Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pokémon X και Y

More
16 Nov 2013 00:56 #135260 by Βασίλης Καμακάρης
Ο Ανδρέας Γρυπάρης ετοίμασε τα pokemon του για το Review του Pokemon X & Y . Απολύτως απαραίτητο αξεσουάρ για για κάθε Pokemon fan όπως λέει και ο ίδιος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Feb 2014 16:28 #140078 by Κώστας Λάβαρης
Το Pokémon Bank είναι πλέον διαθέσιμο σε Ευρώπη, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Η online υπηρεσία του 3DS σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε μέχρι και 3000 Pokémon από τα παιχνίδια X και Y για να μην χαθούν σε περίπτωση σβήσετε το save σας. Μαζί της η Nintendo διαθέτει και την συνοδευτική εφαρμογή Poke-Transporter με την οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε και Pokémon από τις παλαιότερες κασέτες , Black, White και Black 2, White 2.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
17 Feb 2014 15:05 #140632 by Κώστας Λάβαρης
Η Nintendo ανακοίνωσε πως οι παίκτες των Pokemon X και Y, θα μπορέσουν να βρουν το σπάνιο και μυθικό Pokemon, Diancie. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν σύντομα.

Diancie (Type: Rock-Fairy)

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
03 Apr 2014 00:26 #142799 by Κοσμάς Κ. Φλωρής

SirLvr wrote: Το Pokémon Bank είναι πλέον διαθέσιμο σε Ευρώπη, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Η online υπηρεσία του 3DS σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε μέχρι και 3000 Pokémon από τα παιχνίδια X και Y για να μην χαθούν σε περίπτωση σβήσετε το save σας. Μαζί της η Nintendo διαθέτει και την συνοδευτική εφαρμογή Poke-Transporter με την οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε και Pokémon από τις παλαιότερες κασέτες , Black, White και Black 2, White 2.

Το έχει αγοράσει ένας φίλος το Pokemon Bank που είναι φανατικός της φιλοσοφίας "Gotta catch em all" και είναι πολύ ευχαριστημένος. Τον έχει βολέψει πολύ να έχει ένα ενιαίο bank για όλα τα Pokemon.

Δεν συμφωνώ με την πολιτική των 5ευρώ/έτος της Nintendo θα έπρεπε να είναι δωρεάν app αλλά τι να πείς. Αν δεν αρμέξει η Nintendo την σειρά Pokemon, ποιά θα αρμέξει;

More
03 Apr 2014 10:54 #142814 by Νικολής Ασημάκης

izamaru wrote: Δεν συμφωνώ με την πολιτική των 5ευρώ/έτος της Nintendo θα έπρεπε να είναι δωρεάν app αλλά τι να πείς. Αν δεν αρμέξει η Nintendo την σειρά Pokemon, ποιά θα αρμέξει;

Άρμεγμα 5 ευρώ το ΧΡΟΝΟ; :icon what:

More
04 May 2014 10:33 #144133 by Κωνσταντίνος Μακρής
Νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που όλοι θέλουν να παίξουν πόκεμον, ακόμη και όσοι δεν είναι τόσο τρελαμένοι. Εγώ πάντως με την κατάλληλη ευκαιρία θα πάρω ένα 3DS για να το παίξω.

More
04 May 2014 16:09 #144147 by Θοδωρής Μητρόπουλος
Και καλά θα κάνεις FantasyHunter! Είμαι φαν των Pokemon από τις πρώτες κασέτες (red, blue), και πραγματικά πιστεύω πως οι X,Y είναι οι καλύτερες κασέτες που έχει βγάλει το pokemon franchise. Αν και οι προσωπικές αγαπημένες μου είναι οι Heartgold και Soulsilver <3

More
13 Jul 2014 00:28 #146598 by Νικολής Ασημάκης
Έπιασα ξανά την κασέτα μου, αρκετό καιρό μετά τον τερματισμό της, με σκοπό να αποκτήσω όλα τα διαφορετικά είδη Vivillon. Παίζει να έχει κανένας Vivillon εκτός του κλασικού Marine Pattern Vivillon που έχουμε στην Ελλάδα και να θέλει να το ανταλλάξει;