Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Horizon Forbidden West

More
08 Oct 2021 17:19 #256168 by Απόστολος Μητσακούλης
Σιγά σιγά θα τα κάνουν όλα digital απο ότι φένεται. Ξεχάσαν πόσο ωραίο είναι να έχεις συλογή σε δισκάκι με τα όλα του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Oct 2021 17:22 - 08 Oct 2021 17:25 #256170 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Horizon Forbidden West

Σιγά σιγά θα τα κάνουν όλα digital απο ότι φένεται. Ξεχάσαν πόσο ωραίο είναι να έχεις συλογή σε δισκάκι με τα όλα του.

Μπά, διαφωνώ κάθετα....το ίδιο λένε και με τα βιβλία πως θα γίνουν όλα ebooks και πάλι χλωμό.

Εγώ γουστάρω να τα διαβάζω τυπωμένα και να τα βλέπω στο ράφι, γιατί ebooks ; 

Και με τα παιχνίδια πιστεύω πως τα CD πάντα θα υπάρχουν απλά ίσως γίνει αυτό που γίνεται στα PC όπου μαζί με CD αγοράζεις steam key στην ουσιά και έχεις το CD για μόστρα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 08 Oct 2021 17:25 by Blood Prince.

More
10 Oct 2021 17:16 #256222 by Aνέστης Αδαμίδης

Έχει γίνει δυστυχώς. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το ps5 digital που δεν θα μπορουσε να παιξει το δισκάκι. 

Θλιβερό. Και απαράδεκτο θα έλεγα. Εδώ έχω βρει τον μπελά μου με το λογαριασμό μου στο ικαριαμ, που μου τον έχουν κλέψει και στην υποστήριξη μου λένε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αν γίνει μια στραβή με τον PSN λογαριασμό μου ή κλειδωθώ έξω από την κονσόλα; Τα χάνω όλα....

More
10 Oct 2021 17:24 #256223 by Blood Prince

Έχει γίνει δυστυχώς. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το ps5 digital που δεν θα μπορουσε να παιξει το δισκάκι. 

Αν γίνει μια στραβή με τον PSN λογαριασμό μου ή κλειδωθώ έξω από την κονσόλα; Τα χάνω όλα....
Εγώ τον PSN λογαριασμό τον έχω ασφαλίσει..δύσκολο να κλαπεί....για να συνδεθεί κάποιος στον λογαριασμό μου ακόμα και να ξέρει τον κωδικό χρειάζεται επαλήθευση...θα έχω πρόβλημα μόνο αν μου κλέψουν το κινητό κλπ 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
14 Oct 2021 17:11 #256390 by Απόστολος Μητσακούλης

Αν γίνει μια στραβή με τον PSN λογαριασμό μου ή κλειδωθώ έξω από την κονσόλα; Τα χάνω όλα....
Εγώ τον PSN λογαριασμό τον έχω ασφαλίσει..δύσκολο να κλαπεί....για να συνδεθεί κάποιος στον λογαριασμό μου ακόμα και να ξέρει τον κωδικό χρειάζεται επαλήθευση...θα έχω πρόβλημα μόνο αν μου κλέψουν το κινητό κλπ 
Έχω κάνει και εγώ αυτήν την επαλήθευση με κινητό και με email(διαφορετικό απο αυτό του PSN). Βέβαια στην αρχή είχα ξεχάσει τον κωδικό μου για να μάθω πως δουλεύει όλο το σύστημα. Καλό είναι να το κάνετε και με email σε περίπτωση που χάσει κάποιος το κινητό του. Με δισκάκια πάντος νιώθω πιο ασφαλείς.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
09 Nov 2021 11:08 #257195 by Stathis Moose Stathopoulos
Νέες πληροφορίες για τους εχθρούς

Ο principle machine designer του Horizon Forbidden West, Blake Politeski μίλησε στο PlayStation Blog για την διαδικασία του σχεδιασμού των νέων μηχανών που θα συνυπάρχουν με αυτές που έχουμε ήδη γνωρίσει.
Σκοπός της Guerilla Games είναι να δημιουργηθεί ένα πιστευτό οικοσύστημα. Για παράδειγμα τώρα υπάρχει πλέον το ιπτάμενο Sunwing για το οποίο ο Politeski δήλωσε: "Θέλαμε μία μεγαλύτερη ιπτάμενη μηχανή από το Glinthawk και το αποτέλεσμα είναι το Sunwing, όμως έπρεπε να έχει ένα ρόλο στον κόσμο. Μελετήσαμε διάφορα ιπτάμενα ερπετά και πτηνά και καταλήξαμε στην ιδέα των φτερών που αντλούν ηλιακή ενέργεια. Αυτό δημιούργησε έναν ενδιαφέροντα μηχανισμό gameplay, όπου τα φτερά θα είναι ευάλωτα όταν αντλούν ηλιακή ενέργεια όμως θα προσελκύουν περισσότερους εχθρούς".

Ένας ακόμα νέος εχθρός είναι το Tremortusk, το οποίο είδαμε στο gameplay trailer του Horizon Forbidden West. Η Asset Art lead, Maxim Fleury δήλωσε: "Το Tremortusk είναι βασισμένο σε ένα μαμούθ και σε προϊστορικούς ελέφαντες. Έχει πολλές διαφορετικές επιθέσεις και το σώμα του είναι καλυμμένο από όπλα. Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιεί το περιβάλλον για επιθέσεις". Ο Politeski δήλωσε: "Για να επανέλθουμε στο οικοσύστημα των μηχανών, δημιουργήθηκε ώστε να κρατάει την ισορροπία στη Γη και να εμποδίζει τους ανθρώπους από το να την καταστρέψουν πάλι. Τα Tremortusks δημιουργήθηκαν ως μηχανές μάχης για να προστατεύουν τις υπόλοιπες μηχανές".

Ένας μεγάλος παράγοντας για τους σχεδιασμούς των μηχανών είναι οι νέες ικανότητες της Alloy. H Fleury δήλωσε: "Χωρίς να κάνω spoilers , κάθε μηχανή έχει πολλούς τρόπους για να αντιμετωπιστεί. Θέλαμε να το κάνουμε ξεκάθαρο προς τους παίκτες μέσω των σχεδιασμών των μηχανών και έτσι προσθέσαμε textures για φαίνονται τα αδύναμα σημεία. Θα πρέπει να μελετήσετε κάθε μηχανή, ώστε να βρείτε τους σωστούς τρόπους για να την αντιμετωπίσετε".

Το Horizon Forbidden West θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου 2022 για PS5 και PS4.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
17 Nov 2021 00:03 - 17 Nov 2021 01:25 #257337 by Blood Prince
Μπορεί και να αγοραστεί τελικά...τον Ιανουάριο θα αποφασίσω αν το προπαραγγείλω.

Γενικότερα είμαι κυκλοθυμικός. Ξέρω έλεγα πως δεν μου αρέσει, και όχι δεν τρόλλαρα, αλλά ακριβώς το ίδιο έλεγα και για το Zero Dawn και πήρα πλατίνα.

Είναι ανοιχτού κόσμου με μια ελκυστική Alloy και φυσικά θα έχει επίπεδο δυσκολίας από τα θετικά. Οι μηχανές εξακολουθώ να λέω πως δεν με εντυπωσιάζουν. Θα προτιμούσα να ήταν ζώα και επίσης θα ήθελα να είχε περισσότερους ανθρώπους στο περιβάλλον από το πρώτο.Επιπλέον να προσθέσω πως το περιβάλλον ως τροπικό φαίνεται αρκετά ελκυστικό.

Ο ανοιχτός κόσμος του Elden Ring δεν συγκρίνεται , με του Horizon και μου θυμίζει αρκετά Dark Souls...βέβαια συμμετείχε ο Martin για αυτό κλίνω πρός στο Elden Ring και μου αρέσουν τα κάστρα ...όμως το κυρίως τοπίο στο gameplay δεν με ενθουσίασε καθώς μου φάνηκε μονότονο ούτε οι κατακόμβες που μου θύμισαν Dark Souls 1/3. Μόνο το κάστρο μου άρεσε.Επιπλέον είναι ζόρικο και δεν ξέρω κατά πόσο θα θέλω να ξαναπεράσω τα ίδια.

Θα δούμε.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 17 Nov 2021 01:25 by Blood Prince.

More
17 Nov 2021 00:43 - 17 Nov 2021 01:24 #257339 by Blood Prince

Ένας ακόμα νέος εχθρός είναι το Tremortusk, το οποίο είδαμε στο gameplay trailer του Horizon Forbidden West. Η Asset Art lead, Maxim Fleury δήλωσε: "Το Tremortusk είναι βασισμένο σε ένα μαμούθ και σε προϊστορικούς ελέφαντες. Έχει πολλές διαφορετικές επιθέσεις και το σώμα του είναι καλυμμένο από όπλα. Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιεί το περιβάλλον για επιθέσεις". Ο Politeski δήλωσε: "Για να επανέλθουμε στο οικοσύστημα των μηχανών, δημιουργήθηκε ώστε να κρατάει την ισορροπία στη Γη και να εμποδίζει τους ανθρώπους από το να την καταστρέψουν πάλι. Τα Tremortusks δημιουργήθηκαν ως μηχανές μάχης για να προστατεύουν τις υπόλοιπες μηχανές".

Εμένα γιατί ο προϊστορικός ελέφαντας λόγω του μεγέθους, μου θύμισε τον ολίφαντα από τις νότιες χώρες της μέσης γής στο σύμπαν του Τόλκιν ; 

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 17 Nov 2021 01:24 by Blood Prince.

More
17 Nov 2021 01:03 - 17 Nov 2021 01:15 #257340 by Blood Prince

Αν δηλαδή στο μέλλον αποκτήσετε PS5 και κάνετε το λάθος να αγοράσετε την απλή έκδοση, τότε θα πρέπει είτε να το παίξετε με τα γραφικά που έχει στο PS5, είτε να αγοράσετε το παιχνίδι από την αρχή.

Καλό θα είναι όσοι σκέπτεστε να αγοράσετε PS5 στο μέλλον, να αγοράσετε εξ αρχής την Digital Deluxe Edition ή την Regalla Edition.

Λοιπόν διάβασα προσεχτικά τα προηγούμενα πόστ να τα θυμηθώ και η δυνατότητα για ιπτάμενες μηχανές είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.

Αν τελικά το αγοράσω day one και δεν αγοράσω το Elden Ring ή το Gow Ragnarok θα πάρω την απλή έκδοση σε retail.

Ο λόγος είναι πως αν στο μέλλον αγοράσω PS5 (κάτι που δεν είναι σίγουρο),δεν θα με πειράξει να το παίξω με γραφικά PS4 και εμένα με νοιάζει την ώρα που θα το αγοράσω να το απολαύσω, οπότε δεν αξίζει.

edit Τώρα το είδα..

Stathis Moose Stathopoulos post=255365 userid=71485
Η Sony άλλαξε γνώμη και θα δώσει δωρεάν upgrade

Η Sony τελικά άλλαξε γνώμη μετά τις δημοσιεύσεις των gaming sites και την κατακραυγή των fans της για την μη διαθεσιμότητα του upgrade από PS4 σε PS5 στο Horizon Forbidden West από την απλή κιόλας έκδοση. Η ανακοίνωση της Ιαπωνικής εταιρείας, μέσω του προέδρου της Jim Ryan, λέει τα εξής: "Πέρυσι, δεσμευτήκαμε να δώσουμε δωρεάν upgrades στα cross-gen launch titles, κάτι που περιελάμβανε και το Horizon Forbidden West. Ενώ η πανδημία μετέθεσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού που είχαμε αρχικά φανταστεί, θα μείνουμε με την αρχική προσφορά μας. Θα δώσουμε δωρεάν upgrade και όσοι αγοράζουν την έκδοση του παιχνιδιού στο PS4, θα το παίξουν και στο PS5".

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 17 Nov 2021 01:15 by Blood Prince.

More
17 Nov 2021 01:17 #257341 by Blood Prince

Όσο για την έκδοση του PS4, δεν θα τρέχει όπως η έκδοση για PS5, αλλά οι κάτοχοι PS4 θα έχουν μία εξίσου συναρπαστική εμπειρία. Το Horizon Zero Dawn του 2017 δεν εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο το potential του PS4 και θα εκμεταλλευτούμε ορισμένους ανεξερεύνητους πόρους για να βελτιώσουμε την έκδοση αυτή".

ουάου πολύ καλό.

[IMG

Peter Baylish