν πρόκειται να φτιάξουμε κάτι τέτοιο" δήλωσε ο Craig Lafferty, παραγωγός της Bethesda.

Το The Elder Scrolls V: Skyrim θα κυκλοφορήσει στις 11/11/2011, για PC , PS3 και Xbox 360 . Παίζοντάς το στην Gamescom (17-21 Αυγούστου), θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα.

More
14 Jul 2011 23:49 #95941 by Kostas Milonas
Καλο θα ηταν να υπηρχε και καποιο demo, αλλα φαινεται να ειναι τοσο καλα φτιαγμενο που δε χρειαζεται ενα demo για να σε πεισει να το αγορασεις!

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR