Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γενική Συζήτηση

More
11 Feb 2013 19:58 #120240 by Παντελής Δασκαλέλος

Manos wrote: Το video review εξηγεί όσα χρειάζονται για παλιούς και νέους, ενώ η photo του Xin Zhao που έβαλα στο άρθρο της Χριστιάνας δεν είναι τυχαία.

Έχω πάθει ψύχωσει με τον συγκεκριμένο Champion. Είμαι level 7, ώς noobας μαθαίνω, ξεκλείδωσα τα πρώτα masteries και runes και ομολογώ ότι ο Xin Zhao είναι τελείως IMBA. Κόβει φέτες είτε top/bottom, είτε jungle και τουλάχιστον όποτε τον αναλαμβάνω στα matches με αντιπάλους παρόμοιου level κερδίζω 2 στις 3 φορές. Καλά στο Twisted Treeline που τα lanes είναι μόνο 2, κάνει κυριολεκτικά ότι θέλει.

Έψαχνα έναν παρόμοιο του Centaur (DotA 2) και νομίζω ότι επιτέλους τον βρήκα. Προτιμώ τους fighters από το να kite-άρω. Thanks για τις προτάσεις σας στο Mumble.

O Xin Zhao είναι τούμπανο champion πραγματικά και γενικά βλέπω μια έντονη προτίμηση τις τελευταίες μέρες στο πρόσωπό του γενικότερα. Άσχετο το νέο skin του που είναι carbon o Zhao Yun από την σειρά Dynasty Warriors απλά τα σπάει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Feb 2013 18:39 #120278 by Γιάννης Ρέμας

legend10 wrote: παιδιά έχω πρόβλημα με το παιχνίδι τις τελευταίες 3 μέρες όταν μπαίνω σε game όταν ξεκινήσει μετά από λίγο μου κάνει το laptop restart και όταν ξαναμπαίνω μετά από λίγα λεπτά πάλι τα ιδια τι μπορεί να φταίει? μετά το restart μου έχει ένα μήνυμα για έξυπνο τροφοδοτικό AC πάντως πριν 3 μέρες εγκατέστησα το fm μαζί με το steam λέτε να φταίει αυτό???

δεν νομίζω να έχει πρόβλημα το laptop γιατί δοκίμασα και έπαιξα to far cry 3 και σίγουρα έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από το LoL, τι μπορεί να φταίει μια επαναφορά συστήματος θα διόρθωνε το πρόβλημα? δεν αντέχω χωρίς LoL :cry:

More
15 Feb 2013 21:14 #120493 by Γιάννης Ρέμας
μια λύση ρε παιδιά δεν μπορώ άλλο χωρίς LoL :(

More
17 Feb 2013 21:51 #120592 by Μάνος Γρυπάρης

legend10 wrote: παιδιά έχω πρόβλημα με το παιχνίδι τις τελευταίες 3 μέρες όταν μπαίνω σε game όταν ξεκινήσει μετά από λίγο μου κάνει το laptop restart και όταν ξαναμπαίνω μετά από λίγα λεπτά πάλι τα ιδια τι μπορεί να φταίει? μετά το restart μου έχει ένα μήνυμα για έξυπνο τροφοδοτικό AC πάντως πριν 3 μέρες εγκατέστησα το fm μαζί με το steam λέτε να φταίει αυτό???

Δεν φταίει ούτε το LoL ούτε το Football Manager.

Το laptop θα πρέπει να το δει τεχνικός. Είναι είτε θέμα τροφοδοσίας, είτε θέμα επεξεργαστή που υπερθερμαίνεται και σου κάνει restart. Απλά τυχαίνει με το LoL γιατί κάπου στο loading ίσως σου ανεβάζει στροφές.

Αλλά γράψε και όλες τις τεχνικές προδιαγραφές του laptop σου για να δούμε τι μηχάνημα έχεις.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Feb 2013 22:57 #120596 by Γιάννης Ρέμας
www.cosmodata.gr/product/65176/ αυτό εδώ είναι το laptop αλλά το restart δεν το κάνει την ώρα που φορτώνει το παιχνίδι αλλά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά πως γίνετε να παίζει το far cry και όχι το LoL και δοκίμασα να ρίξω και τα γραφικά του παιχνιδιού αλλά πάλι τα ίδια η εγγύηση πρέπει να έχει τελειώσει θα μου στοιχίσει πολύ? τι λέτε? αν και σκέφτομαι να αγοράσω επέκταση εγγύησης σε κανένα μαγαζί

More
20 Feb 2013 18:23 #120715 by Γιάννης Ρέμας
τελικά πάει πουθενά το μυαλό σας τι μπορεί να έχει??? :(

More
20 Feb 2013 18:53 #120717 by Βασίλης Καμακάρης

legend10 wrote: www.cosmodata.gr/product/65176/ αυτό εδώ είναι το laptop αλλά το restart δεν το κάνει την ώρα που φορτώνει το παιχνίδι αλλά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά πως γίνετε να παίζει το far cry και όχι το LoL και δοκίμασα να ρίξω και τα γραφικά του παιχνιδιού αλλά πάλι τα ίδια η εγγύηση πρέπει να έχει τελειώσει θα μου στοιχίσει πολύ? τι λέτε? αν και σκέφτομαι να αγοράσω επέκταση εγγύησης σε κανένα μαγαζί

Η διάγνωση συνήθως είναι δωρεάν αν πληρώσεις πληρώνεις λίγα, μετά ότι σου πουν.

More
20 Feb 2013 19:25 #120719 by Μάνος Γρυπάρης
Μερικές φορές η διάγνωση κοστίζει 10-20 ευρώ. Ανάλογα τον τεχνικό.

1)Κατέβασε τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών
2)Κάνε Uninstall και ξανά install το LoL (κατέβασε τον client από την αρχή όμως)
3)Κατέβασε το Advanced System Care και κάνε Deep Uninstall ότι δεν χρειάζεται όπως επίσης ψάξε γενικά το PC σου για διάφορα θέματα.
και ξαναδοκίμασε.

Πάντως, από την στιγμή που κάνει restart μόνο του, πιστεύω ότι φταίει είτε η κάρτα γραφικών, είτε η τροφοδοσία. Αν το δώσεις σε τεχνικό πες του να παίξει LoL κανονικά (ας φτιάξει δικό του account δεν σε ενδιαφέρει) και μόνο αν δουλέψει να το πάρεις πίσω.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Feb 2013 20:45 #120914 by Γιάννης Ρέμας
τα νεύρα δεν αντέχω, driver έψαξα δεν βρήκα το Advanced System Care το έβαλα βρήκε αρκετά πράματα για διαγραφή, έκανα unistall το παιχνίδι κατεβάζω το τελευταίο client αλλά το laptop έχει βάλει στόχο να μου σπάσει τα νεύρα ενώ πατάω να επιτραπεί όταν μου βγάζει το μήνυμα δεν μου το φορτώνει καθόλου και έτσι κατέβασα το παιχνίδι από το παλιό client έκανα το install και όταν πατάω να παίξω μου λέει το pvpnet pacher kernel δεν αποκρίνεται έχω αγανακτήσει η riot μετά από μέρες μου απάντησε και μου είπε υπάρχει περιπτώσει να έχει μαζέψει σκόνη (ίσως για κακό αγόρασα το cooler base) ίσως το πάω σε κάνα τεχνικό και χωρίς να δοκιμάσω το παιχνίδι τάρα που βλέπω η ram είναι στο 42% χωρίς να έχω κανένα παιχνίδι ανοιχτό μόνο το internet τεσπα μακάρι να έχει μόνο σκόνη και να μην είναι τίποτα άλλο sorry για την έκθεση :)

More
01 Mar 2013 17:37 #121158 by Βασίλης Καμακάρης
Βγήκε το 3.03 patch του lol.
www.youtube.com/watch?feature=pl ... H8HzGi3sc# !