Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Heroes of Newerth

More
24 Nov 2009 14:19 #65515 by Νίκος Καραχάλιος
Εντυπώσεις.......

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Nov 2009 11:56 #65772 by Μάνος Γρυπάρης
Κυκλοφόρησε? Πραγματικα δεν γνωριζω τιποτα. Εχω δει κατι screenshots μονο και οτι το αναπτυσσει η αγνωστη S2 Games.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 May 2010 23:26 #72177 by SmartKiLL
Replied by SmartKiLL on topic Heroes of Newerth
Aπλα Φανταστικο!!ειναι τα γραφικα τετια οστε να νομιζεις οτι το ζεις!!ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ MAP ΤHΣ DOTA EINAI ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!! :wink: :icon bow:

More
17 May 2010 00:14 #72183 by doxitis
Replied by doxitis on topic Heroes of Newerth
Που το επαιξες?

More
17 May 2010 00:56 #72186 by SmartKiLL
Replied by SmartKiLL on topic Heroes of Newerth
πας www.heroesofnewerth.com/ και το κατεβαζεις!αλλα πρεπει να πληροσεις 30$ για να πεζεις! Αν ειχεις διαφεσιμα λεφτα καντω γιατι αξιζει!

More
17 May 2010 01:24 #72187 by doxitis
Ειμαι τρελα πορωμενος με Dota...θα το κοιταξω γιατι εχω ακουσει πολυ καλα λογια!

More
17 May 2010 04:15 #72189 by Ανδρέας Μπακάλης
Το παιχνιδι είναι κάλο, ήμουν beta tester.Είναι ακριβώς το ίδιο με τη dota, με καλύτερα γραφικά.Μέτα όμως δοκίμασα το LOL (League of legends).

Αν δεν σας ενοχλούν τα οπορτουνιστική γραφικά σε όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ καλύτερο, κοινώς πριν δώσετε 30 ευρώ για να πάρετε ένα παιχνίδι κλώνο της Dota δοκιμάστε αυτό www.lol-europe.com/ , είναι τελείως free και επιτρέπει σε μεγάλο βαθμό customization..
Μπορείτε να το αγοράσετε αν θέλετε για κάποια εξτρά skin και ήρωες αλλά δεν είναι ανάγκη, όσο παίζεις μαζεύεις "λεφτά" και αγοράζεις πράγματα στην πορεία.

More
17 May 2010 15:02 #72203 by Νίκος Καραχάλιος
Το game απλα τα σπαει εχω να πω,η εταιρεια εχει κανει απιστευτη δουλεια και σε κανει να μην το βαρεθεις ποτε με τα τοσα Updates που γινονται με new heroes, modes,items κλπ κλπ...Εγω ακομα δεν το εχω αγορασει αν και ημουν beta tester απο τον σεπτεμβριο αλλα περιμενω λιγο καιρο ακομα για να ξεδιαλθνουν οι καλοι απο τους αμπαλους :P :P Παντως οποιος θελει να το αγορασει αλλα δν εχει παιξει την beta του προτεινω να μπαινει σε ΝΟ stats games ωστε να μην πεσει με καλους και δν ξερει τι του γινεται και ετσι δεν χανει το psr του(βαθμολογια του καθε παικτη) και ουτε γεμιζει με deaths..Ειναι online προπονηση με λιγα λογια..Το παιχνιδι το αγοραζετε μονο μεσω net και μπορειτε να το παρετε με credit card ή paypal.. Το συνιστω στο FULL για ολουσ και ειδικα για αυτουσ που επαιζαν dota.. :icon bow: :icon bow:

More
17 May 2010 15:10 #72204 by doxitis
Ξερετε αν υπαρχει κανα Beta key να το δοκιμασω και εγω?

More
17 May 2010 15:12 #72205 by Νίκος Καραχάλιος
H beta εκλεισε την τεταρτη :( :(