Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Απαραδεκτη συμπεριφορά σε παιχνίδι φυλλομετρητή

More
11 Mar 2012 18:31 #105732 by Σπύρος Τσιμπάκης
Πρόσφατα άκουσα για το online παιχνίδι φυλλομετρητή ονόματι FootballArena. πρίν 4 περίπου ημέρες έκανα μία εγγραφή σε αυτό βάζοντας το nickname που ήθελα και διαλέγοντας μια ομάδα. Μετά απο 3 ημέρες κάποιος Ελληνάρας μου στέλνει μήνυμα οτι του έκλεψα το nick και οτι θα φάω ban. αφού του απάντησα σε "γαλλικά" με απείλησε οτι θα με bannarei σύντομα και έβαλε και άλλον ένα να με.... τρομοκρατήσει. Και σκέφτομαι με το φτωχό μου το μυαλό. ΤΙ κόμπλεξ μπορεί να έχουν μερικοί που να θεωρούν πως έχουν copyrights σε nicks και επειδή μπορούν να έχουν την υποστήριξη κάποιου admin νομίζουν οτι κάποιοι είναι. Τραγικο....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Mar 2012 19:02 #105735 by Γιάννης Σφηνιάς
Υπάρχουν αρκετοί κομπλεξικοί που πιστεύουν ότι το έχουν κατοχυρώσει και όποιος άλλος το χρησιμοποιεί νομίζουν ότι τους ζήλεψες που είναι τόσο "γαμάτοι". Αν υπάρχει και admin να τον υποστηρίζει τότε ο τελευταίος δεν ξέρει τι του γίνεται.

Από περιέργεια, τι nick χρησιμοποίησες;

More
11 Mar 2012 19:11 #105738 by Reghagel
Φίλε τε πράγματα είναι απλα.. εγώ είμαι αυτός που σε μπαναρε, είμαι ο διαχειριστής του παιχνιδιού στην Ελληνική έκδοση και το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι να πηγαίνουν όλα ομαλά.. Δεν έφαγες μπαν επειδή έχεις το ίδιο nick με τον άλλο χρήστη αλλα για τα "γαλλικά" που του είπες, δεν ήξερα τίποτα για τις απειλές που σου έλεγε ειδικά για αυτές που σου έλεγε οτι θα σε διαγράψει, έπρεπε να έρθεις και να μου το πεις. Πάντως μπορώ να σου πω οτι ο χρήστης που σε απείλησε θα δεχτή και αυτός μπαν για τις απειλές του.

Όπως σου είπα και στο παιχνίδι δεν είμαι φίλος κανενός απλός θέλω να τηρούνται οι κανόνες στο παιχνίδι και κακά τα ψέματα εσύ με το να τον βρίσεις δεν τους τήρησες.

More
11 Mar 2012 19:23 #105739 by Γιάννης Σφηνιάς
Η διαμάχη αυτή που διεξάχθηκε, σε προσωπικό chat ή σε forum; Επίσης τι ban έβαλες, ωρών, ημερών ή οριστικό;

More
11 Mar 2012 19:28 #105740 by Reghagel
Η διαμάχη έγινε σε προσωπικό ταχυδρομείο και ο άλλος μανατζερ μου έστειλε φώτο με τις βρισιές που του είχε ρίξει ο φίλος απο πάνω και για αυτό και τον μπαναρα για 1 μέρα (ουσιαστικά ήταν μπαν 2-3 ωρών γιατί ήταν βράδυ)

More
11 Mar 2012 19:34 #105741 by Γιάννης Σφηνιάς
Δεν ξέρω αν οι διαμάχες σε προσωπικό επίπεδο είναι τόσο σοβαρές για ban, αν και το ban ωρών δεν είναι τόσο σοβαρό. Απλά συμβουλή μου είναι να φροντίσεις και για τον άλλον χρήστη μιας και αυτός το ξεκίνησε το όλο θέμα και είχε και άδικο.

More
11 Mar 2012 19:42 #105742 by Reghagel
Ήδη ο άλλος χρήστης δέχτηκε 2 μέρες μπαν.

More
11 Mar 2012 19:49 #105743 by Σπύρος Τσιμπάκης

FuTuRe wrote: Υπάρχουν αρκετοί κομπλεξικοί που πιστεύουν ότι το έχουν κατοχυρώσει και όποιος άλλος το χρησιμοποιεί νομίζουν ότι τους ζήλεψες που είναι τόσο "γαμάτοι". Αν υπάρχει και admin να τον υποστηρίζει τότε ο τελευταίος δεν ξέρει τι του γίνεται.

Από περιέργεια, τι nick χρησιμοποίησες;

NikosAlefantos, ο οριτζιναλ έχει κενό ανάμεσα στο όνομα και το επώνυμο

More
11 Mar 2012 19:52 #105744 by Σπύρος Τσιμπάκης

Reghagel wrote: Φίλε τε πράγματα είναι απλα.. εγώ είμαι αυτός που σε μπαναρε, είμαι ο διαχειριστής του παιχνιδιού στην Ελληνική έκδοση και το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι να πηγαίνουν όλα ομαλά.. Δεν έφαγες μπαν επειδή έχεις το ίδιο nick με τον άλλο χρήστη αλλα για τα "γαλλικά" που του είπες, δεν ήξερα τίποτα για τις απειλές που σου έλεγε ειδικά για αυτές που σου έλεγε οτι θα σε διαγράψει, έπρεπε να έρθεις και να μου το πεις. Πάντως μπορώ να σου πω οτι ο χρήστης που σε απείλησε θα δεχτή και αυτός μπαν για τις απειλές του.

Όπως σου είπα και στο παιχνίδι δεν είμαι φίλος κανενός απλός θέλω να τηρούνται οι κανόνες στο παιχνίδι και κακά τα ψέματα εσύ με το να τον βρίσεις δεν τους τήρησες.

Λοιπόν όταν ο άλλος σου λέει οτι αν δεν αλλάξεις nick θα φας ban τότε τι ακριβώς να απαντήσω. Και μην μου πεις να τον αναφέρω και αυτά γιατι είναι κοροιδία

More
11 Mar 2012 19:58 #105745 by Reghagel
Σε καταλαβαίνω αλλα όταν σου δείχνει ο άλλος φώτο με κάποιον να τον βρίζει τι θέλεις εγώ να κάνω? Τέλος πάντων περασμένα ξεχασμένα, ο χρήστης τιμωρήθηκε και αν το ξανα κάνει πες μου το και θα τιμωρηθεί κατάλληλα.