Elden Ring: Ο Let me Solo Them νίκησε το τελικό boss 5000 φορές
Πλέον..."συνταξιοδοτείται" από το παιχνίδι!
Ο παίκτης του Elden Ring Let Me Solo Them έχει πλέον βοηθήσει 5000 άτομα να νικήσουν το τελικό boss του παιχνιδιού.
Για να μην συγχέεται με τον Let Me Solo Her, που βοήθησε τους παίκτες στη Malenia, ο Let Me Solo Them φοράει παρόμοια ενδυμασία με βάζο στο κεφάλι (σ.σ. τον αντιγράφει δηλαδή), αλλά το επίκεντρό του είναι το ζευγάρι των τελικών bosses του παιχνιδιού - εξού και το όνομα.
«Ήταν μια από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες της ζωής μου και είμαι ειλικρινά ευγνώμων»,
είπε ο παίκτης στο Reddit
. «Αυτό σηματοδοτεί το τέλος ενός κεφαλαίου, αλλά ήθελα απλώς να πω, ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους τους παίκτες που με κάλεσαν».
Ο Let Me Solo Them εργαζόταν σκληρά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, αλλά όπως αναφέρει το post, πλέον θα σταματήσει.
Αξίζει να θυμήσουμε ότι ο Let Me Solo Her έγινε γνωστός σε όλη την κοινότητα του παιχνιδιού, καθώς βοήθησε τους παίκτες να νικήσουν τη Malenia 1000 φορές. Έλαβε ένα αναμνηστικό ξίφος από την Bandai Namco για τις προσπάθειές του.
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τον modder που έβαλε την Malenia στο Sekiro και τον παίκτη που τερμάτισε το Elden Ring με σαξόφωνο χωρίς να δεχτεί χτύπημα!