Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Witcher 3 : Wild Hunt

More
02 Feb 2021 14:02 #245575 by Blood Prince
Τσέκαρα τα trophies μου και έχω πάει αρκετά καλά...έχω 100 % στο Blood and Wine, 9 στα 13 στο Heart of Stone και 44 από 53 στο βασικό παιχνίδι 80 %

Κάποια στιγμή θα το παίξω NG+ γιατί θέλω να κάνω σχέση με την Triss και σκέφτομαι να δοκιμάσω Death March. Για NG+ το Death March δεν είναι τόσο δύσκολο λόγω του ότι είμαι υψηλό level από NG .

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Feb 2021 00:44 #246327 by George
Replied by George on topic The Witcher 3 : Wild Hunt
Τι να πρωτοπεί κανεις για αυτό το παιχνίδι. Για τα γραφικά του, για την υπόθεση ή για το gameplay. Τεράστιο παιχνίδι με ατελείωτα quest. Το επαιξα 2 φορες. Την πρωτη φορά έκανα romance με τη Γιενεφερ, ενώ τη δευτερη φορά με την Τρις. Φανταστικό παιχνίδι, θα το ξαναπαίξω καποια στιγμή.

More
16 Feb 2021 17:24 #246361 by Blood Prince
Και εγώ δύο φορές το έπαιξα μαζί με τα DLCs. Την δεύτερη φορά δεν έβαλα NG+ αλλά το ξεκίνησα από το μηδέν.Σκέφτομαι κάποια στιγμή να παίξω και τρίτη φορά αλλά στο NG+

Την δεύτερη φορά άφησα τον Geralt μόνο, και την Ciri την έκανα Empress...ο λόγος που άφησα τον Geralt μόνο είναι γιατί ήθελα να δω την Ciri στο Corvo Bianco. 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
16 Feb 2021 21:05 - 16 Feb 2021 21:06 #246389 by Giorgos Tsolaridis
The Witcher 3: Wild Hunt PS1 demake
Η σκηνή του μπάνιου με γραφικά PS1.
Ο developer Anders Lundbjork  της Dreamon Studios έφτιαξε ένα PS1 demake και συγκεκριμένα αφιερώθηκε στην σκηνή όπου ο Geralt of Rivia κάνει μπάνιο.
Το συγκεκριμένο βίντεο δεν αποτελεί ένα ακριβές demake της σκηνής από το The Witcher 3: Wind Hunt, καθώς περιέχει αρκετά κωμικά στοιχεία.
Ο συγκεκριμένος developer δημιούργησε πρόσφατα και το demake του Cyberpunk 2077.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
Last edit: 16 Feb 2021 21:06 by Giorgos Tsolaridis.

More
17 Feb 2021 14:43 #246423 by Blood Prince
Δεν είναι ακριβές demake καθώς οι διάλογοι έχουν παραμορφωθεί πχ εκεί που αναφέρει για την Triss.

Επιπλέον, στο παιχνίδι υπάρχει και δεύτερη σκηνή μπάνιου,πρίν συναντήσει τον Emhyr πρώτη φορά.

[IMG

Peter Baylish

More
07 Apr 2021 10:23 - 07 Apr 2021 10:24 #249011 by Giorgos Tsolaridis
Mod του The Witcher 3 αντικαθιστά το σπαθί του Geralt με το Leviathan Axe από το God of War Το  animation  όμως παραμένει ίδιο.
Το The Witcher 3: Wild Hunt έχει “γεράσει» απίστευτα καλά δεδομένου ότι η CD Projekt Red κυκλοφόρησε τον τίτλο το 2015. Για πάνω από έξι χρόνια, ο Geralt και η συμμορία του μπήκαν στην καρδιά των παικτών, αφήνοντας το δικό τους στίγμα στον κλάδο των games.

Δείτε το τρέιλερ:

Ευτυχώς, υπάρχουν πάντα mods που προστίθενται στον τίτλο για να παραμένεις φρέσκος και συναρπαστικός και μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες είναι το Leviathan Axe του Kratos από το God of War. Το συγκεκριμένο mod απλά αλλάζει την εμφάνιση του σπαθιού και την αντικαθιστά με αυτήν του axe χωρίς να υπάρχουν αλλαγές στο animation.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
Last edit: 07 Apr 2021 10:24 by Giorgos Tsolaridis.

More
16 May 2021 17:01 #251062 by Blood Prince
Με αφορμή την κυκλοφορία στα ελληνικά του τέταρτου βιβλίου της σειράς, θα ξαναπαιχτεί και το παιχνίδι από το μηδέν στο new game plus με στόχο την πλατίνα.Επίσης έχω και το πρώτο witcher να παίξω στο PC.

Θα έχω να παίζω για καιρό οπότε δεν έχω ανάγκη να αγοράσω καινούργια παιχνίδια.

[IMG

Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
18 May 2021 16:06 #251169 by Απόστολος Μητσακούλης
Βασικά είναι ότι πρέπει για καραντίνα. Αν πάρεις και το 2 είσαι καλυμένος για κανά εξάμηνο.

More
18 May 2021 18:21 - 18 May 2021 18:30 #251171 by Blood Prince

Βασικά είναι ότι πρέπει για καραντίνα. Αν πάρεις και το 2 είσαι καλυμένος για κανά εξάμηνο.
Το 2 δεν κυκλοφόρησε στο PS4 και δεν τρέχει στο PC μου.

Πάντως θα ξαναπιάσω όλα τα βιβλία sapkowski από την αρχή να τα θυμηθώ και καθώς έχω τρία (3) ήδη στα ελληνικά και ένα (1) που θα κυκλοφορήσει τώρα και θα αγοράσω, θα την βγάλω 40 μέρες περίπου διαβάζοντας βιβλία. 

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 18 May 2021 18:30 by Blood Prince.

More
18 May 2021 19:13 #251173 by Απόστολος Μητσακούλης
Ναι, είχε βγει στο xbox. Καλό διάβασμα τότε.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince