Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Deus Ex: Mankind Divided

More
08 Apr 2015 02:06 - 03 Feb 2017 01:11 #159166 by Vasot

Μετά το Deus Ex: Human Revolution η σειρά συνεχίζεται. Εξακολουθούμε να έχουμε ένα Action RPG με Stealth gameplay. Στο Mankind Divided ο πρωταγωνιστης ειναι παλι ο Adam Jensen.

Διαβάστε το review

Μερικες πληροφοριες για την πλοκη:

Warning: Spoiler!

Last edit: 03 Feb 2017 01:11 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Apr 2015 07:47 #159169 by Αγησίλαος Σιντόρης
Πολυ ενδιαφερον φαινεται σαν πλοκη μενει να μαθουμε περισσοτερα..Ευχαριστουμε για την ενημερωση...

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
08 Apr 2015 11:41 #159175 by Νικολής Ασημάκης
Τρελά νέα χτες το βράδυ. Αναμένουμε σαν τρελοί.

More
08 Apr 2015 13:29 #159176 by Vasot
Replied by Vasot on topic Deus Ex: Mankind Divided
H Square Enix προκειται να κανει ανακοινωσει μεσω twitch για το παιχνιδι σημερα σε περiπου 5 ωρες απο αυτη την στιγμη που γραφω :)

IT'S NOT THE END OF THE WORLD, BUT YOU C△N SEE IT FROM HERE...

TUNE IN ON TWITCH

04.08.15 @ 09:00 PDT / 12:00 EDT / 17:00 BST / 18:00 CEST

#CantKillProgress

Oριστε και το linκ του Twitch για οποιον ενδιαφερεται να παρακουλουθησει τι προκειται να ανακοινωσει η Square Enix www.twitch.tv/cantkillprogress

More
05 Jun 2015 11:01 #162282 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Εγώ το βρήκα πολύ ρηχό το Human Revolution, ξενέρωσα όταν άκουσα τη λέξη Illuminati, βάζεις που βάζεις συνομωσία στο game, πρωτοπόρησε και λίγο.... Ελπίζω το επόμενο να είναι καλύτερο!

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
05 Jun 2015 13:55 #162290 by Apostolos
Replied by Apostolos on topic Deus Ex: Mankind Divided
Το περιμένω πως και πως. Μου φαίνεται πολύ σκοτεινό το στυλ του και μου αρεσουν τέτοια είδους παιχνίδια.

More
05 Jun 2015 22:52 #162315 by Νικολής Ασημάκης

TheRedWood wrote: Εγώ το βρήκα πολύ ρηχό το Human Revolution, ξενέρωσα όταν άκουσα τη λέξη Illuminati, βάζεις που βάζεις συνομωσία στο game, πρωτοπόρησε και λίγο.... Ελπίζω το επόμενο να είναι καλύτερο!

Οι Illuminati είναι μέρος του lore του Deus Ex από το πρώτο πρώτο παιχνίδι που βγήκε το 2000. Δεν υπήρχε περίπτωση να το άλλαζαν επειδή πλέον έχει γίνει...mainstream. Ούτως ή άλλως πιο πετυχημένη είναι η χρήση urban legends, καθώς είναι πιο πειστικό.

More
06 Jun 2015 11:28 #162322 by Georgios Manolis

Zaratoth wrote:

TheRedWood wrote: Εγώ το βρήκα πολύ ρηχό το Human Revolution, ξενέρωσα όταν άκουσα τη λέξη Illuminati, βάζεις που βάζεις συνομωσία στο game, πρωτοπόρησε και λίγο.... Ελπίζω το επόμενο να είναι καλύτερο!

Οι Illuminati είναι μέρος του lore του Deus Ex από το πρώτο πρώτο παιχνίδι που βγήκε το 2000. Δεν υπήρχε περίπτωση να το άλλαζαν επειδή πλέον έχει γίνει...mainstream. Ούτως ή άλλως πιο πετυχημένη είναι η χρήση urban legends, καθώς είναι πιο πειστικό.

Έτσι ακριβώς είναι Zaratoth αλλά νομίζω οι πιο πολλοί δεν ολοκήρωσαν 100% το παιχνίδι και έχασαν κάποια γεγονότα που είχαν άμεση σχέση με την υπόθεση.Κάποια απο τα side quests και το dlc missing link προσθέτουν αρκετά στη πλοκή.Βέβαια πρέπει να σου αρέσουν τέτοιου είδους σενάρια για να πάρεις τη πλοκή στα σοβαρά!

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
07 Jul 2015 22:29 #163992 by Δημήτρης Αραμπατζίδης

Zaratoth wrote:

+1 στον Νικολή! Εμένα προσωπικά μου αρέσουν πάρα πολύ τέτοιου είδους σενάρια, οπότε ίσα ίσα που το θεωρώ και σούπερ :D

More
08 Jul 2015 10:53 #164014 by Georgios Manolis

Mortifer wrote:

Zaratoth wrote:

+1 στον Νικολή! Εμένα προσωπικά μου αρέσουν πάρα πολύ τέτοιου είδους σενάρια, οπότε ίσα ίσα που το θεωρώ και σούπερ :D

Κι εσύ δικός μας είσαι?Άντε να γινόμαστε πολλοί... :P

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore