Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Evil Campaign

More
12 May 2006 15:36 #12422 by john louskas
Evil Campaign was created by john louskas
Εχθές το βράδυ ξεκίνησα ένα evil campaign με κάτι φίλους. Αν και για αυτό που θέλω να πω δεν έχει πολύ σημασία το παιχνίδι που

Da Orkz

Κάθε κυριακή 22:00 - 24:00 στον Gamesradio

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 May 2006 16:04 #12425 by Stathis Yannacopoulos
Replied by Stathis Yannacopoulos on topic Evil Campaign
Μεγάλη υπόθεση να παίζεις σωστά το alignment. Καλή διασκέδαση

More
12 May 2006 17:56 #12432 by S. K.
Replied by S. K. on topic Evil Campaign
Για αυτο παιζεις lawful evil.. Παιζεις ομαδικα εκει που τους χρειαζεσαι (μαχες κτλ) ολα τα υπολοιπα τα κανεις στη ζουλα (looting κτλ). Εισαι ο κλασικος εκμεταλευτης, προδοτης, υπουλος χαρακτηρας που πανω απο ολα βαζει τον εαυτο του αλλα χρησιμοποιει τους αλλους για τους υποχθονιους σκοπους του..

spH3RiCal_v3CtoR: Th3_ImposSsiBl3 ~>O

More
14 May 2006 15:03 #12484 by Κώστας Παραδιάς
Εγώ προσωπικά έχω και τρέξει ακι έχω συμμετάσχει σε evil campaign. Δε μπορώ να πω ότι το απόλαυσα κιόλας. Για να είμαι πιο ακριβής, ήταν μια απίστευτη μαλακία, κυρίως γιατί η ομάδα είχε μέσο όρο ζωής 15 λεπτά, επειδή θεωρούσε αστείο να μπαίνει σε χωριά και να βιάζει τους άνδρες ενώ σκότωνε τις γυναίκες.

Γενικά το να παίξεις evil campaign είναι μεγάλο ζότι και μπορεί γρήγορα να ξεμείνεις από hooks, δηλαδή ενδιαφέροντα στοιχεία που μπορείς να πετάξεις σε παίκτες!

More
17 May 2006 12:02 #12624 by Πέτρος
Replied by Πέτρος on topic Evil Campaign
Δε θα συμφωνήσω. Εφ' όσον ο DM ξέρει και ΜΠΟΡΕΙ να διευθύνει σωστά ένα campaign και οι παίκτες δεν παίζουν evil με τη λογική σκοτώνω ότι πετάει κι ότι κολυμπάει, καταστρέφοντας έτσι το παιχνίδι, τότε μπορεί το αποτέλεσμα να βγει πραγματικά καλό. Διάθεση για σωστό παιχνίδι να υπάρχει...

Κάποια στιγμή θα παίξουμε και τέτοιο, είναι στους στόχους της παρέας :P

More
17 May 2006 15:00 #12632 by S. K.
Replied by S. K. on topic Evil Campaign
E, ναι οταν λεμε evil campaign δεν εννοουμε chaotic evil campaign (ολα τα σφαζουμε ολα τα σπαμε)..

spH3RiCal_v3CtoR: Th3_ImposSsiBl3 ~>O

More
18 May 2006 23:41 #12682 by Nikos Pourn
Replied by Nikos Pourn on topic Evil Campaign
Έχετε σκεφτεί ποτέ τι Alignment μπορεί να είστε στήν πραγματική ζωή;
Εγώ ναί.Και πιστέψτε με,με έφερε σε δύσκολη θέση.
Όντας rogue στο DnD(και έχοντας υοθετήσει αυτή την νοοτροπία στην πραγματική ζωή,κατά κάποιο τρόπο)έχω καταλήξει να σκέφτομαι με τον ίδιο τρόπο όπως και ένας κλέφτης στο παιχνίδι.Για δικούς μου λόγους δέν θα αναφέρω παραδείγματα από διάφορα που μου έχουν συμβεί(ή που έχω κάνει) απλώς θα πώ αυτό:Μήν υοθετείτε νοοτροπίες που έχει ο χαρακτήρας σας στο οποιοδήποτε παιχνίδι (μιλάω για evil και neutral)γιατί σε έναν κόσμο που ήδη έχει αρκετό κακό μέσα του,το τελευταίο που χρειζόμαστε είναι ανθρώπους που γίνονται evil ή έστω neutral απο μικροί για να δείξουν κάτι που δέν είναι,για να το παίξουν κάπως ή δέν ξέρω και γώ γιατί.

In the light I'm quite transparent
In the dark I'm such a dream

[img

[img

[img

More
19 May 2006 02:56 #12689 by Panagiotis Koutelidakis
spH3RiCal, συγγνώμη που θα διαφωνήσω, αλλά δεν περιγράφεις lawful χαρακτήρα κατά βάση - ο lawful θα έχει ένα σύστημα αρχών, κι εσύ περιγράφεις, γενικά, το μέσο chaotic evil χαρακτήρα...

Μπορείς να παίξεις άνετα οιοδήποτε evil alignment αν πληρούνται οι κάτωθι συνθήκες: να θέλουν όλοι, και ο αφηγητής, κάτι τέτοιο, να είναι πολύ ώριμοι οι παίκτες με τις καταστάσεις του παιχνιδιού, να μη θίγονται ευαισθησίες επειδή γουστάρουμε χωρίς να νοιαζόμαστε για τους άλλους, και να υπάρχει βάση σε όλ' αυτά.

More
19 May 2006 11:45 #12703 by Κώστας Παραδιάς

Garrett\ wrote: Έχετε σκεφτεί ποτέ τι Alignment μπορεί να είστε στήν πραγματική ζωή;
Εγώ ναί.Και πιστέψτε με,με έφερε σε δύσκολη θέση.
Όντας rogue στο DnD(και έχοντας υοθετήσει αυτή την νοοτροπία στην πραγματική ζωή,κατά κάποιο τρόπο)έχω καταλήξει να σκέφτομαι με τον ίδιο τρόπο όπως και ένας κλέφτης στο παιχνίδι.Για δικούς μου λόγους δέν θα αναφέρω παραδείγματα από διάφορα που μου έχουν συμβεί(ή που έχω κάνει) απλώς θα πώ αυτό:Μήν υοθετείτε νοοτροπίες που έχει ο χαρακτήρας σας στο οποιοδήποτε παιχνίδι (μιλάω για evil και neutral)γιατί σε έναν κόσμο που ήδη έχει αρκετό κακό μέσα του,το τελευταίο που χρειζόμαστε είναι ανθρώπους που γίνονται evil ή έστω neutral απο μικροί για να δείξουν κάτι που δέν είναι,για να το παίξουν κάπως ή δέν ξέρω και γώ γιατί.

Κοίτα Garret, σχετικά με αυτό που ανέφερες, πιστεύω ότι οι καλύτεροι χαρακτήρες είναι αυτοί που είναι φτιαγμένοι με σκέψη, αγάπη και προδέρμ. Και πάνω από όλα, αυτοί που βασίζονται σε εσένα και σε ό,τι νομίζεις καλύτερα. Αν πρέπει με κάποιον τρόπο να κατατάξω τον κόσμο μας, θα τον έλεγα neutral. Για κάθε καλό υπάρχει ένα κακό και διατηρείται μια ισορροπία.
Τώρα, για ανθρώπους που παίζουν evil: IT'S JUST A GAME.

ΌΧΙ, ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ.

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΑΚΤΙΝΕς ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Η ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΕΙΣ ΜΕ ΔΡΑΚΟΥΣ (βασικά μορείς, αλλά τσουζείειειει)

ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΩΤΙΚΑ!

More
19 May 2006 12:12 #12704 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic Evil Campaign

Atrelegis\ wrote: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΩΤΙΚΑ!

μωρέ υπάρχουν... απλά κρύβονται καλά και φοράνε μάσκα...

Κατά τ'άλλα θα συμφωνήσω: It's just a game