Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

DotA 2

More
03 Oct 2011 16:09 #99558 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
Παιδια μηπως γνωριζουμε αν θα ειναι f2p ή οχι?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Oct 2011 23:33 #99584 by Άγγελος Φασούλης
Έχει γράψει άρθρο ο Μπάμπης Γιαλαμάς και μπορείς να το δεις μερικά post πιο πάνω ότι είναι free to play.

More
15 Feb 2012 19:40 #104882 by Άγγελος Φασούλης
H valve ανακοίνωσε LAN mode και mod support για το DoTa 2!

www.eurogamer.net/articles/2012-02-15-dota-2-valve-confirms-lan-mode-and-mod-support

More
15 Feb 2012 22:42 #104890 by Basilhs23
Replied by Basilhs23 on topic DotA 2
Πάντως για το αν θα είναι f2p δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, το λέω γιατί πιο πάνω αναφέρετε ότι θα είναι, επίσης έχοντας καθημερινή εμπειρία απο την beta μάλλον δεν θα είναι μιας και το feedback απο το community θέλει να αποφύγει όσο είναι δυνατών τους πιο casual players.

More
19 Feb 2012 18:52 #104973 by Σπύρος Τσιμπάκης

Basilhs23 wrote: Πάντως για το αν θα είναι f2p δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, το λέω γιατί πιο πάνω αναφέρετε ότι θα είναι, επίσης έχοντας καθημερινή εμπειρία απο την beta μάλλον δεν θα είναι μιας και το feedback απο το community θέλει να αποφύγει όσο είναι δυνατών τους πιο casual players.

για το αν θα ειναι f2p αυτο που ισχύει είναι πως θα έχει τη συνταγγή των LOL και HoN. Δηλαδή μπορείς να παίξεις τσάμπα αλλά θα πρέπει να αγοράσεις χαρακτήρες, skins αν δεν θες να παίζεις μόνο με τους αρχικούς.

More
19 Feb 2012 20:11 #104979 by Basilhs23

TheEnd wrote:

Basilhs23 wrote: Πάντως για το αν θα είναι f2p δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, το λέω γιατί πιο πάνω αναφέρετε ότι θα είναι, επίσης έχοντας καθημερινή εμπειρία απο την beta μάλλον δεν θα είναι μιας και το feedback απο το community θέλει να αποφύγει όσο είναι δυνατών τους πιο casual players.

για το αν θα ειναι f2p αυτο που ισχύει είναι πως θα έχει τη συνταγγή των LOL και HoN. Δηλαδή μπορείς να παίξεις τσάμπα αλλά θα πρέπει να αγοράσεις χαρακτήρες, skins αν δεν θες να παίζεις μόνο με τους αρχικούς.

Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα τέτοιο(μη γράφεις κάτι χωρίς να το πει πρώτα η ίδια η valve) και επίσης στο υπογράφω ότι όλοι οι χαρακτήρες θα είναι ξεκλείδωτοι δεν είναι στην φιλοσοφία της dota να ξεκλειδώνεις χαρακτήρες.Επειδή έτσι είναι στο LoL δεν σημαίνει ότι παντού έτσι θα είναι...

More
19 Feb 2012 21:24 #104985 by Σπύρος Τσιμπάκης
Οταν λες στη φιλοσοφία της Dota? Η Dota είναι ένα custom map φτιαγμένο απο gamers όπως εσύ, εγώ και ΔΕΝ υπήρχε λόγος να εχει κλειδωμένους χαρακτήρες. Ίσα ίσα που όσοι πιο πολλοί θα το έπαιζαν τόσο πιο καλά θα ήταν για τον Icefrog(δημιουργός της Dota). Εξάλλου ο Icefrog είναι αυτός ο οποίος μαζί με την Riot έφτιαξαν το LOL και ο λόγος που έγινε και συνεργάστηκαν προφανώς ήταν η Dota. Και σου θέτω ένα απλούστατο ερώτημα στο οποίο περιμένω να μου απαντήσεις: Πως η Valve εκτός απο το να σου πουλήσει το παιχνίδι μέσω Steam θα μπορεί να έχει έσοδα απο την συγκεκριμένη προσπάθεια?

More
20 Feb 2012 07:44 #104996 by Basilhs23

TheEnd wrote: Οταν λες στη φιλοσοφία της Dota? Η Dota είναι ένα custom map φτιαγμένο απο gamers όπως εσύ, εγώ και ΔΕΝ υπήρχε λόγος να εχει κλειδωμένους χαρακτήρες. Ίσα ίσα που όσοι πιο πολλοί θα το έπαιζαν τόσο πιο καλά θα ήταν για τον Icefrog(δημιουργός της Dota). Εξάλλου ο Icefrog είναι αυτός ο οποίος μαζί με την Riot έφτιαξαν το LOL και ο λόγος που έγινε και συνεργάστηκαν προφανώς ήταν η Dota. Και σου θέτω ένα απλούστατο ερώτημα στο οποίο περιμένω να μου απαντήσεις: Πως η Valve εκτός απο το να σου πουλήσει το παιχνίδι μέσω Steam θα μπορεί να έχει έσοδα απο την συγκεκριμένη προσπάθεια?

Προφανώς δεν έχεις ασχοληθεί πολύ και πολύ με το παιχνίδι.Τι σημασία έχει αν το παιχνίδι ξεκίνησε σαν mod ?Πλέων είναι stand alone game και για να στο πω πιο απλά το παιχνίδι είχε πάντα όλους τους χαρακτήρες διαθέσιμους άρα κατά 99% θα συνεχίζει να τους έχει.Όσο για το πως θα βγάλει χρήματα η valve θα βγάλει πάρα πολλά απο της πωλήσεις(αν τελικά υπερισχύσει αυτό το μοντέλο)και σίγουρα θα έχει κάποιο mini-shop για αγορά π.χ hats team fortress.To Team Fortress είναι free game της valve μπορείς να πας να δεις πόσα κέρδη έχει απο το εν λόγω παιχνίδι.Επίσης μπορείς αν είσαι στην beta του παιχνιδιού ή αν όχι να πας στο επίσημο site να δεις το feedback απο εκατοντάδες χρήστες που είναι παραπλήσιο με αυτά που έγραψα και πιο πριν.Κάνεις δεν θέλει το "μοντέλο" το LoL,δεν θέλουν να έχει surrender button,δεν θέλουν να παίζουν στο γελοίο Ranked system του LoL,δεν θέλουν να πρέπει να παίξουν 10000ώρες μόνο για να μπορούν να έχουν όλους τους χαρακτήρες διαθέσιμους και μπορώ να γράψω πολλά ακόμη.

More
20 Feb 2012 10:23 #105000 by Σπύρος Τσιμπάκης
Καταρχήν πιο πάνω εξέφρασα προσωπική άποψη. δεν το έγραψα τότε, λάθος μου. Τωρα το πόσο έχω ασχοληθεί με Dota το ξέρω εγώ και κάποια παιδιά ακόμα και φυσικά δεν σε αφορά. H Valve πήρε το πιό εμπορικό όνομα αυτού του είδους, το έκανε remake με καινούρια μηχανή γραφικών και το λανσάρει στον κόσμο. και σύ πιστεύεις θα είναι f2p?Πιο πάνω γράφεις για online minishop. Είπες αυτό που ακριβώς είπα και γώ. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην μπει τέτοιο πράγμα. Και δεν θα πουλάει πασατέμπο και νερό αλλά ήρωες και skins. Όλοι όσοι παίζουν αυτό το παιχνίδι ελπίζουν αυτό που λές. Αλλά επειδή η valve είναι εταιρεία και όχι κοινωφελές ίδρυμα τότε καταλαβαίνεις που πάει το πράγμα. Α και να μην ξεχάσω το... κακό league of Legends με το άθλιο ranked και που χρειάζεται να παίζεις μήνες ολόκληρους για έναν ήρωα είναι Game of the Year. καλή σου μέρα

More
20 Feb 2012 13:16 #105006 by Basilhs23
Καταρχήν το LoL είχε ψηφιστεί το καλύτερο FREE TO PLAY game of the year.

TheEnd wrote: για το αν θα ειναι f2p αυτο που ισχύει είναι πως θα έχει τη συνταγγή των LOL και HoN. Δηλαδή μπορείς να παίξεις τσάμπα αλλά θα πρέπει να αγοράσεις χαρακτήρες, skins αν δεν θες να παίζεις μόνο με τους αρχικούς.

Εγώ αυτό σχολίασα τώρα αν εσύ μετά μου λες ότι ήταν προσωπική άποψη κτλπ δεν με ενδιαφέρει.Εγώ σχολίασα αυτό που είπες στην αρχή δεν είμαι στο μυαλό σου.Επίσης ναι πιστεύω ότι το παιχνίδι δεν θα είναι f2p αλλά θα κοστίζει κάπου στα 10-15Ευρώ γιατί αυτό ζητάει και ο περισσότερος κόσμος.Επίσης είπα εγώ ότι δεν θα έχει shop το game?Απλώς είπα ότι κατά 99% τους χαρακτήρες δεν θα τους αγοράζεις γιατί πολύ απλά δεν είναι στην φιλοσοφία του παιχνιδιού να ξεκλειδώνεις χαρακτήρες και απο το feedback στην beta και το site του παιχνιδιού αυτό θα συνεχίζει να υφίσταται.Μάλλον καλύτερα να προσέχεις τι γράφει ο άλλος και μετά να απαντάς.Τέλος ναι το LoL έχει ένα απο τα πιο ηλίθια και unfair ranked system μπορείς να δεις τα δεκάδες παράπονα και στο ίδιο το forum του παιχνιδιού για το αν δουλεύει σωστά το ranked system,επίσης για το πόσες ώρες χρειάζονται για να αποκτήσεις όλους τους χαρακτήρες μπορείς να κάνεις μια απλή μαθηματική πράξη και να δεις το αποτέλεσμα.Έχω κάνει πάνω απο 1800 παιχνίδια στο παιχνίδι και μπορώ να καταλάβω τα προφανή.
Καλή σου μέρα και σε εσένα.