Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Deus Ex: Mankind Divided

More
08 Jul 2015 12:32 #164016 by Δημήτρης Αραμπατζίδης

the_prophet1987 wrote:

Mortifer wrote:

Zaratoth wrote:

TheRedWood wrote: Εγώ το βρήκα πολύ ρηχό το Human Revolution, ξενέρωσα όταν άκουσα τη λέξη Illuminati, βάζεις που βάζεις συνομωσία στο game, πρωτοπόρησε και λίγο.... Ελπίζω το επόμενο να είναι καλύτερο!

Οι Illuminati είναι μέρος του lore του Deus Ex από το πρώτο πρώτο παιχνίδι που βγήκε το 2000. Δεν υπήρχε περίπτωση να το άλλαζαν επειδή πλέον έχει γίνει...mainstream. Ούτως ή άλλως πιο πετυχημένη είναι η χρήση urban legends, καθώς είναι πιο πειστικό.

+1 στον Νικολή! Εμένα προσωπικά μου αρέσουν πάρα πολύ τέτοιου είδους σενάρια, οπότε ίσα ίσα που το θεωρώ και σούπερ :D

Κι εσύ δικός μας είσαι?Άντε να γινόμαστε πολλοί... :P

Φυσικά, conspiracy theories for the win! :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jul 2016 13:44 #183412 by Πιέρρος Φουστέρης
Στο επίσημο Twitter account του Deus Ex , δώθηκε στη δημοσιότητα ένα GIF με τα 50 achievements του παιχνιδιού! Το GIF είναι κάπως γρήγορο, γι'αυτό κάντε διπλό κλικ γρήγορα για να τα δείτε ένα-ένα!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
02 Jul 2016 19:50 #183423 by Aνέστης Αδαμίδης
Μια απορία αν επιτρέπεται κιόλας. Η ιστορία της σειράς είναι συνεχιζόμενη από παιχνίδι σε παιχνίδι; Όπως το Mass Effect δηλαδή;

More
02 Jul 2016 20:07 #183426 by Πιέρρος Φουστέρης

TheReaper wrote: Μια απορία αν επιτρέπεται κιόλας. Η ιστορία της σειράς είναι συνεχιζόμενη από παιχνίδι σε παιχνίδι; Όπως το Mass Effect δηλαδή;

Είναι, φίλε TheReaper. Μάλιστα, είναι κάπως περίπλοκη και, αν σκοπεύεις να παίξεις το Mankind Divided χωρίς να έχεις παίξει τα προηγούμενα, καλό θα ήταν να διαβάσεις, έστω, την ιστορία που έχει προηγηθεί, για να μη μπερδευτείς. Αξίζει τον κόπο, πάντως, κατ' εμέ.

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister

More
04 Jul 2016 01:17 #183485 by Πιέρρος Φουστέρης
Για όσους βαριούνται να βλέπουν το GIF για να διαβάσουν τα achievements, ορίστε η πλήρης λίστα (σημείωση: μπορεί να υπάρξουν ορισμένα spoilers, μιας και κάποια achievements σχετίζονται με το story του παιχνιδιού) :
We Are Human Beings - You completed Deus Ex: Mankind Divided on any difficulty
Pacifist - You completed Deus Ex: Mankind Divided without killing a single soul. Bosses are people, too.
Foxiest of the Hounds - You triggered zero alarms an entire playthrough.
A Heated Combination - Enter a classic numerical code in the game's first keypad
Ghost - Cross enemy territory like a ghost, raising no hostile reaction from anyone.
Signh no Swan Song - Have Singh's back when it matters most.
Between Technology and the Divine - Complete & win the debate with Talos Rucker.
The Golden Rookery - Find the missing Gold Penguin and return him back to his colony.
Core Driller - Use the Ice Drill to bypass a large section of the GARM facility.
So Many Cucumbers = Deus Ex is all about cucumbers...
Time Traveler - You managed to bring Koller the Neuroplasticity Calibrator before he even asked you for it.
Tablet Collector - Collect and read every unique eBook.
Ruthless Efficiency - Fully upgrade a weapon of your choice.
Humanity+ - Fully upgrade a branch of your Augmentation Tree.
And Embrace What You've Become - Install at least one experimental augmentation.
Jack of all Augments - Invest in at least one augmentation in every branch of the Aug Tree.
The Invincible Body Blocking an Iron Devil - Block an incoming enemy explosive with the Titan Shield.
Slow & Sharp - Land an Explosive Nanoblade Shot on three enemies at once while the Focus Augmentation is active.
This is Great for Spring Cleaning - Use both Knockback & Precision functions of the P.E.P.S. Arm Cannon at least once.
Ramming Speed!! - Ram Dash into an enemy NCP with a fully charged Icarus Dash.
Express Elevator to Hell, Going Down - Land an Icarus Landing & Strike on foes and clear out the pack with the Typhoon.
Invisible War - Incapacitate a cloaked enemy while still remaining cloaked yourself.
Ground Mail was a Better Option - Flawlessly disable a Drone via Remote Hacking.
****! Taser First! - Lock-On and deploy the Quad Arc upgrade of the Tesla Knuckle on four enemies at once.
I Can Only Fight Enemies I See - Complete one Hacking Challenge with Fog Security without using a Reveal Software.
Adept of the Metaverse - Engage in all Tutorials in Adams first mission in Dubai.
Fresh Out of the Package - With Koller's help and the Neuroplasticity Calibrator, eliminate overclocking for experimental augs.
Data Disciple - Breach: Complete all servers in the Tier 1 Network.
Data Detective - Breach: Complete a Darknet file.
Data Expert - Breach: Complete all servers in the Tier 2 Network.
Data Master - Breach: Complete all servers in the Tier 3 Network.
Cantkillprogress - You experienced Deus Ex: Mankind Divided and collected all trophies. Congrats! (PS4 only)
There are also 19 secret achievements.

- Tyrion Lannister

More
19 Jul 2016 00:34 - 19 Jul 2016 00:35 #184748 by Marios Ntallaris
Νέο gameplay video για το Deus Ex Mankind Divided

Στο εν λόγο video εκτός των άλλων βλέπουμε τους stealth μηχανισμούς και ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά μονοπάτια να εξερευνήσουμε.
Last edit: 19 Jul 2016 00:35 by Marios Ntallaris.

More
02 Aug 2016 09:08 #185696 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το μέλλον είναι εδώ! H Open Bionics δημιουργεί σε προσιτές τιμές προσθετικά μέλη εμπνευσμένα από το παιχνίδι! Το βίντεο είναι στην comic con στο San Diego.

More
02 Aug 2016 09:28 #185697 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

TheReaper wrote: Μια απορία αν επιτρέπεται κιόλας. Η ιστορία της σειράς είναι συνεχιζόμενη από παιχνίδι σε παιχνίδι; Όπως το Mass Effect δηλαδή;

Ισχύει ότι σου είπε ο DoUzOs. Έχει περίπλοκο στόρυ το οποίο συνεχίζεται στα παιχνίδια(οι επιλογές σου όχι αλλά λίγη σημασία έχει) Τα 2 τελευταία είναι prequel του πρώτου Deus Ex. Σου προτείνω να το παίξεις το πρώτο Deus Ex αν και είναι παλιό παιχνίδι. Τα γραφικά δεν είναι τόσο άσχημα παρότι είναι του 2000, το μόνο αρνητικό είναι ότι πρέπει να συνηθίσεις το gameplay και τα upgrades γιατί είναι λίγο περίεργο. Κατά τα άλλα είναι ένα παιχνίδι πολύ μπροστά από την εποχή του, η πλοκή του είναι για μένα η καλύτερη που έχω δει σε παιχνίδι. Τρομερές ανατροπές, τρομεροί χαρακτήρες, εξαιρετικοί διάλογοι και το καλύτερο soundtrack σε game. Είναι και σχετικά challenging σε πολλά σημεία. Έχει πολλές λεπτομέρειες, easter eggs και μπορείς να κάνεις τις αποστολές με όποιο τρόπο θες. Είτε να μπεις σαν ταύρος σε υαλοπωλείο, είτε σαν φάντασμα. Έχει πολλές επιλογές που έχουν αντίκτυπο σε ότι κάνεις και στην εξέλιξη του παιχνιδιού και 3 επικούς τερματισμούς που θα σου μείνουν. Αξίζει να το παίξεις όχι μόνο για να καταλάβεις καλύτερα το τι γίνεται στα prequel, αλλά και επειδή είναι αντικειμενικά από τα καλύτερα games ever.

More
31 Aug 2016 22:21 #186988 by Παντελής Δασκαλέλος
Deus Ex: Mankind Divided review

Προσωπικά ανήκω στην κατηγορία των παικτών που γνώρισαν την σειρά Deus Ex μέσα από τo Human Revolution, καθώς η σχέση μου με τα προηγούμενα κεφάλαιά της ήταν καθαρά επιφανειακή. Το Human Revolution το λάτρεψα αν και στην συνείδηση μου ποτέ δεν καθιερώθηκε ως ένα game του 10, όπως το πλάσαρε τότε η πλειοψηφία των gaming sites του εξωτερικού. Η Director's Cut έκδοση του μου άφησε καλύτερες εντυπώσεις, κυρίως επειδή είχαν βελτιωθεί οι stealth μηχανισμοί, η A.I και τα boss fights. Ερχόμαστε τώρα στο Mankind Divided, το οποίο ναι μεν στοίχειωσε την κονσόλα, αφού από την στιγμή που το κατέβασα δεν έπαιξα κάτι άλλο, από την άλλη δε μου έδωσε την αίσθηση ότι απλά παίζω το ίδιο ακριβώς game με το Human Revolution με πιο σύγχρονα γραφικά.

Αυτό για εμένα είναι και το μεγαλύτερο ελλάτωμα του νέου Deus Ex, πιστεύω ότι είναι ένα εξαιρετικό Action RPG που μπορεί να παιχθεί με δύο τουλάχιστον ξεχωριστούς τρόπους (non lethal και lethal προσέγγιση), αλλά όπως και να το κάνουμε διστάζει να κάνει το ένα βήμα παραπάνω. Με άλλα λόγια είναι μια καλή κυκλοφορία, αλλά αν δεν ασχοληθείτε μαζί της δεν χάνετε και τίποτα (στην περίπτωση πάντα που έχετε ασχοληθεί με το Human Revolution).

More
01 Sep 2016 14:31 #187010 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Lordwinter wrote: Deus Ex: Mankind Divided review

Προσωπικά ανήκω στην κατηγορία των παικτών που γνώρισαν την σειρά Deus Ex μέσα από τo Human Revolution, καθώς η σχέση μου με τα προηγούμενα κεφάλαιά της ήταν καθαρά επιφανειακή. Το Human Revolution το λάτρεψα αν και στην συνείδηση μου ποτέ δεν καθιερώθηκε ως ένα game του 10, όπως το πλάσαρε τότε η πλειοψηφία των gaming sites του εξωτερικού. Η Director's Cut έκδοση του μου άφησε καλύτερες εντυπώσεις, κυρίως επειδή είχαν βελτιωθεί οι stealth μηχανισμοί, η A.I και τα boss fights. Ερχόμαστε τώρα στο Mankind Divided, το οποίο ναι μεν στοίχειωσε την κονσόλα, αφού από την στιγμή που το κατέβασα δεν έπαιξα κάτι άλλο, από την άλλη δε μου έδωσε την αίσθηση ότι απλά παίζω το ίδιο ακριβώς game με το Human Revolution με πιο σύγχρονα γραφικά.

Αυτό για εμένα είναι και το μεγαλύτερο ελλάτωμα του νέου Deus Ex, πιστεύω ότι είναι ένα εξαιρετικό Action RPG που μπορεί να παιχθεί με δύο τουλάχιστον ξεχωριστούς τρόπους (non lethal και lethal προσέγγιση), αλλά όπως και να το κάνουμε διστάζει να κάνει το ένα βήμα παραπάνω. Με άλλα λόγια είναι μια καλή κυκλοφορία, αλλά αν δεν ασχοληθείτε μαζί της δεν χάνετε και τίποτα (στην περίπτωση πάντα που έχετε ασχοληθεί με το Human Revolution).

Παίξε(αν δεν το έχεις παίξει φυσικά, μιας και έγραψες ότι έχεις ασχοληθεί επιφανειακά με τα προηγούμενα) άμα βρεις χρόνο το παλιό, του 2000, ειδικά τώρα που έχει βγει το Revision Mod του και το κάνει ακόμα καλύτερο. Για την εποχή του αυτό που προσφέρει σαν εμπειρία είναι εξαιρετικό, σε όλους τους τομείς, παρά τα αρνητικά που μπορεί να έχει. Μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά ότι θες, όπως θες και να ολοκληρώσεις τις αποστολές που σου δίνονται με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους. Αν το lore του Revolution και του Divided σου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον τότε δώσε μια ευκαιρία στο παλιό γιατί θα συνδεθούν πολλές ιστορίες και μυστήρια του στόρυ. Στο παλιό υπάρχουν και χαρακτήρες που συναντάς στο Revolution(το Divided δε το έχω παίξει ακόμα) καθώς και γεγονότα που άρχισαν να εξελίσσονται από το Revolution. Πραγματικά εκπληκτικό το πως τα έχουν συνδέσει.