Μόλις έμαθα από έγκυρες πηγές ότι η CD Projekt Red θα κυκλοφορήσει το δικό της MOBA. Έχω να πω ότι ως τεράστια φαν του The Witcher universe γενικά χάρηκα ιδιαίτερα για δύο λόγους:
1)Ο πρώτος είναι γιατί θα δούμε επιτέλους περισσότερο υλικό από τον κόσμο του Wiedzmin. Περίμενα πως και πως νέες περιπέτειες με όλους τους γνωστούς χαρακτήρες που αγάπησα από τα βιβλία και αργότερα στα games.
2)Ο δεύτερος λόγος είναι γιατί ο Tadeus Zielinkski από την CD Projekt Red είπε πως το The Witcher Battle Arena θα είναι free και ΟΧΙ free to play. Με αυτον τον τροπο θελει να δειξει οτι ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. Δεν προκειται για ενα game που το παιζεις free και μετα αγοραζεις διαφορα, εδω θα ειναι ολα δωρεαν. Ο μονος λογος για να αγορασει κανεις θα ειναι αμα δεν εχει υπομονη να ξεκλειδωσει κατι.
Πέρα από αυτά, χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί πιστεύω ότι θα αξίζει σαν MOBA για τα κινητά. Η μάχη θα είναι γρήγορη και φτιαγμένη ειδικά για tablets και κινητά, όχι άλλη μια αποτυχια που βασίστηκε σε PC.
Μια απορία έχω μόνο, ξέρω πως για αρχή θα είναι διαθέσιμοι 8 ήρωες: Witcher Letho, Zoltan Chivay, Philippa Eilhart, Eithne, The Operator, Golem, Saskia και Iorveth. Αναρωτιέμαι αν θα είναι και ο Geralt αργότερα και άλλοι OP χαρακτήρες όπως η Yennefer και η Ciri.
Αυτή ήταν η σύντομη άποψή μου για το MOBA που μόλις ανακοινώθηκε, stay tuned for more.