Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dragon Age II

More
21 Jan 2011 20:05 #88283 by Aνέστης Αδαμίδης
Αφού βγαίνει και για PS3 λογικά θα μπορέσω να το δοκιμάσω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Mar 2011 17:45 #91427 by Μάνος Γρυπάρης
Η ΒioWare έκανε μία σωστή προσπάθεια στο να κάνει το sequel του Dragon Age πιο user-friendly. Το User Interface είναι πολύ πιο κατανοητό κατά την άποψή μου, ακόμα και σε αρχάριους gamers.

Απ' την άλλη, τα προβλήματα της κάμερας, το frame rate που ανα διαστήματα πέφτει, καθώς επίσης και η μη χρησιμοποίηση όλων των αντικειμένων από τα μέλη του party, είναι σίγουρα κάποια αρνητικά.

Τέλος, ομολογουμένως με ξένισε αρκετά η χρήση του χάρτη και το pathfinding στα quests.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 Apr 2011 18:32 #91724 by kostisg7
Replied by kostisg7 on topic Dragon Age II
βοηθεια εχω κολλησει.για καποιο λογο δεν μπορω να παω στο the hanged man για το quest a business discussion

More
06 Apr 2011 21:15 #91734 by soliant
Replied by soliant on topic Dragon Age II
εγώ άρχισα να το παίζω αλλά μέχρι τώρα δεν μπορώ να πω ότι με έχει ενθουσιάσει πάρα πολύ.... το concept είναι πολύ καλό αλλά το gameplay δεν είναι και από τα πιο εξελιγμένα

More
06 Apr 2011 21:32 #91738 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
@kostisg7:
Δοκίμασε να πας τη νύχτα. Στο χάρτη του Kirkwall, πατάς το πλήκτρο κάτω δεξιά για να αλλάξεις από μέρα σε νύχτα.
Κάποια quests είναι ενεργά μόνο τη μέρα ή μόνο τη νύχτα.
Αν δεν πιάσει πήγαινε κατευθείαν από τη σχετική τοποθεσία στο χάρτη (βρίσκεται μεταξύ Lowtown και Docks), αλλιώς μπες στη Lowtown και περπάτα μέχρι εκεί...

More
07 Apr 2011 04:43 #91762 by Τάκης Σπύρου
H μη χρησιμοποίηση όλων των αντικειμένων από τα μέλη του party με ξενέρωσε και μένα αρκετά,αλλά τελικά μάλλον θα το αγοράσω.

More
08 Apr 2011 19:15 #91832 by kostisg7
ξανακολλησα φιλε αυτη τη φορα ομςσ τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα.εχςκολλησει στν αποστολη the dissent προς στο τελος που επιτιθενται πολλοι templars μαζι.κατεβασα τη δυσκολια αλλα τπτ.μηπως ξερει κανεις καμια τακτικη να με βοηθησει?πληροφοριακα εχω επιλεξει warrior και το party μου ειναι ο anders h aveline και η merille(ισως εκανα εδω την πατατα που δεν πηρα τ varric τη θεωρησα πιο ευκολη τν αποστολη)επισης παιζω το παιχνιδι σε ps3

More
11 Apr 2011 00:06 #91981 by kostisg7
και αφου σας επρηξα για βοηθεια να πω τ γνωμη μου για τ παιχνιδι τωρα που κοντευω ν τ τερματισω αν κα δν τ βλεπω ν τ τερματιζω λογω μιας ακατορθωτης αποστολης.το βρηκα λοιπον καλυτερο απο τ πρωτο ισως επειδη τ παιζω σε κονσολα κ επειδη κυριαρχει πιο πολυ τ action στοιχειο.τ σεναριο οπως ειπατε δεν ηταν δυνατο ομως η εξελιξη τ σε πολλα σημεια δεν ηταν αναμενομενη κ εκρυβε πολλες εκπληξεις δν αναφερω παραδειγματα για μν γινω spoiler.με ξενερωσε ομωσ η δυσκολια τ λεσ κ προοριζεται μονο για τ hardcore κοινο παρα πολυ δυσκολο

More
11 Apr 2011 02:21 #91995 by Μάνος Γρυπάρης
Είδες κάποιο Walkthrough στο Youtube?

Γράφεις Dragon Age II walkthrough και στα εμφανίζει. Και προχωράς εκεί που κόλλησες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)