Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Witcher 3 : Wild Hunt

More
11 May 2015 19:57 #160704 by Τάσος Μαραγκός
εννοειται και μεσα θα ειμαστε...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 May 2015 21:43 #160706 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

Zaratoth wrote: Είμαι μέσα και περιμένω αυτή την κούτα (μόνο που αντί για XOne θα είναι για PC.

Banana! Banaaaanaaaaa :whistle:

Εγώ δεν πρόλαβα... Θα πάρω ότι βρω. Θα το αγόραζα απο το GOG γιατί το έχουν και φθηνότερα αλλά είμαι λάτρης των retail εκδοσεων.

More
12 May 2015 01:10 #160716 by Άκης Ζαχαριάδης
η μπανάνα που κολλάει ?? :D :D όσο άφορα το game είναι φοβερό...

More
12 May 2015 08:25 #160728 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
H μπανάνα φαίνεται στην φωτογραφία! Ξεπροβάλει απο τα αριστερά. Θα είναι κανένας φαν των Minions σαν και εμένα :P
To παιχνίδι φοβερό, διαβάστε και τα βιβλία. btw απο τα λίγα παιχνίδια σε pc που βλέπω να κοστίζουν 60€ στα μεγάλα καταστήματα!

More
13 May 2015 11:50 #160799 by Άρης Φουρναράκης
Γεια σας παιδια! :) θα ηθελα τη γνωμη σας σε κατι. Θελω να αγορασω το witcher 3 και ειμαι αναμεσα στην εκδοση για PC και στην εκδοση για PS4. To προβλημα μου ειναι το εξης : στο pc το βρισκω απο steam 43 euro αυτη τη στιγμη και 57 στο πλαισιο αλλα δινει steelcase :3 . Δεν εχω και κανενα τουμπανο μηχανημα αλλα πιστευω τα high θα τα πιασω. Τωρα η εκδοση για PS4 κοστιζει 67 και απο πλαισιο εχει επισης steelcase :3 αλλα σκεφτομαι δεν θα πιανει καλυτερα γραφικα απο τα high που θα πιασω στο pc μου ? Tι μου προτεινετε βαση τιμης, φορματ κλπ?

More
13 May 2015 12:01 #160802 by Τάσος Μαραγκός
βαση τιμης σε συμφερει το 43€ για το PC.
Αλλα αν δεν εχεις ομορφο αποτελεσμα καλυτερα να το παρεις οπου πιστευεις οτι θα εχεις το αποτελεσμα που θελεις.
Εγω το κανει κρατηση με κοννε για PC παντως retail.Tετοια παιχνιδια ειναι κοσμημα για την συλλογη...

More
16 May 2015 01:19 - 16 May 2015 01:31 #160937 by Άκης Ζαχαριάδης

Nocturne wrote: Γεια σας παιδια! :) θα ηθελα τη γνωμη σας σε κατι. Θελω να αγορασω το witcher 3 και ειμαι αναμεσα στην εκδοση για PC και στην εκδοση για PS4. To προβλημα μου ειναι το εξης : στο pc το βρισκω απο steam 43 euro αυτη τη στιγμη και 57 στο πλαισιο αλλα δινει steelcase :3 . Δεν εχω και κανενα τουμπανο μηχανημα αλλα πιστευω τα high θα τα πιασω. Τωρα η εκδοση για PS4 κοστιζει 67 και απο πλαισιο εχει επισης steelcase :3 αλλα σκεφτομαι δεν θα πιανει καλυτερα γραφικα απο τα high που θα πιασω στο pc μου ? Tι μου προτεινετε βαση τιμης, φορματ κλπ?

Πανω-κατω θα σου πω και εγώ το ιδιο με τον τάσο (pro-pantzis), βάση τιμής, σε συμφέρει για το PC. Απο κει και πέρα είναι τι specs έχεις στο Pc σου, σε σχέση αν έχεις καλύτερη απόδοση από το PS. Επίσης θα σου πρότεινα να το αγοράσεις σε retail, ώστε να το έχεις και για την συλλογή σου. (PC). εσύ αποφασίζεις !!
Last edit: 16 May 2015 01:31 by Άκης Ζαχαριάδης.

More
16 May 2015 01:45 #160938 by Νικολής Ασημάκης
Τη μπανάνα είπαν πως την είχαν για scale, ώστε να γίνει γρήγορα και εύκολα κατανοητό πόσο μεγάλα είναι τα κουτιά. B)

More
16 May 2015 03:48 #160940 by Anastasios Vozatzidis
Και εγώ το ίδιο δίλημμα με το nocturne έχω, αλλα βλέποντας το παρακάτω βιντεάκι δεν διακρίνω τεραστια διαφορα από pc σε ps4 οποτε μάλλον δεν αλλάζω την προπαραγγελία μου στο ps4!!!

More
16 May 2015 12:56 #160944 by Νικολής Ασημάκης
Προσωπική μου άποψη. Αν έχετε παίξει και τερματίσει τα προηγούμενα σε PC, πάρτε το σε PC για να περάσετε τα saves. Έχει άλλο feeling.