Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Heroes of Newerth

More
17 May 2010 15:23 #72208 by doxitis
Replied by doxitis on topic Heroes of Newerth
Eλεος :cry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 May 2010 15:32 #72210 by Νίκος Καραχάλιος
Η beta υπαρχει απο τον Αυγουστο να φανταστεις.. :P
Παντως μην διστασεις να το αγορασεις αν μπορεις γιατι το game παρολο που εχει ιδια βαση με το dota, ειναι κλασσης ανωτερο και με παααααρα πολλα καινουργια πραγματα...Το μονο που ειναι τελειως ομοιο αναμεσα τους ειναι η πιστα..ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ..Αν και θα βγαλουν αποτι ακουσα και αλλα maps και επισης μπορεις να παιξεις και 2v2 η 3v3 στην καταλληλη πιστα...Το game ειναι μπροστα σε ολους τους τομεις..Αν παιζατε την τελευταια εβδομαδα την beta θα τραβαγατε τα μαλλια σας βλεποντας το τι εχουν κανει στο game...Εχει τα ΠΑΝΤΑ :icon bow: :icon bow:

More
17 May 2010 15:39 #72211 by Γιάννης Ρέμας
δοκημασε το League of legends ειναι αρκετα καλο το παιζω απο τοτε που ηταν στη beta ειναι free το λεει και παραπανω ο Amandil εχει 51 ηρωες και βγαζουν συχνα updates και παιζουν αρκετοι αλληνες :D :D :D

More
17 May 2010 15:44 #72212 by Νίκος Καραχάλιος
Το εχω δει και αυτο αλλα το ΗοΝ με εχει κερδισει :P
Ειναι και τα γραφικα που ειναι φοβερα και ενταξει..Ειναι ενα + και αυτο..Το LoL εχει περιπου παρομοια μηχανη γραφικων οπως στο dota οποτε το ΗοΝ μου φαινεται καλυτερο..

More
17 May 2010 15:44 #72213 by doxitis
Θα το εχω υποψην μου legend...
Οσο για την Beta το ηξερα οτι ειναι εδω και καιρο αλλα δεν εβρισκα keys!

More
17 May 2010 15:52 #72214 by Νίκος Καραχάλιος
Ε βασικα εδω και 2-3 μηνες ειχε ανοιξει open beta οποτε ανετα μπορουσες να πας στο σιτε, να γραφτεις, να το κατεβασεις και να παιξεις...Σαν Free δηλαδη, γραφεσαι και μπαινεις..

More
17 May 2010 16:04 #72215 by doxitis
Δεν το ηξερα!

More
17 May 2010 16:17 #72216 by Νίκος Καραχάλιος
Πηγαιντε στο site www.heroesofnewerth.com και δειτε στην πρωτη σελιδα τι εχει και σου προσφερει τοσο φοβερο gameplay..

More
19 May 2010 15:32 #72336 by SmartKiLL
Replied by SmartKiLL on topic Heroes of Newerth
Ναι ειναι τελειο!!!!Πληρωσα 20€ ειναι μονο!!!τελος παντον απο εδω κανεις account www.heroesofnewerth.com/create_account.php

More
24 Oct 2010 11:02 #82407 by Νίκος Καραχάλιος
Παιδες οποιοι θελουν να το δοκιμασουν μου στελνετε pm και σας στελνω trial invites...Αξιζει το game πιστεψτε με.. :wink: :wink: :wink: