Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Απαραδεκτη συμπεριφορά σε παιχνίδι φυλλομετρητή

More
11 Mar 2012 19:59 #105746 by Σπύρος Τσιμπάκης

Reghagel wrote: Ήδη ο άλλος χρήστης δέχτηκε 2 μέρες μπαν.

Και τι έγινε? ειλικρινά τέτοια συμπεριφορά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Μου έστελνε screenshots με τα επιτευγματα του για να υποστηρίξει οτι αυτός μόνο δικαιούται να έχει το συγκεκριμένο nick. και? όσο για εσένα κύριε admin ποτέ κάποιος δεν βρίζει επειδή απλά του κάπνισε. θα έπρεπε να ρωτήσεις τι συνέβη και να πράξεις αναλόγως. Εμένα προσωπικά το παιχνίδι στις 3 πρώτες ώρες που ασχολήθηκα μαζί του μου άφησε κακή εντύπωση μόνο και μόνο λόγω του συγκεκριμένου χρήστη!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Mar 2012 20:08 #105747 by Reghagel

TheEnd wrote:

Και τι έγινε? ειλικρινά τέτοια συμπεριφορά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Μου έστελνε screenshots με τα επιτευγματα του για να υποστηρίξει οτι αυτός μόνο δικαιούται να έχει το συγκεκριμένο nick. και? όσο για εσένα κύριε admin ποτέ κάποιος δεν βρίζει επειδή απλά του κάπνισε. θα έπρεπε να ρωτήσεις τι συνέβη και να πράξεις αναλόγως. Εμένα προσωπικά το παιχνίδι στις 3 πρώτες ώρες που ασχολήθηκα μαζί του μου άφησε κακή εντύπωση μόνο και μόνο λόγω του συγκεκριμένου χρήστη!

Σε παρακαλώ στείλε μου μέσω του παιχνιδιού τι ακριβός σου έστειλε ο χρήστης σε Screenshots. Εγώ όντως έπρεπε να ρωτήσω τι είχε γίνει όπως και εσύ έπρεπε να με ενημερώσεις πριν τον βρίσεις. Πάντως τέτοιες συμπεριφορές απο ανώριμους χρήστες καλύτερα να της αγνοείς.

More
11 Mar 2012 20:30 #105749 by Σπύρος Τσιμπάκης

Reghagel wrote:

TheEnd wrote:

Σε παρακαλώ στείλε μου μέσω του παιχνιδιού τι ακριβός σου έστειλε ο χρήστης σε Screenshots. Εγώ όντως έπρεπε να ρωτήσω τι είχε γίνει όπως και εσύ έπρεπε να με ενημερώσεις πριν τον βρίσεις. Πάντως τέτοιες συμπεριφορές απο ανώριμους χρήστες καλύτερα να της αγνοείς.

Στο τελευταίο που λες συμφωνώ. Έχει τύχει σε πολλά παιχνίδια να βρώ τέτοια άτομα τα οποία σχεδόν πάντα είτε τα αγνοώ είτε τους απαντώ με χιούμορ. Αυτός όμως ήταν προκλητικός... Τεσπα δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε αυτό απλά πες μου αν υπάρχει τρόπος να μπλοκάρω τον συγκεκριμένο χρήστη, να μην λαμβάνω μηνυματα του και να μην στέλνω

More
11 Mar 2012 20:35 #105750 by Reghagel
Δεν γίνεται κάτι τέτοιο αλλα αν σου στείλει κάτι προκλητικό απλά πες μου το, είναι απαράδεκτο τέτοιες συμπεριφορές και πρέπει να μου το λες για να τιμωρούνται. Πάντως αν μπορείς κάνε Printscreen τα μηνύματα που σου έστειλε. \

Ότι άλλη απορία έχεις ή αν θέλεις να αναφέρεις κάτι απλά στείλε μου την στο παιχνίδι.

More
11 Mar 2012 23:06 #105756 by Άγγελος Φασούλης

FuTuRe wrote: Δεν ξέρω αν οι διαμάχες σε προσωπικό επίπεδο είναι τόσο σοβαρές για ban, αν και το ban ωρών δεν είναι τόσο σοβαρό. Απλά συμβουλή μου είναι να φροντίσεις και για τον άλλον χρήστη μιας και αυτός το ξεκίνησε το όλο θέμα και είχε και άδικο.

Απειλές και βρισιές ακόμα και αν είναι σε επίπεδο pm πρέπει να αναφέρονται και να τιμωρούνται αντιστοίχως. Το ότι δεν είναι public δεν πάει να πει ότι πρέπει να το ανεχτείς και καλά έκανε ο εν λόγο admin και μοίρασε 1-2 μερούλες στον καθένα ban ως προειδοποίηση.

More
12 Mar 2012 00:35 #105760 by Reghagel
Πάντως το παιχνίδι είναι το www.footballarena.org είναι ποδοσφαιρικό παιχνίδι μάνατζερ και αν θέλετε μπορείτε να κάνετε εγγραφή.