Καταρχήν το LoL είχε ψηφιστεί το καλύτερο FREE TO PLAY game of the year.
TheEnd wrote: για το αν θα ειναι f2p αυτο που ισχύει είναι πως θα έχει τη συνταγγή των LOL και HoN. Δηλαδή μπορείς να παίξεις τσάμπα αλλά θα πρέπει να αγοράσεις χαρακτήρες, skins αν δεν θες να παίζεις μόνο με τους αρχικούς.
Εγώ αυτό σχολίασα τώρα αν εσύ μετά μου λες ότι ήταν προσωπική άποψη κτλπ δεν με ενδιαφέρει.Εγώ σχολίασα αυτό που είπες στην αρχή δεν είμαι στο μυαλό σου.Επίσης ναι πιστεύω ότι το παιχνίδι δεν θα είναι f2p αλλά θα κοστίζει κάπου στα 10-15Ευρώ γιατί αυτό ζητάει και ο περισσότερος κόσμος.Επίσης είπα εγώ ότι δεν θα έχει shop το game?Απλώς είπα ότι κατά 99% τους χαρακτήρες δεν θα τους αγοράζεις γιατί πολύ απλά δεν είναι στην φιλοσοφία του παιχνιδιού να ξεκλειδώνεις χαρακτήρες και απο το feedback στην beta και το site του παιχνιδιού αυτό θα συνεχίζει να υφίσταται.Μάλλον καλύτερα να προσέχεις τι γράφει ο άλλος και μετά να απαντάς.Τέλος ναι το LoL έχει ένα απο τα πιο ηλίθια και unfair ranked system μπορείς να δεις τα δεκάδες παράπονα και στο ίδιο το forum του παιχνιδιού για το αν δουλεύει σωστά το ranked system,επίσης για το πόσες ώρες χρειάζονται για να αποκτήσεις όλους τους χαρακτήρες μπορείς να κάνεις μια απλή μαθηματική πράξη και να δεις το αποτέλεσμα.Έχω κάνει πάνω απο 1800 παιχνίδια στο παιχνίδι και μπορώ να καταλάβω τα προφανή.
Καλή σου μέρα και σε εσένα.