Garrett\ wrote: Έχετε σκεφτεί ποτέ τι Alignment μπορεί να είστε στήν πραγματική ζωή;
Εγώ ναί.Και πιστέψτε με,με έφερε σε δύσκολη θέση.
Όντας rogue στο DnD(και έχοντας υοθετήσει αυτή την νοοτροπία στην πραγματική ζωή,κατά κάποιο τρόπο)έχω καταλήξει να σκέφτομαι με τον ίδιο τρόπο όπως και ένας κλέφτης στο παιχνίδι.Για δικούς μου λόγους δέν θα αναφέρω παραδείγματα από διάφορα που μου έχουν συμβεί(ή που έχω κάνει) απλώς θα πώ αυτό:Μήν υοθετείτε νοοτροπίες που έχει ο χαρακτήρας σας στο οποιοδήποτε παιχνίδι (μιλάω για evil και neutral)γιατί σε έναν κόσμο που ήδη έχει αρκετό κακό μέσα του,το τελευταίο που χρειζόμαστε είναι ανθρώπους που γίνονται evil ή έστω neutral απο μικροί για να δείξουν κάτι που δέν είναι,για να το παίξουν κάπως ή δέν ξέρω και γώ γιατί.
Κοίτα Garret, σχετικά με αυτό που ανέφερες, πιστεύω ότι οι καλύτεροι χαρακτήρες είναι αυτοί που είναι φτιαγμένοι με σκέψη, αγάπη και προδέρμ. Και πάνω από όλα, αυτοί που βασίζονται σε εσένα και σε ό,τι νομίζεις καλύτερα. Αν πρέπει με κάποιον τρόπο να κατατάξω τον κόσμο μας, θα τον έλεγα neutral. Για κάθε καλό υπάρχει ένα κακό και διατηρείται μια ισορροπία.
Τώρα, για ανθρώπους που παίζουν evil: IT'S JUST A GAME.
ΌΧΙ, ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ.
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΑΚΤΙΝΕς ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Η ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΕΙΣ ΜΕ ΔΡΑΚΟΥΣ (βασικά μορείς, αλλά τσουζείειειει)
ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΩΤΙΚΑ!