Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

XCOM 2

More
02 Jun 2015 00:09 #162089 by Μάνος Γρυπάρης

Η 2K και η Firaxis ανακοίνωσαν και επίσημα το sequel του XCOM: Enemy Unknown.

Θα ονομάζεται XCOM 2 και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PC. Το παιχνίδι είναι το Project Advent, το οποίο η 2K διαφήμιζε προ ημερών. Το sequel σεναριακά θα τοποθετείται μετά την λήξη του πρώτου παιχνιδιού, σε έναν κόσμο που θα ελέγχεται από εξωγήινους, κάτι που θα...αντιστρέψει τους ρόλους.

Τα levels θα δημιουργούνται σταδιακά και θα δοθεί περισσότερη έμφαση στα customizations των στρατιωτών. Θα υπάρχουν περισσότερα είδη εξωγήινων και classes στρατιωτών, καθώς και καλύτερη υποστήριξη (άρα και περισσότερα) mods.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά τον Νοέμβριο για PC. Δείτε τις πρώτες εικόνες .

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jun 2015 00:23 #162091 by Νικολής Ασημάκης
Έριξα δάκρυα χαράς μόλις το έμαθα. Sequel της υπερπαιχνιδάρας.

More
02 Jun 2015 21:43 #162140 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

Zaratoth wrote: Έριξα δάκρυα χαράς μόλις το έμαθα. Sequel της υπερπαιχνιδάρας.

Δεν το πήρα χαμπάρι και το βλέπω σήμερα quote απο τον Zaratoth! Thanks φίλε μου έφτιαξες την μέρα!
Το trailer φαίνεται πολλά υποσχόμενο και μου αρέσει η εικόνα του επαναστάτη.

More
13 Feb 2016 21:39 #176714 by Γιάννης Μοσχονάς
Τερματίζοντας το sequel της υπερπαιχνιδάρας όπως τόνισε σωστά και ο Νικολής έχω να πω μόνο τα καλύτερα λόγια αλλά δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από ένα ξαναζωντανεμένο franchise που έχει ξεπεράσει ήδη τους "προγόνους" του. Στην ουσία πρόκειται για εναλλακτικό σενάριο του Enemy Unknown όπου οι εξωγήινοι έχουν κερδίσει και η υπηρεσία XCOM το έριξε στο αντάρτικο για να απελευθερώσει τα σκλαβωμένα ανθρώπινα γίδια που πέρασαν τους εξωγήινους για Μεσσίες!

Το XCOM 2 είναι ένα δώρο εξ' ουρανού για τους οπτικά βουλιμικούς σαν εμένα που απαιτούμε το υπερθέαμα ειδικά όταν ένα προϊόν στοιχίζει 50 ευρώ για αγορά. Το animation, οι εκφράσεις των προσώπων, οι εκρήξεις, τα υπερσύγχρονα όπλα, τα cinematics, το καταστρέψιμο περιβάλλον, τα πάντα στο παιχνίδι είναι τόσο τέλεια φτιαγμένα που κυριολεκτικά δεν χορταίνεις να τα βλέπεις. Με την διαχείριση πόρων και την κατασκευή custom χαρακτήρων να σαρώνει, παράλληλα με πολλά έτοιμα mods αποτελεί την αυτονόητη επιλογή για κάθε strategy fan.

More
14 Feb 2016 15:28 #176744 by Νικολής Ασημάκης
Το παίζω την τελευταία βδομάδα χαλαρά ανάμεσα σε άλλο τρέξιμο. Γαμάει άπειρα, αλλά το lag και τα frame drops του σπάνε κόκαλα δυστυχώς.

More
14 Feb 2016 17:36 #176745 by ΣΤ
Replied by ΣΤ on topic XCOM 2
Απόλαυσα το XCOM: Enemy Unknown από κάθε άποψη. Το μοναδικό μου πρόβλημα ήταν ότι ένιωθα πως ήταν λίγο άδικο και μη-προβλέψιμο σε κάποια σημεία. Ας πούμε, σφαίρες προσπερνούσαν τοίχους ή άλλαζες θέση σε ένα unit για να έχει μεγαλύτερο ποσοστό ευστοχίας και τελικά είχε μικρότερο.
Τέτοια συμβάντα, παρόλο που μπορεί να ακούγονται ασήμαντα, οδηγούσαν σε φάσεις που μέσα σε έναν γύρο πέθαινε ολόκληρο το squad μου και, επειδή έπαιζα σε ironman mode, τραβούσα τα μαλλιά μου.
Ελπίζω να έχουν μειωθεί τέτοια περιστατικά στο sequel.

More
16 Feb 2016 00:30 #176788 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Το δύσκολο στο iron man ειναι πως έχεις ένα save. Εγώ στο πρώτο ξαναεπαιζα την αποστολή μέχρι να την βγάλω τέλεια.
Ωστόσο σε καταλαβαίνω όταν και εμενα μου έσπαγε τα νεύρα ο σούπερ στατιωτης των στατιστικών να κάνει miss Εξεπαφής
Το θέμα εινα πως το παιχνίδι για να έχει και τον παράγοντα τύχη ρίχνει ζαριές.
Που μπορεί να σε καταστρέψουν.

Ποιος πήρε και το retribution pack? άξιζαν λέτε τα λεφτά;

More
16 Feb 2016 12:00 #176803 by Νικολής Ασημάκης
Ποιο είναι το Retribution Pack;

More
16 Feb 2016 20:08 - 16 Feb 2016 20:08 #176823 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

Zaratoth wrote: Ποιο είναι το Retribution Pack;

To έγραψα λάθος! Reinforcement pack :ohmy:

Bolster your ranks with three themed DLC packs available together for an amazing discounted value*. Each themed content pack will add unique new twists to the core game experience:

ANARCHY’S CHILDREN is a rebellion themed DLC featuring more dramatic soldier customizations. (To be released in Spring 2016)
ALIEN HUNTERS introduces new soldier customizations and gameplay themed around XCOM as an elite alien hunting unit. Face off against “Ruler” aliens with new, more powerful weapons and armor. Experience a new dramatic mission & confrontation. (To be released in Summer 2016)
SHEN’S LAST GIFT introduces a new soldier class with unique upgradeable weapons, armor and customization features, and a new narrative-driven mission and map. (To be released in Summer 2016)

*Save vs buying DLC packs a la carte. Individual DLC in the Reinforcement Pack may be sold separately. If you purchase the Reinforcement Pack, do not also purchase these standalone packs, as you will be charged for them.
Last edit: 16 Feb 2016 20:08 by Φίλιππος Δαουκόπουλος.

More
16 Feb 2016 21:31 #176830 by Νικολής Ασημάκης
Δεν το τσίμπησα καθώς μου είχε φανεί εξ αρχής για season pass υλικού που θα είναι διαθέσιμο τις αντίστοιχες ημερομηνίες που λένε.