Μύστης πλήρωσε 20.000 δολάρια ένα Adult Cam Girl για να...τερματίσουν παρέα το Elden Ring
Χρειάστηκαν 40 ώρες!
Ο καθένας έχει τα βίτσια του. Ωστόσο, ένας gamer
πλήρωσε 20.000 δολάρια ένα Cam Girl
για να παίξουν...μαζί Elden Ring! Τελείωσαν το παιχνίδι σε 40 ώρες σε livestream.
Το απίστευτο αυτό σκηνικό έγινε στο site CamSoda. Το live κράτησε 40 ώρες συνεχόμενα. Ο gamer λέγεται Chris και είναι 29 ετών. Δήλωσε ότι έψαχνε παρέα για να παίξει με κάποια Elden Ring. Αυτή που ανταποκρίθηκε από το CamSoda ήταν η Charley Hart, Cam Girl, την οποία πλήρωσε 20.160 δολάρια. Μπήκαν μαζί σε ιδιωτική συνομιλία για να παίξουν Elden Ring.
Το streaming μεταξύ των δύο διήρκεσε 40 ώρες, με μερικά διασκεδαστικά διαλείμματα από το παιχνίδι (αν ξέρετε τι σημαίνει αυτό) κάθε λίγες ώρες. Ήταν η μεγαλύτερη συνεχόμενη εκπομπή που έγινε ποτέ στο CamSoda!
Στη συνέχεια, το site CamSoda πήρε συνέντευξη από τον άνδρα και τη γυναίκα.
Ε: Η εμπειρία άξιζε την τιμή;
Α: Ναι. Συνήθως παίζω μόνος μου
campaigns
φορώντας μπόξερ και χορταίνω με υδατάνθρακες (πίτσα, γρήγορο φαγητό κ.λπ.) ενώ πίνω ενεργειακά ποτά. Ήταν ωραίο να έχω την Charley δίπλα μου καθώς διέσχιζα το Interregnum. Γνωριστήκαμε αρκετά στενά και συνδεθήκαμε σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Μου άρεσε πολύ η παρέα της. Ανυπομονώ να κάνω streaming μαζί της όταν βγει ένα υπέροχο νέο παιχνίδι.
Ε: Πιστεύετε ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να παίξετε το Elden Ring;
Α: Προσωπικά ναι. Μπορεί να μην είναι για όλους, αλλά μου άρεσε η παρέα του Charley. Κράτησε τα πράγματα… διασκεδαστικά.
Ε: Ήταν έντονο το παιχνίδι για 40 ώρες και ήταν μια κουραστική εμπειρία;
Α: Ναι, ήταν πολύ έντονο. Ήμουν αποφασισμένος να ολοκληρώσω το παιχνίδι. Την επόμενη φορά, αν κάνω ποτέ μια πλήρες campaign, θα κάνω διαλείμματα.
Στη συνέχεια, η CamSoda έθεσε τις ακόλουθες ερωτήσεις στην Charley.
Ε: Αυτό το είδος δουλειάς γίνεται όλο και πιο δημοφιλές για ένα Cam Girl;
Α: Είναι. Ήταν δημοφιλές κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ξέρω κάποια μοντέλα που «έπαιξαν» με τους πελάτες τους. Αντί να είμαι απλώς ένα Cam Girl που παίζει για, ας πούμε, 7 λεπτά, συνόδευα τους πελάτες για μεγάλα χρονικά διαστήματα καθώς έπαιζαν, έφτιαχναν δείπνο, έτρωγαν δείπνο κ.λπ. Είναι σαν ένα μακροχρόνιο stream.
Ε: Είναι κάτι που σου αρέσει;
Α: Ναι! Με ενδιαφέρει να ξανακάνω κάτι τέτοιο. Ίσως όχι 40 συνεχόμενες ώρες, αλλά ένα εκτενές session για λίγες ώρες μπορεί να είναι διασκεδαστικό.
Ε: Ήταν έντονο το παιχνίδι για 40 ώρες και ήταν μια κουραστική εμπειρία;
Α: Ήταν κάτι που δεν είχα ξανακάνει. Ποτέ δεν κατάλαβα πραγματικά πόσο διαρκεί 40 συνεχόμενες ώρες. Χρειάζεται πολλή αντοχή, με περισσότερους από έναν τρόπους. Αλλά ο Κρις και εγώ το πετύχαμε αμέσως και ήταν διασκεδαστικό. Γιορτάσαμε μόλις ολοκληρώθηκε το campaign σαν να είχαμε πάρει πρωτάθλημα. Ήταν ένα ωραίο επίτευγμα.
Ίσως το πιο εκπληκτικό πράγμα σε αυτήν την ιστορία είναι ότι οι δύο έχουν ολοκληρώσει το παιχνίδι σε περίπου 40 ώρες. Δυστυχώς το CamSoda δεν ρώτησε ποιο
class
επέλεξαν και το build του.
Διαβάστε περισσότερα για τον τρελό παίκτη που τερμάτισε το Elden Ring μέσα σε 2,5 ώρες.
Το Elden Ring κυκλοφόρησε για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.