Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

XCOM 2

More
09 May 2016 13:42 - 09 May 2016 13:46 #181065 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic XCOM 2
Η Firaxis ανακοίνωσε ότι το Alien Hunters DLC του XCOM 2 θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου 2016 για PC και η τιμή του θα ανέρχεται στα 10 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο αντίστοιχο άρθρο και στο review του XCOM 2 από τον Γιάννη Μοσχονά για το παιχνίδι που κυκλοφόρησε στις 5 Φεβρουαρίου 2016

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 09 May 2016 13:46 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 May 2016 16:21 #181070 by Νικολής Ασημάκης
Αναμάνουμε. Το παιχνίδι είναι τοπ και αξίζει κάθε ευρώ.

More
14 May 2016 20:55 #181334 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ακόμα δεν το έπαιξα λόγω παλιού PC! Ετσι την "πάτησα" με το Star Citizen αλλά και με το Withcer 3 (τουλάχιστον αυτό το πήρα στο PS4)!!!
Ξέρω Zaratoth θα πεις τώρα αποκλείεται... Λογικά μετά τον Ιούνιο θα είμαι με νέο PC.

More
14 May 2016 21:30 #181336 by Νικολής Ασημάκης
Δεν είμαι σε θέση να μιλήσω. Το παράτησα τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε γιατί είχε τόσο κακό optimisation που το lag πήγαινε σύννεφο και τα loading times ήταν αισχρά. Φαντάσου έβγαλαν μέσα στην πρώτη εβδομάδα, αν θυμάμαι καλά, patch 400 MB σχεδόν. Αλλά δεν το έχω ξαναπιάσει από τότε. Πρέπει να το συνεχίσω.

More
19 May 2016 00:02 #181494 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Νομίζω για αυτό που λες σου είχα στείλει το Mod που διορθώνει πολλά. Να το βάλουμε και εδώ αν είναι να βοηθήσουμε. Το έχεις; Γιατί εγώ δεν το κράτησα όταν το βρήκα γιατί δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι.

More
19 May 2016 00:25 #181496 by Νικολής Ασημάκης
Υποτίθεται πλέον έχουν βγει επίσημα patch σχετικά. Αλλά δεν το έχω βάλει έκτοτε.

More
05 Aug 2016 13:31 #185869 by Πιέρρος Φουστέρης
Στις 30 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες της νέας γενιάς το XCOM 2! Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση !

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
08 Aug 2016 12:31 #186031 by TT
Replied by TT on topic XCOM 2
Το πρώτο XCOM που έπαιξα σε PS3 είναι μέχρι σήμερα ότι πιο εθιστικό έχω παίξει ποτέ. Υπέροχα γραφικά, άψογo soundtrack και πολύ καλό replayability.

More
02 Dec 2016 17:30 #189964 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Φανατικός του XCOM από το πρώτο (εννοώ το UFO:Enemy Unknown της Microprose) και λάτρης του remake απο την Firaxis το 2012 έπρεπε να παίξω και την συνέχεια. Λόγω παλιού Υπολογιστή και επειδή έχω το PS4 είπα να το πάρω τελικά για την κονσόλα δεδομένου και των χαμηλών τιμών της Black Friday.
Zaratoth εδώ προσοχή:
Πόσο δύσκολο το κάνανε!!?? Τα βρήκα μπαστούνια και το έπαιζα και στο νορμάλ. Τα resources άφαντα, οι απώλειες τεράστιες το Avatar project καραδοκούσε. Και σαν να μην έφτανε αυτό είχαμε και τους Alien Hunters!!
Τέλος πάντως μετά απο πολλά Load κατάφερνα να βγάλω την άκρη και να μάθω τι πρέπει να κάνεις και πως θα το παίξεις οπότε αναμείνατε για ένα καλό - απλό - οδηγό για νέους παίκτες.
Τα γραφικά στο ps4 σε FullHD (1920x1080x60Hz) δεν είναι τίποτα το εντυπωσιακό. Νομίζω οι διαφορές με το παλιό είναι στις λεπτομέρειες πχ όπλα, φωτισμός κλπ. Glitses πολλά με κυριότερο να χάνονται γραφικά πχ όταν μεταμορφώνεται ο Faceless. Aλλά πώρωση το παιχνίδι. Δύσκολο και δύστροπο όμως μια και θέλει να ιδρώσεις κυριολεκτικά.
Μόνο μου παράπονο η χαζή εκτέλεση του spot των εχθρών όταν τους βλέπεις για πρώτη φορά σε κάθε μάχη. Μπορούν να κινηθούν υπερβολικά πολύ και χωρίς καμία δικαιολογία.
Το Overwatch δεν λειτουργεί τόσο καλά όσο ακούγεται ενώ το missed fire πάει σύννεφο ακόμα και όταν ο εχθρός είναι δίπλα σου ή έχεις Aim 97%!!!!

More
04 Dec 2016 16:29 #190265 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Κατάρα σε αυτόν που έκανε το Alien Hunters και το ruler reaction...