Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Avast: Γενική συζήτηση

More
16 Apr 2010 18:34 #70862 by Haris
Replied by Haris on topic Avast 5
Στο ίδιο το site της Allwil αναφέρει ότι ίσως αντιμετωπίσουμε πρόβλημα με την απεγκατάσταση και προτείνει την χρήση του Avast Removal.To έκανα και κατάφερα να το απεγκαταστήσω με αυτό το εργαλείο. Αυτή τη στιγμή δεν αναγνωρίζει η ασφάλεια των Windows το Avast 4.8 καθόλου . Δεν έχω εγκαταστήσει κάποιο άλλο antivirus ακόμα ώστε να ξέρω αν όλα οκ και στην πράξη. Μπορείτε να προτείνετε κάποιο?? AVG, Avira ή το Microsoft Security Essentials ή κάποιο άλλο?? Θα τολμούσα να πάρω κάποιο εμπορικό αλλά σκέφτομαι εν τέλει το format που ίσως το κάνω αργότερα και για την ώρα δεν 8α βάλω κάποιο εμπορικό αν και με τα free νομίζω καλύπτομαι. Και υπάρχει και ένα άλλο σοβαρό πρόβλημα: δεν λειτουργεί η επαναφορά των Windows και με απασχολεί σοβαρά(και δεν νομίζω να λύνεται εύκολα αυτό).
Τελικά ίσως βιάστικα να κάνω επαναφορά ενώ με μια απλή απεγκατάσταση του Αvast5 ίσως να είχα λύσει το πρόβλημα από την αρχή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Oct 2012 18:16 #113193 by Χριστιάνα Θάνου
Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ το Avast για antivirus και εφόσον είχα δει καλές κριτικές για το Avast Internet Security, είπα να το κάνω upgrade. Να όμως που κάθε φορά που κάνω το Avast Internet Security install, για κάποιον περίεργο λόγο..... μου γίνεται block το internet! Ξέρει κανείς καμία λύση για αυτό;;

More
11 Oct 2012 18:36 #113195 by Markos Siovas
Δες τις ρυθμίσεις του firewall του avast μήπως κάνει τίποτα block που να έχει σχέση με το router σου ή τις ρυ8μίσεις του internet σου.Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις repair το avast αν δεν βρίσκεις άκρη.Τσέκαρε και το forum της avast μηπως υπάρχουν και άλλοι με το ίδιο πρόλημα.

More
11 Oct 2012 18:45 #113197 by Χριστιάνα Θάνου
Θα το ξαναδώ αλλά έχω δοκιμάσει τα πάντα, ακόμα και να απενεργοποιήσω τις ασπίδες όλες μία μία αλλά τίποτα.

More
30 Oct 2015 19:23 - 30 Oct 2015 19:24 #170426 by Μάνος Γρυπάρης
Avast antivirus 2015

Η ιδανική πρόταση στα antivirus.

Αναλυτικό review

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 30 Oct 2015 19:24 by Μάνος Γρυπάρης.

More
02 Feb 2017 23:17 - 02 Feb 2017 23:18 #193402 by Marios Ntallaris

Διαβάστε το review για το φετινό πολύ δυνατό antivirus της avast.
Last edit: 02 Feb 2017 23:18 by Marios Ntallaris.