Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Witcher 3 : Wild Hunt

More
17 May 2014 12:16 #144765 by Νικολής Ασημάκης
Μια καθυστέρηση έγινε, ντάξει. Προσωπικά δεν με πείραξε. Τους έχω εμπιστοσύνη και αν κρίνουν πως χρειαζόταν μια καθυστέρηση, τότε δεκτή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jun 2014 03:48 #145594 by Sotiris Greece
Αποκαλύφθηκε νέο gameplay από την E3.
[youtube:3f6qciu3]
[/youtube:3f6qciu3]

More
10 Jun 2014 10:45 #145603 by Πας Παρτού
Το The Witcher 3 είχε για ένα διάστημα την ακόλουθη διαφήμιση:

ότι έρχεται στο steamos (δηλαδή στο λίνουξ). Αλλά δεν έχει κάνει καμμιά επίσημη ανακοίνωση ούτε βλέπω κάποια άλλη πληροφορία. Γνωρίζει κανείς περισσότερα;

More
15 Jun 2014 13:18 #145762 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
24 Φλεβάρη 2015 είναι η επίσημη κυκλοφορία

More
16 Jun 2014 10:31 #145782 by Νικολής Ασημάκης
Το έκανα ήδη προπαραγγελία σε Collector's

More
22 Jun 2014 11:40 #145977 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

Zaratoth wrote: Το έκανα ήδη προπαραγγελία σε Collector's

Φυσικά και θα το έκανες!

Στο μεταξύ βρήκα και αυτό thewitcher.com/adventuregame/ το οποίο φαίνεται να είναι ένα card-based game για τα PC!

Βγήκαν επιτέλους και επίσημα τα 2 επόμενα βιβλία της Witcher Saga μετά το Blood of Elves και είναι τα :
Time of Contempt
Baptism of Fire

More
22 Jun 2014 13:29 #145980 by Νικολής Ασημάκης

aliengoa wrote:

Zaratoth wrote: Το έκανα ήδη προπαραγγελία σε Collector's

Φυσικά και θα το έκανες!

Στο μεταξύ βρήκα και αυτό thewitcher.com/adventuregame/ το οποίο φαίνεται να είναι ένα card-based game για τα PC!

Αν κάνεις προπαραγγελία του παιχνιδιού από το gog σε digital μορφή, κερδίζεις δυο κωδικούς beta για το επιτραπέζιο. Αλλιώς μπορείς να μπεις στο gog galaxy και να δώσεις το mail σου ώστε ίσως λάβεις έναν κωδικό.

More
01 Jul 2014 21:14 #146267 by Χριστιάνα Θάνου
Μόλις έμαθα από έγκυρες πηγές ότι η CD Projekt Red θα κυκλοφορήσει το δικό της MOBA. Έχω να πω ότι ως τεράστια φαν του The Witcher universe γενικά χάρηκα ιδιαίτερα για δύο λόγους:
1)Ο πρώτος είναι γιατί θα δούμε επιτέλους περισσότερο υλικό από τον κόσμο του Wiedzmin. Περίμενα πως και πως νέες περιπέτειες με όλους τους γνωστούς χαρακτήρες που αγάπησα από τα βιβλία και αργότερα στα games.
2)Ο δεύτερος λόγος είναι γιατί ο Tadeus Zielinkski από την CD Projekt Red είπε πως το The Witcher Battle Arena θα είναι free και ΟΧΙ free to play. Με αυτον τον τροπο θελει να δειξει οτι ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. Δεν προκειται για ενα game που το παιζεις free και μετα αγοραζεις διαφορα, εδω θα ειναι ολα δωρεαν. Ο μονος λογος για να αγορασει κανεις θα ειναι αμα δεν εχει υπομονη να ξεκλειδωσει κατι.
Πέρα από αυτά, χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί πιστεύω ότι θα αξίζει σαν MOBA για τα κινητά. Η μάχη θα είναι γρήγορη και φτιαγμένη ειδικά για tablets και κινητά, όχι άλλη μια αποτυχια που βασίστηκε σε PC.
Μια απορία έχω μόνο, ξέρω πως για αρχή θα είναι διαθέσιμοι 8 ήρωες: Witcher Letho, Zoltan Chivay, Philippa Eilhart, Eithne, The Operator, Golem, Saskia και Iorveth. Αναρωτιέμαι αν θα είναι και ο Geralt αργότερα και άλλοι OP χαρακτήρες όπως η Yennefer και η Ciri.
Αυτή ήταν η σύντομη άποψή μου για το MOBA που μόλις ανακοινώθηκε, stay tuned for more.

More
01 Jul 2014 22:47 #146270 by Νικολής Ασημάκης
Όχι άλλα MOBA. Προτιμότερο θα ήταν αντί να χαλάσει προσωπικό σε αυτό το πράγμα, να κάνει κάτι ώστε να δούμε περισσότερα για το Cyberpunk 2077.

More
13 Aug 2014 19:31 #147964 by Παναγιώτης Φιλίππου
Αυτό το παιχνίδι είναι ίσως το μόνο που με έχει ενθουσιάσει τόσο. Κάθε φορά που βλέπω βίντεο του ενθουσιάζομαι ολο και περισσότερο. Ποιότητα μόνο αυτό έχω να πώ :-)