Δεν έκανα κατι γιατί ήμουν εκτός Αθηνών για Πάσχα(βέβαια προειδοποιήσεις είχα ότι έληγε πριν φύγω,ωστόσο κ πέρυσι ανανέωσα για 1χρόνο χωρίς πρόβλημα). Ίσως φταίει που έκανα επαναφορά συστήματος βιαστικά και ίσως αφού έβαλα το 5 και ας μη λειτουργούσε καλά 8α μπορούσα να του κάνω απεγκατάσταση. Ίσως βιάστικα με την επαναφορά. Και ίσως το 4.8 να ήταν ήδη προβληματικό στην απεγκτάσταση και να μη το ήξερα αφού τα υπόλοιπα δούλευαν ρολόι. ](*,)
Στο site της avast αναφέρει ότι ίσως υπάρχει πρόβλημα στην απεγκατάσταση απο την προσθαφαίρεση πού έχουν τα Windows και λέει να κάνουμε χρήση ενός avast removal(ένα αρχείο που σου λέει να καταβάσεις) σε safe mode λειτουργία. Μάλλον 8α το κάνω. Έχω σκεφτεί να χρησιμοπιήσω και κάποιο από τα προγράμματα με τα οποία ισως μπορέσω να βρω κανα αρχείο σχετικό που έχει σβηστεί.
Μάνο δεν κατάλαβα αυτό με το trial(trial από avast, από άλλο πρόγραμμα???)και το επόμενο με τα Windows που μου αναφέρεις θα το έχω υπόψιν μου(γιατί δεν ξέρω να το κάνω εγώ και 8α το μεταφέρω σε κανα ειδικό που θα φωνάξω).
Με ανησυχεί που δεν λειτουργεί η επαναφορά συστήματoς των Windows και αυτό είνα ένα πρόβλημα,για αυτό και σκέφτομαι format.
Υ.Γ.έκανα σκανάρισμα με το Spybot και δεν βρήκε καμμία απειλή και με το online πρόγραμμα της ESET σκάναρα τον εξωτερικό μου ως τώρα και βρήκα ένα infected file στο οποίο έδωσε λύση. Πάλι καλά δηλαδή.