Sephiroth wrote: Το πιο δύσκολο τρόπαιο στο παιχνίδι είναι το Brawl Master ΑΝ παίζεις στο Death March.Και το πιο εκνευριστικό είναι το Master Marksman (50 headshots με arrow).Οι κούρσες με τα άλογα είναι εύκολες και κάποιες σου δίνουν καλύτερα saddle (ειδικά αυτές στο Novigrad). Επίσης δεν χρειάζεται να είσαι σε συγκεκριμένο level για να αρχίσεις τα dlc. Όταν ήμουν level 18-19, τελείωνα hunts level 30-35 και έπαιζα στο Death March
Για το Master Marksman δεν γνώριζα εώς τώρα την υπαρξή του αλλά πιστεύω θα χρειάζεται αναβάθμιση στις δεξιότητες της τοξοβολίας.
Οσον αφορά τις κούρσες με τα άλογα δεν είναι δύσκολες (ολοκλήρωσα και τις κούρσες στα Skellige),αλλά θεωρώ δυσκολότερη την τελευταία κούρσα στο Novigrand για τον λόγο πως όταν χάνω δεν μπορώ να την επαναλάβω όπως τις άλλες εκτός αν κάνω Load (και επιπλέον με το που βγαίνω ελάχιστα από το δρόμο χάνω) κάτι βέβαια το οποίο δεν επηρεάζει το Quest αλλά επηρεάζει το Trophy.
Για το DLC Heart of Stone φυσικά και μπορούσα να το αρχίσω από την αρχή του παιχνιδιού σε πολύ χαμηλό Level αλλά εκτός του οτι είναι δυσκολότερο από το βασικό παιχνίδι,όσον αφορά τα bosses,δεν αξίζει να το αρχίσω πιο πρίν γιατί για μένα δεν θα είναι το ίδιο απολαυστικό.Θέλω να πω , πως παίζω στο Normal (δεύτερο επίπεδο δυσκολίας),είμαι Level 26 και δυσκολεύομαι αρκετά με αντιπάλους Level 30 ,φαντάζομαι σε αντιπάλους Level 32 τι έχει να γίνει.Προτιμώ να βρίσκομαι κοντά στο συνιστώμενο level και να φέρω τον κατάλληλο εξοπλισμό πρίν παλέψω.
Τώρα για το Blood and Wine θέλω να το αρχίσω μετά το τέλος του παιχνιδιού όχι μόνο για το αυξημένο επίπεδο δυσκολίας αλλά γιατί με βάση την υπόθεση ταιριάζει πιστεύω καλύτερα στο τέλος καθώς μεταξύ άλλων αποτελεί ένα αποχαιρετιστήριο expansion στον Geralt.
Με την ευκαιρία θέλω να γράψω κάποια πράγματα για το τέλος το οποίο προτιμάω για την Ciri.
Είχα γράψει σε προηγούμενο post πως θα ήθελα να
αλλά τελικά με βάση τα όσα γράφονται στο μυθιστόρημα του Andrzej Sapkowski για τον χαρακτήρα του Emhyr
προτιμώ για την Ciri να