Αν και συνήθως προσπαθώ να έχω το ρόλο του συνηγόρου του διαβόλου στα σχόλιά μου, θα συμφωνήσω με τους συντάκτες. Το ME3 είναι το καλύτερο κλείσιμο σε μία επική τριλογία και ένα έπος από μόνο του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι απέσπασε τις κορυφαίες βαθμολογίες σε reviews αρκετών site του εξωτερικού τη χρονιά που πέρασε (μέχρι και 10άρια είδα).
Όσο για το Multiplayer, θα διαφωνίσω Μάνο (ναι κατάφερα να γκρινιάξω πάλι). Ναι δεν είναι CoD, ναι το Horde Mode του Gears είναι καλύτερο, αλλά η σύνδεσή του με το Single Player (δε θα spoilerιάσω) και το γεγονός ότι μπορείς γρήγορα να κάνεις progress στο χαρακτήρα σου το κάνουν ένα πολύ ενδιαφέρον addition στο παιχνίδι (σίγουρα δεν είναι core element). Επίσης θα σου προτείνω Μάνο, αν προλαβαίνεις, να κάνεις ένα δεύτερο playthrough κάνοντας και side missions. Έχω εκπλαγεί από τον τρόπο με τον οποίο η Bioware κατάφερε σε αυτό το παιχνίδι να συνδέσει τα side missions με το main quest του παιχνιδιού, καταφέρνοντας έτσι να περνάει στον παίκτη την αίσθηση ότι ασχολείται πάντα με έναν υψηλότερο στόχο κι όχι με τα καπρίτσια ενός NPC την ώρα που καταστρέφεται το σύμπαν.
Τέλος, αγαπητέ Blood King, μη βιαστείς με τα DLC γιατί κάποια από αυτά είναι overpriced μούφες.
Υ.Γ. Αναφορικά με τα οχήματα και μιλώντας για DLC, στο ME2 είχες αποστολές με οχήματα αλλά ήταν DLC (μέτριο προς κακό, δυστυχώς το είχα πάρει). Επίσης στο ME3 μπορείς να κλέψεις και να "οδηγήσεις" mech...
Τempora mutantur et nos mutamur in illis