Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Horizon Forbidden West

More
17 Nov 2021 15:29 #257354 by Απόστολος Μητσακούλης
Κάποια στιγμή θα το πάρω. Εξαρτάται βέβαια τι πλατφόρμα θα έχω διαθέσημο. Προς το παρόν χλομό να πάρω ps5 φέτος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Nov 2021 01:26 #257358 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Horizon Forbidden West
Να μην είχα μυωπία και να είχα lower στα αγγλικά από πιτσιρικάς και θα είχα PS5 ήδη.....περισσότερα ξόδεψα για τα αγγλικά και τα γυαλιά μυωπίας που θα αγοράσω.

Βέβαια, δεν υπάρχει και λόγος να βιαστώ. 'Οσο κυκλοφορούν νέεοι τίτλοι στο PS4 και όσο υπάρχουν παιχνίδια PS4 που έχουν κυκλοφορήσει και δεν έχω παίξει όπως Resi Evil Village δεν θα αγοράσω PS5.

Μελλοντικά μπορεί να αγοράζω και συλλεκτικές αλλά για την ώρα ξοδεύω με μέτρο. Φυσικά και θα αγοράσω ένα retail παιχνίδι ΑΑΑ day one, για να το απολαύσω, αυτό μπορώ να το κάνω, αλλά δεν θα αγοράσω και τα τρία ΑΑΑ που θα κυκλοφορήσουν το 2022  day one....

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
18 Nov 2021 19:29 #257373 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ το είπα παλιότερα, θα το πω και πάλι. Και το έχω ήδη πράξει ξανά στο παρελθόν. Σκοπεύω να πάρω τη Regalla (ακόμη κι αν θεωρώ απαίσιο το γεγονός ότι δε θα έχει physical copy) και το PS5 θα έρθει όταν θα έρθει. Δε θα πάθει τίποτα να κάθεται. Έτσι είχα κάνει και με τη συλλεκτική του Dishonored 2, αλλά εκεί έχω την αβάντα ότι το ενεργοποίησα στο Steam και τώρα περιμένει. Όταν μπορέσω να φτιάξω ένα καλύτερο pc με καλύτερη οθόνη κυρίως, τότε θα ασχοληθώ ταμάλα, που λέει και ο Κατακουζηνός.

More
19 Nov 2021 01:51 #257380 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Horizon Forbidden West

Εγώ το είπα παλιότερα, θα το πω και πάλι. Και το έχω ήδη πράξει ξανά στο παρελθόν. Σκοπεύω να πάρω τη Regalla (ακόμη κι αν θεωρώ απαίσιο το γεγονός ότι δε θα έχει physical copy) και το PS5 θα έρθει όταν θα έρθει. Δε θα πάθει τίποτα να κάθεται. Έτσι είχα κάνει και με τη συλλεκτική του Dishonored 2, αλλά εκεί έχω την αβάντα ότι το ενεργοποίησα στο Steam και τώρα περιμένει. Όταν μπορέσω να φτιάξω ένα καλύτερο pc με καλύτερη οθόνη κυρίως, τότε θα ασχοληθώ ταμάλα, που λέει και ο Κατακουζηνός.

'Εχω την αίσθηση πως η Regalla είναι και για PS4 οπότε μπορείς να την παίξεις προτού πάρεις PS5.

Πάντως παντού είναι εξαντλημένη εκτός αν την εχεις προπαραγγείλει ήδη. Μπορεί βέβαια να την φέρει και το GWShop.

Εγώ αν δεν αγοράσω το Elden Ring και το πάρω day one, θα αγοράσω την απλή έκδοση του PS4.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
19 Nov 2021 19:29 #257394 by Aνέστης Αδαμίδης

'Εχω την αίσθηση πως η Regalla είναι και για PS4 οπότε μπορείς να την παίξεις προτού πάρεις PS5.

Πάντως παντού είναι εξαντλημένη εκτός αν την εχεις προπαραγγείλει ήδη. Μπορεί βέβαια να την φέρει και το GWShop.

Εγώ αν δεν αγοράσω το Elden Ring και το πάρω day one, θα αγοράσω την απλή έκδοση του PS4.
Ακόμη κι έτσι, θα το προτιμούσα για το PS5. Όπως έκανα με το AC Black Flag, το οποίο ναι μεν ήταν διαθέσιμο και για το 3, αλλά το προτίμησα στο 4, λόγω δύναμης του συστήματος.

More
09 Dec 2021 03:03 #257788 by Stathis Moose Stathopoulos
Νέες πληροφορίες για τους εχθρούς

Ο principle machine designer του Horizon Forbidden West, Blake Politeski μίλησε στο PlayStation Blog για την διαδικασία του σχεδιασμού των νέων μηχανών που θα συνυπάρχουν με αυτές που έχουμε ήδη γνωρίσει.
Σκοπός της Guerilla Games είναι να δημιουργηθεί ένα πιστευτό οικοσύστημα. Για παράδειγμα τώρα υπάρχει πλέον το ιπτάμενο Sunwing για το οποίο ο Politeski δήλωσε: "Θέλαμε μία μεγαλύτερη ιπτάμενη μηχανή από το Glinthawk και το αποτέλεσμα είναι το Sunwing, όμως έπρεπε να έχει ένα ρόλο στον κόσμο. Μελετήσαμε διάφορα ιπτάμενα ερπετά και πτηνά και καταλήξαμε στην ιδέα των φτερών που αντλούν ηλιακή ενέργεια. Αυτό δημιούργησε έναν ενδιαφέροντα μηχανισμό gameplay, όπου τα φτερά θα είναι ευάλωτα όταν αντλούν ηλιακή ενέργεια όμως θα προσελκύουν περισσότερους εχθρούς".

<youtube>wQATS4HOxdo</youtube>

Ένας ακόμα νέος εχθρός είναι το Tremortusk, το οποίο είδαμε στο gameplay trailer του Horizon Forbidden West. Η Asset Art lead, Maxim Fleury δήλωσε: "Το Tremortusk είναι βασισμένο σε ένα μαμούθ και σε προϊστορικούς ελέφαντες. Έχει πολλές διαφορετικές επιθέσεις και το σώμα του είναι καλυμμένο από όπλα. Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιεί το περιβάλλον για επιθέσεις". Ο Politeski δήλωσε: "Για να επανέλθουμε στο οικοσύστημα των μηχανών, δημιουργήθηκε ώστε να κρατάει την ισορροπία στη Γη και να εμποδίζει τους ανθρώπους από το να την καταστρέψουν πάλι. Τα Tremortusks δημιουργήθηκαν ως μηχανές μάχης για να προστατεύουν τις υπόλοιπες μηχανές".

Ένας μεγάλος παράγοντας για τους σχεδιασμούς των μηχανών είναι οι νέες ικανότητες της Alloy. H Fleury δήλωσε: "Χωρίς να κάνω spoilers , κάθε μηχανή έχει πολλούς τρόπους για να αντιμετωπιστεί. Θέλαμε να το κάνουμε ξεκάθαρο προς τους παίκτες μέσω των σχεδιασμών των μηχανών και έτσι προσθέσαμε textures για φαίνονται τα αδύναμα σημεία. Θα πρέπει να μελετήσετε κάθε μηχανή, ώστε να βρείτε τους σωστούς τρόπους για να την αντιμετωπίσετε".

Το Horizon Forbidden West θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου 2022 για PS5 και PS4.

More
12 Dec 2021 22:20 #258347 by Stathis Moose Stathopoulos
Gameplay trailer

Στα πλαίσια των The Game Awards 2021 η Sony παρουσίασε ένα gameplay trailer του Horizon Forbidden West.

Το Horizon Forbidden West θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου 2022 για PS5 και PS4.

More
27 Dec 2021 18:43 #259201 by Stathis Moose Stathopoulos
Νέο τρέιλερ με εντυπωσιακά machines

Η Guerrilla Games δημοσίευσε νέο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου Horizon Forbidden West, στο οποίο παρουσιάζει τα διάφορα machines που κατοικούν στον νέο κόσμο.
Η ποικιλία των machines φαίνεται να είναι τεράστια. Υπάρχουν machines που μοιάζουν με φίδια, σαν το Slitherfang, άλλα που μοιάζουν με αρμαντίλλο και άλλα που μοιάζουν με κροκόδειλους και καρχαρίες και κολυμπάνε ελεύθερα στην τεράστια θάλασσα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εντυπωσιακό τρέιλερ:

More
07 Jan 2022 04:17 #259836 by Nikos Georgopoulos
Νέο τρέιλερ με τις φυλές

Η Guerilla Games δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ με το πολυαναμενόμενο Horizon Forbidden West, στο οποίο μας παρουσιάζει τις φυλές.

More
07 Jan 2022 13:11 #259859 by Aνέστης Αδαμίδης
Ρε παιδιά, μια Regala Collector's που θα βρούμε; Θα φέρει το GWShop; I must have this!!! Και μετά παίρνω και το δισκάκι.