Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pokémon X και Y

More
09 Oct 2013 17:09 #133564 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Πάντως η αλλαγή στην 3D κάμερα από την κλασσική με βάζει σε πολλές σκέψεις για το αν θα την τσεκάρω ή όχι...

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Oct 2013 17:46 #133604 by Αλεξανδρος Τσαπογας
παιδια σκεφτομαι να το αγορασω το παιχνιδι ενα βασικα απο τα 2 Χ η Υ ποια λετε εσεις?Για καποιο λογο μου αναπτερωθηκε το ενδιαφερον για ποκεμον εχω κατι χρονια να παιξω :P

More
16 Oct 2013 21:19 #134105 by Φώτης
Replied by Φώτης on topic Pokémon X και Y

Goundolf56 wrote: παιδια σκεφτομαι να το αγορασω το παιχνιδι ενα βασικα απο τα 2 Χ η Υ ποια λετε εσεις?Για καποιο λογο μου αναπτερωθηκε το ενδιαφερον για ποκεμον εχω κατι χρονια να παιξω :P

Εξαρτάται. Αν σ'ενδιαφέρουν οι Mega Evolutions,πάρε την Χ,λόγω της Mega Evolution του Charizard και Mewtwo,που είναι καλύτερες από τις αντίστοιχες τις Y.Επίσης,στην Χ,το μυθικό Πόκεμον,το Xerneas είναι τύπου Fairy,τύπος που εισήχθη τώρα και κερδίζει το αντίστοιχο μυθικό της Y,το Yveltal,καθώς ο τύπος fairy κερδίζει τον τύπο dark. Από κει και πέρα,υπάρχουν κάποια Πόκεμον που είναι αποκλειστικά σε κάθε κασέτα. Αν θες,πχ,το Heracross ή το Tyranitar,πάρε την Y. Προσωπικά,αν θα έπαιρνα κάποια από τις 2,θα πήγαινα με την Y,καθώς δε μ'ενδιαφέρουν τόσο οι Mega Evolutions και θεωρώ ότι έχει γίνει πολύς ντόρος για την X και θα πέσουν όλοι στην Χ!Επιπλέον,μου αρέσει πολύ το Heracross και το Tyranitar,οπότε...Y από 'μένα! :)

More
18 Oct 2013 23:05 #134235 by Βασίλης Καμακάρης
Αν και έχει κυκλοφορήσει ήδη έχει δημιουργήσει πρόβλημα στα saves με αποτέλεσμα αρκετοί παίκτες να παραπονεθούν. Η Nintendo με την σειρά της αποδείχτηκε το πρόβλημα και υποσχέθηκε ότι θα το λύση το συντομότερο δυνατόν.

[center:pgiemcpd][youtube:pgiemcpd]
[/youtube:pgiemcpd][/center:pgiemcpd]

More
19 Oct 2013 11:20 #134249 by Θοδωρής Κώτσελας
τερματισα την κασετα(την X).ειναι παρα πολυ ευκολη.υπερβολικα ευκολη θα ελεγα

More
19 Oct 2013 14:54 #134266 by Ανδρέας Αθανασίου

theonirvana wrote: τερματισα την κασετα(την X).ειναι παρα πολυ ευκολη.υπερβολικα ευκολη θα ελεγα

η πιο εύκολη σε όλη την σειρά; επίσης μπορείς να μου πεις ποιος ειναι ο βαθμός δυσκολίας για να πιάσεις όλα τα pokemon;

More
19 Oct 2013 18:29 #134271 by Θοδωρής Κώτσελας

RefleX wrote:

theonirvana wrote: τερματισα την κασετα(την X).ειναι παρα πολυ ευκολη.υπερβολικα ευκολη θα ελεγα

η πιο εύκολη σε όλη την σειρά; επίσης μπορείς να μου πεις ποιος ειναι ο βαθμός δυσκολίας για να πιάσεις όλα τα pokemon;

για μενα ναι.ειναι η πιο ευκολη μακραν.για να φανταστεις το πιο "δυσκολο" θρυλικο χρειαστηκε 4 ultra ball.
δεν τα εχω πιασει ολα γιατι χρειαζεται αν εχεις και την Y.

More
25 Oct 2013 22:06 #134549 by Βασίλης Καμακάρης
[UPDATE 25/10/2013] H Nintendo κυκλοφόρησε σήμερα το patch για το bug που είχε παρουσιαστεί στα saves των Pokemon X & Y. To patch διατίθεται μέσω του eShop του 3DS στο game updates menu. H ιαπωνική εταιρεία υπόσχεται πως με την χρήση του patch θα επανακτήσετε χωρίς κανένα πρόβλημα τα save files σας.
Τα Pokemon X και Y κυκλοφορούν ήδη από τις 12 Οκτωβρίου αποκλειστικά για το 3DS.

More
25 Oct 2013 23:05 #134555 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Αντε ρε παιδια το εχει παρει κανεις να πει εντυπώσεις; Κατι μου λέει οτι είναι πολύ καλυτερο απο τα προηγουμενα!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 Oct 2013 13:55 #134614 by Κώστας Λάβαρης
Παιδιά τόσο καιρό μετά τα πρώτα παιχνίδια Pokemon (Yellow, Blue, Red ακόμα και εκείνο με τις κάρτες), η Game Freak δείχνει πως το προϊόν της είναι πιο δυνατό από πότε. Εγώ δεν περίμενα να ενθουσιαστώ τόσο από τις X & Y. Και μόνο που παίρνεις xp όταν πιάνεις κάποιο Pokemon τα λέει όλα. Τόσο καιρό περίμενα για αυτό. :P Πάντως μην το σκέφτεστε καν. Τα παιχνίδια αξίζουν για να τα αγοράσετε. Όσο για το αν αξίζει να αγοράσετε 3DS (ή και 2DS) ξέρετε την απάντηση. Με τέτοιο βιβλιοθήκη παιχνιδιών...

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.