Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

DotA 2

More
20 Feb 2012 14:05 #105009 by Σπύρος Τσιμπάκης
εαν δεν σου αρέσει το LoL γιατί έχεις παίξει 1800 παιχνίδια όπως μου λες. 1800 παιχνίδια χρειάζεσαι για να καταλάβεις οτι είναι unfair για σένα? Επίσης μου τσαμπουνάς συνέχεια οτι η beta είναι έτσι και οι χρήστες λένε το άλλο. Μπροστά στα έσοδα της την εταιρεία την νοιάζει? και δεν μου απάντησες το online mini shop τι θα πουλάει? Εδώ σε κοτζάμ Diablo 3 η ίδια η blizzard έχει βγει και πεί πως θα υπάρχουν online auction houses... Να γράφουμε λοιπόν υπεύθυνα και να ακούμε και τι λέει ο άλλος και να μην λειτουργούμε απλά με παρωπίδες. και ένα τελευταίο γιατι θεωρώ αυτη η κουβέντα τράβηξε πολύ και ξαναγυρνάμε στην αρχή: παίζω Dota απο το 2004, έχω αμέτρητες ώρες (δεν σε ενδιαφέρει αλλα το λέω)παιχνιδιού και το θεωρώ σαν ιδέα τότε πρωτότυπη για τη εποχή της. ΜΑΚΑΡΙ να είναι f2p και να μην χρειαστεί να βάλουμε ούτε ένα ευρώ απο την τσέπη μας αλλά πολύ απλά δεν το βλέπω απο τη στιγμή που είναι η κότα με τα χρυσά αυγά. End of Story

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Feb 2012 14:43 #105012 by Basilhs23
Replied by Basilhs23 on topic DotA 2
Σου τσαμπουνάω για την beta και τους χρήστες γιατί αυτοί είναι που θα αγοράσουν το παιχνίδι και πολύ απλά απο αυτούς θα βγάλει τα περισσότερα χρήματα η εταιρία.Όσο για το LoL εγώ ανέφερα ότι το ranked system είναι unbalanced και unfair(που δηλαδή παίζεις solo ή με ακόμη έναν φίλο σου).Όχι ότι έχει σημασία αλλά τα περισσότερα games μου έχω κάνει είναι σε premade 5αδες που σίγουρα βελτιώνει κατά πολύ την εμπειρία σου απο το παιχνίδι αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να βλέπω τα τρανταχτά μειονεκτήματα του παιχνιδιού όπως φυσικά και τα θετικά του.Τέλος η blizzard υιοθέτησε αυτή την γραμμή γιατί πολύ απλά στο ebay στο WoW γινόταν χαμός στην παράνομη διακίνηση ψηφιακού χρήματος(παιχνιδιού) και δεν ξέρω εγώ τι άλλο έναντι κανονικών χρημάτων και έτσι στο diablo 3 θα κρατάει ένα ποσοστό απο την κάθε διακίνηση που πια θα είναι νόμιμη και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.Anyway δεν το συνεχίζω άλλο γιατί όπως είπες και εσύ τράβηξε πολύ η κουβέντα.

More
01 Jun 2012 15:42 #108598 by Άγγελος Φασούλης

DotA 2 free-to-play

Η ανακοίνωση της Valve.

Περισσότερα...

More
17 Jul 2012 15:40 #110474 by Γιώργος Δημόπουλος
Υπαρχει καποιος εδω στο site που παιζει Dota 2? Γιατι σημερα μου ηρθε προσκληση που ειχα κανει αιτηση ( επαιζα dota ) αλλα εχω ενα προβλημα που λεει κατι για τον σερβερ και δεν συνδεεται.Αν καποιος ξερει κατι ας μου πει, ειτε με πμ ειτε εδω, το ID στο steam να τ πουμε εκει.
Ευχαριστω.

More
15 Nov 2012 13:50 #115117 by eliminator
Replied by eliminator on topic DotA 2
Dota 2 preview

Θα καταφέρει να κλέψει το θρόνο του League of Legends;

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
28 Nov 2012 18:26 #115693 by Νίκος Τριανταφύλλης
Kαθως επαιζα ενα game με πεταξε το internet !!!Ξαναμπηκα στο game μεσα στα 5 λεπτα περιθωριο που ειχε κανονικα μεχρι να τελειωσει κ βγηκα!Ομως οταν βγηκα μ ειπε οτι εχω low
priority για 24 ωρες κ εφαγα leave ? Τι εκανα?

More
28 Nov 2012 20:26 #115701 by Μιχάλης Μητρόπουλος

Nicko wrote: Kαθως επαιζα ενα game με πεταξε το internet !!!Ξαναμπηκα στο game μεσα στα 5 λεπτα περιθωριο που ειχε κανονικα μεχρι να τελειωσει κ βγηκα!Ομως οταν βγηκα μ ειπε οτι εχω low
priority για 24 ωρες κ εφαγα leave ? Τι εκανα?

Μάλλον δεν πρόλαβες να μπεις στο 5λεπτο. 24 ώρες είναι υπομονή!

More
28 Nov 2012 21:52 #115703 by Νίκος Τριανταφύλλης
Μα αμα δν μπεις μεσα στο 5 λεπτο νομιζω δν μπορεις να μπεις στο game!

More
28 Nov 2012 21:59 #115704 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Μπορείς κανονικά μου έχει συμβεί και εμένα γι' αυτό σου λέω....

More
28 Nov 2012 22:00 #115705 by Γιώργος Δημόπουλος

Nicko wrote: Μα αμα δν μπεις μεσα στο 5 λεπτο νομιζω δν μπορεις να μπεις στο game!

Μπορεις να μπεις αλλα αμα περασει το 5λεπτο μπορουν να leav-αρουν οι υπολοιποι χωρις να παρουν leave. Επισης ο χαρακτηρας σου ξεκλειδωνετε και μπορουν να σου παρουν τα αντικειμενα.