Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Mass Effect 3

More
26 Feb 2013 21:58 #121003 by Themis Exarchos
Replied by Themis Exarchos on topic Mass Effect 3
Μας εχει ταραξει στα DLC η Bioware!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Mar 2013 15:11 #121911 by Georgios Kyranis
Replied by Georgios Kyranis on topic Mass Effect 3
Μια ερωτηση να κανω
Παιζει ρολο αν επιλεξεις ανδρα η γυναικα;
Δηλαδη αλλες επιλογες στην ιστορια μπορεις να εχεις με την γυναικα και αλλες με τον ανδρα;

More
22 Mar 2013 15:14 #121912 by Βασίλης Καμακάρης
Όχι,δεν έχεις θέμα.

More
22 Mar 2013 16:07 #121915 by Νικολής Ασημάκης
Στην κεντρική ιστορία όχι. Έχεις όμως άλλες δυνατότητες σε romances και μερικά πράγματα μπορεί να γίνουν διαφορετικά ή να υπάρξουν διαφορετικοί διάλογοι αν παίξεις γυναικείο χαρακτήρα.

More
25 Sep 2013 22:40 #132757 by Φώτης
Replied by Φώτης on topic Mass Effect 3
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το Mass Effect 3 και με έψησε να το πάρω!Πόσω μάλλον τώρα που έπεσε και η τιμή του και βγαίνει και σε πακέτο τριλογίας!!

More
25 Apr 2014 00:47 #143669 by Νικολής Ασημάκης
Προσπάθησα να εγκαταστήσω το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ Mass Effect 3 που αγόρασα από τα Public. Μου λέει ότι ο κωδικός που βάζω υπάρχει ήδη και περιμένω για μισή ώρα στο online chat του Help της EA.... Μετά από μια ώρα (μιάμιση συνολικά από την προσπάθεια εγκατάστασης) "επιλύθηκε" το πρόβλημα. Η λύση ήταν απλώς να κατεβάσω το παιχνίδι από το Origin, που θα φάει 2 ώρες, και ότι απλά δεν μπορώ να εγκαταστήσω από τα DVD που ΑΓΟΡΑΣΑ. Και σκέφτομαι τώρα εγώ, με το φτωχό μου μυαλουδάκι, θα είμαι πολύ κακός αν απλά σβήσω origin κλπ και απλά κατεβάσω torrent Mass Effect 3 φουλ με όλα τα DLC (κόστους γύρω στα 40 ευρώ τα βασικά πακέτα) και να το παίξω έτσι; Σημείωση, κυρίως αγοράζω ότι παίζω.

Α ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΑ.

More
17 May 2020 21:13 - 27 May 2020 03:39 #234417 by Παναγιώτης Τσιάτσος

jester wrote: Έχω εκπλαγεί από τον τρόπο με τον οποίο η Bioware κατάφερε σε αυτό το παιχνίδι να συνδέσει τα side missions με το main quest του παιχνιδιού, καταφέρνοντας έτσι να περνάει στον παίκτη την αίσθηση ότι ασχολείται πάντα με έναν υψηλότερο στόχο κι όχι με τα καπρίτσια ενός NPC την ώρα που καταστρέφεται το σύμπαν.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Edit: Ίσως όχι τόσο το story DLC του πρώτου Mass Effect, αλλά εκείνα που προσέθεσαν νέες αποστολές στο άλλα δύο parts της τριλογίας έχω την αίσθηση ότι ήταν σε γενικές γραμμές εξαιρετικές προσθήκες για όσους ήθελαν να εξερευνήσουν κάποια τμήματα της όλης ιστορίας, τα οποία δεν αναπτύχθηκαν στα main games, ακόμη κι αν η ποιότητά τους δεν ήταν ανάλογη πάντα. Υπήρξαν όμως DLCs που ήδη έχει επισημανθεί, και συμφωνώ, ότι μπορούσαν και έπρεπε να συμπεριληφθούν στα κύρια παιχνίδια. Άλλωστε διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, ακόμη κι έτσι, για το αν άξιζε να δαπανήσει κάποιος τα αρκετά επιπλέον χρήματα προκειμένου να τα αποκτήσει, καθώς είμαι πάγια αρνητικός σε κάθε DLC και ειδικά φυσικά σε ό,τι αφορά τα microtransactions.

Νομίζω πως αν πρέπει να ξεχωρίσω ένα από τα πολλά DLCs του Mass Effect 2 δε μπορεί να είναι παρά το Lair of the Shadow Broker, στο οποίο βλέπουμε πώς η Liara κατάφερε να πάρει τη θέση του τελευταίου, όπως διαφορετικά απλώς πληροφορούμαστε στο τρίτο μέρος. Νομίζω άλλωστε ότι από κάθε άποψη ήταν το καλύτερο DLC, αλλά από την άλλη δε μπορείς να παραλείψεις το Arrival, που αποτελεί τον πραγματικό συνδετικό κρίκο με το Mass Effect 3, και που διαφορετικά στην πρώτη σκηνή του τρίτου part απλώς μαθαίνεις για ποιο λόγο η Shepard (στην περίπτωσή μου) βρίσκεται καθηλωμένη στη Γη και της έχει αφαιρεθεί το Normandy.

Στο Mass Effect 3 πάλι θα ξεχωρίσω δύο από τα πολλά DLCs, και πάλι όχι αυτά που σου δίνουν έξτρα χαρακτήρα. Το πρώτο είναι το Leviathan, που αν υπήρχε στο main game θα επρόκειτο για μια από τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού για πάρα πολλούς λόγους, δίπλα σε άλλα επικά στιγμιότυπα που ενυπάρχουν σ' αυτό. Το δεύτερο είναι το Citadel, που κυκλοφόρησε τελευταίο κι ήταν αυτό που λειτούργησε ως ένας υπέροχος συναισθηματικός επίλογος, μια τελευταία ευκαιρία να γίνεις ξανά ο/η Shepard και, ακόμη περισσότερο, να σμίξεις για πρώτη και τελευταία φορά με όλους μαζί τους χαρακτήρες που αγάπησες λιγότερο ή περισσότερο σ' αυτήν την απίθανη τριλογία.
Last edit: 27 May 2020 03:39 by Παναγιώτης Τσιάτσος.

More
31 May 2021 12:38 #251720 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Mass Effect 3
Jennifer Hale: "Θα ήθελα να δω Shepard στο Mass Effect 4 και ερωτικές σκηνές μεταξύ συγκεκριμένων χαρακτήρων" Η voice actor της Female Shepard παίρνει θέση.

Η Jennifer Hale, ηθοποιός που υποδύεται την female Shepard στο Mass Effect, δήλωσε ότι θα ήθελε να δει τον δημοφιλή χαρακτήρα να επιστρέψει.

Η Hale δήλωσε: "Θέλω να δω Shepard να επιστρέφει 100%. Θέλω να εξερευνήσω τις σχέσεις, ξέρετε, με τους Garrus, Thane Liara κτλ. Θα ήθελα η γυναίκα Shepard να φλερτάρει με την Tali και όλοι με την Jack".
 Μέχρι στιγμής η BioWare δεν έχει ανακοινώσει αν θα υπάρχει ο/η Shepard στο επόμενο Mass Effect.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
24 Aug 2022 00:35 #266177 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Mass Effect 3
Mod σας επιτρέπει να κάνετε σεξ με τον Joker στο Mass Effect 3

Τον πιλότο αεροσκάφους, όχι τον άλλο!

Ο Joker είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός χαρακτήρας στη σειρά Mass Effect, καθώς πιλοτάρει το αεροσκάφος Normandy και στέκεται στο πλευρό του John Shepard. Ένα mod σας επιτρέπει να κάνετε σεξ με τον Joker, αν επιλέξετε Female Shepard.

Το mod ονομάζεται The Hatboy Project και σας επιτρέπει να προσθέσετε τον Joker (Jeff Moreau) στη λίστα των χαρακτήρων που επιτρέπεται να κάνετε σεξ. Το mod "δημιουργεί μια ολοκαίνουργια ρομαντική αφήγηση για να εξερευνήσει ο παίκτης" με τον έξυπνο και αγαπητό πιλότο του SSV Normandy. Υπάρχουν νέοι διάλογοι, προσαρμοσμένες ρομαντικές εκδοχές συνομιλιών, νέες ατάκες και η επιλογή να μεταβείτε από το φλερτ σε μια αφοσιωμένη σχέση, μέχρι και μια ρομαντική σκηνή!

Σύμφωνα με τον modder SpaceD0lphin, το mod απαιτούσε πολλή «υπομονή και χρήση της τεχνολογίας». Μπορείτε να δείτε ένα κομμάτι του mod στο τρέιλερ παρακάτω, συμπεριλαμβανομένων νέων φωνητικών για τον Joker που είναι ένα μείγμα συνδυασμένων υπαρχόντων διαλόγων και AI λογισμικού (του xVASynth). Το αποτέλεσμα είναι ότι οι νέες ατάκες του Joker ακούγονται πολύ κοντά στη χροιά φωνής του voice actor Seth Green, αν και σε ορισμένα σημεία υπάρχουν κάποιες μικροπαρεκτροπές. Διαβάστε περισσότερα για το mod .

Αν θέλετε να δείτε περισσότερα, υπάρχουν πολλά βίντεο στο Youtube channel του The Hatboy Project.

Ο Joker δεν είναι διαθέσιμος για φλερτ αν επιλέξετε Male Shepard. Άρα θα πρέπει να επιλέξετε την Female Shepard, την οποία υποδύεται η voice actress Jennifer Hale. Το mod είναι επίσης συμβατό μόνο με το αρχικό Mass Effect 3, αν και μια έκδοση για την Legendary Edition είναι σε ανάπτυξη.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το mod .

Δείτε ένα αστείο mod που αλλάζει τους reapers του Mass Effect και τους κάνει...imposters από το Among Us!

More
24 Nov 2022 23:09 #267730 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Mass Effect 3
Mass Effect 3: Developer της BioWare είχε φτιάξει εναλλακτικό φινάλε στο launch, όπου ο John Shepard φασωνόταν με τον The Illusive Man

Δείτε το βίντεο.

Μία developer της BioWare δήλωσε στο Twitter ότι το 2012, όταν κυκλοφόρησε το Mass Effect 3, οι developers έφτιαχναν ορισμένα βίντεο για εναλλακτικά φινάλε.

Η Violet McVinnie παρουσίασε ένα από αυτά τα βίντεο. Σε αυτό, ο John Shepard κάνει την φάση του με τον The Illusive Man, ενώ ως μουσική υπόκρουση παίζει το "I don't wanna miss a thing" των Aerosmith.

So I had an interesting habit when I worked at BioWare. The day after we finished making a game I'd always throw together a quick video envisioning what it would be like if our characters would just kiss and make up. I'd need to find the Dragon Age version again. pic.twitter.com/6i4mcGraeX

— McVee (@VioletMcVinnie) November 23, 2022

Η McVinnie ομολόγησε ότι υπάρχουν κι άλλα τέτοια βίντεο, όπως για παράδειγμα για την σειρά Dragon Age.

Σκεφτείτε πόσα εναλλακτικά φινάλε μπορεί να υπάρχουν, τόσο από τα games της BioWare, όσο και από άλλων εταιρειών, που δεν τα έχουμε δει ποτέ. Πάντως, το βίντεο δεν περιέχει spoilers , επομένως δείτε το άφοβα. Απλά είναι κάτι που δεν υπήρξε ποτέ.

Δείτε το Mass Effect 3 mod που σας επιτρέπει να κάνετε σεξ με τον Joker.