Ο George R.R. Martin δεν έχει παίξει ποτέ το Elden Ring παρότι δούλεψε σε αυτό
Παλιότερα έπαιζε games και είπε ότι είχε εθιστεί.
Ο συγγραφέας George R.R. Martin βοήθησε στη δημιουργία του Elden Ring, αλλά δεν το έχει παίξει.
Ο συγγραφέας του A Song of Ice and Fire, που οδήγησε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Game of Thrones, λέει ότι εθίζεται εύκολα και δεν παίζει καθόλου video games. Όχι μόνο αυτό, αλλά είπε ότι αν έπαιζε το Elden Ring δεν θα μπορούσε να γράψει το πολυαναμενόμενο Winds of Winter,
Ο Martin είπε: "Δεν έχω παίξει το Elden Ring γιατί ο κόσμος θέλει να δει το βιβλίο Winds of Winter [γέλια]. Έχω, δυστυχώς, χαρακτήρα που εθίζεται. Έπαιζα games πριν από καιρό, όπως το Railroad Tycoon, το Master of Orion και τι Homeworld», είπε. "Θα με ρουφούσε και περνούσαν εβδομάδες, μήνες. Καθόμουν εκεί με το κόκκινο φανελένιο μπουρνούζι μου και λέγοντας "Ένα ακόμη παιχνίδι, ένα ακόμη παιχνίδι!"
Έτσι, ο Martin αποφάσισε να σταματήσει εντελώς τα βιντεοπαιχνίδια. Είπε ότι αισθάνεται «πολύ χαρούμενος» που δούλεψε στο Elden Ring, ένα παιχνίδι που γνώρισε υψηλές βαθμολογίες στα reviews και εμπορική επιτυχία όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους.
Ο Μάρτιν εργάστηκε για την ιστορία του κόσμου του Elden Ring, επινοώντας την ιστορία του κόσμου του παιχνιδιού 5.000 χρόνια πριν ξεκινήσει η βασική ιστορία του παιχνιδιού.
Το Elden Ring έχει πουλήσει περισσότερα από 16 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και είναι το παιχνίδι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Αμερική μέχρι στιγμής για το 2022. Προβλέπεται να ξεπεράσει ακόμη και το Call of Duty: Modern Warfare II για να γίνει No.1 συνολικά για την Αμερική για το τρέχον έτος.
Δείτε την Βραζιλιάνα streamer που προσπαθεί να τερματίσει το Elden Ring με drawing pad.