Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Witcher 3 : Wild Hunt

More
13 Aug 2014 20:35 #147967 by Petros
Replied by Petros on topic The Witcher 3 : Wild Hunt
Πο πο ... αυτό το παιχνίδι.. είχα παιξει το 1 δεν με τρέλανε πολυ αλλα το 2 εντάξει αριστούργημα. Ανηπομονό για το 3 πιστεύω ότι θα είναι ακόμα καλύτερο απο το 2. Για να δούμε λοιπόν!

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Aug 2014 11:27 - 22 Aug 2014 11:28 #148106 by Πιέρρος Φουστέρης
Η CD Projekt Red έδωσε στη δημοσιότητα ένα gameplay βίντεο 37 λεπτών! Για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο, διαβάστε το σχετικό άρθρο από τη Χριστιάνα Θάνου!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 22 Aug 2014 11:28 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
22 Aug 2014 17:55 #148177 by Κωνσταντινος Καλαμαρας
φαινεται απιστευτο game.
παρα πολυ ωραια γραφικα.
Αναμενουμε να δουμε πως θα βγει ;)

More
22 Aug 2014 18:05 #148199 by Dionisis
Replied by Dionisis on topic The Witcher 3 : Wild Hunt
Απο τα πολυ καλα.. ισως το παιχνιδι της χρονιας.. το θεμα ειναι οτι μαζι με αυτο ερχοντε κι αλλα και που θα βρουμε τα φραγκα μαγκες......????

More
22 Aug 2014 18:31 #148211 by nikos pratilas
Πολύ τέλειο game!!!! Τα πάντα τέλεια!!!! Όμορφα γραφικά, τεράστιος κόσμος, τέλειο gameplay!!!! Από τα αγαπημένα μου παιχνίδια του 2015!!!

More
22 Aug 2014 21:28 #148268 by filipakos
Replied by filipakos on topic The Witcher 3 : Wild Hunt
Το περιμένω πως και πως αλλά επίσης είναι κρίμα που είναι το τελευταίο :(

More
23 Aug 2014 00:19 #148300 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
Eτσι μπράβο! λαοθάλασσα το περιμένει αυτό το game και έτσι πρέπει κιόλας. Μακαρι να βγει GOTY επιτέλους γιατί άχτι έχω που σπάνια βγαίνει GOTY καποιο RPG. Το έχω πει αρκετές φορές πως είναι το game που περιμένω πιο πολύ απόλα και γουστάρω ακόμα πιο πολύ γιατί ήδη μετά την επιτυχία του πρώτου η CD Projekt Red συνέχισε να έχει τα ηνία στην παραγωγή του συγκεκριμένου franshise, παρά να το πάρει κάποια πασίγνωστη εταιρεία που θα κάνει μηδαμινή δουλειά.
Επι του θέματος, το συγκεκριμένο βιντεάκι με έχει κάνει να ανυπομονώ ακόμα περισσότερο, καθώς φαίνεται να ανταποκρίνεται πλήρως στο πως ήθελα τη τρίτη συνέχεια της σειράς, και στάνταρ θα πάρω κάρτα γραφικών για να σιγουρευτώ ότι θα παίζω στο max τα γραφικά του Wild Hunt ώστε να βυθιστώ πλήρως στο κόσμο του.

More
23 Aug 2014 09:03 #148326 by Kωνσταντινος Σολδατος
Mε το Witcher 2 περασα το καλυτερο πασχα της ζωης μου,μια υπεροχη βδομαδα.Με τοσα trailers και gameplay που εχουμε δει το παιχνιδι εχει καταντησει διακαης ποθος!Δωστε Geralt στον λαο!

More
23 Aug 2014 12:36 #148340 by Νικολής Ασημάκης
Το περιμένω πως και πως. Μετά το βίντεο ξαναέπιασα τα βιβλία (τα είχα αφήσει στο 6ο από τα 7) και πορώθηκα. Μόλις γυρίσω Αθήνα θα ξαναπιάσω από το πρώτο για να ετοιμάσω saves.

More
27 Aug 2014 10:04 #148688 by Στέλιος Παρλίτσης
Είδα το 35λεπτο gameplay video που πάει να βρει το μουγκό πλασματάκι (Johnny) και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Δεν έχω ξαναπαίξει κανένα Witcher. Τα προηγούμενα ήταν τόσο πλούσια σε περιεχόμενο?