Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τεχνολογικά νέα

More
14 Jul 2008 12:03 #44847 by Esperos
Είναι και πιο αργοι στην μεταφορα δεδομένων! Κατα την γνώμη μου το καλύτερο για να έχεις ταχύτητα και αξιοπηστία είναι να έχεις 3-4 320GB για τα multimedia αρχεία σου ώστε να εχεις εύκολη προσβαση σε αυτά εύκολα και γρήγορα και βέβαια όλα αυτα ύστερα σε dvd για backup κλεισμένα σε κάποιο συρτάρι για ώρα αναγκης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Sep 2008 23:06 #47406 by Μάνος Γρυπάρης
Η Microsoft ρίχνει την τιμή του Microsoft Office, σε ένα πακέτο κόστους 89 ευρώ..

To Microsoft Office 2007 για Οικιακή Χρήση και Μαθητές (Microsoft Office Home & Student 2007) είναι επιτέλους γεγονός. Με κόστος μόνο 89 ευρώ και δικαίωμα εγκατάστασης, με μια άδεια σε τρεις υπολογιστές, η  έκδοση αυτή του Office αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για την εύκολη και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών μαθητών και φοιτητών.

Το πακέτο περιλαμβάνει τις εφαρμογές Word 2007, Excel 2007, Powerpoint 2008 και One Note 2007. Το πακέτο αυτό μετατρέπει τις σχολικές εργασίες και τις πανεπιστημιακές παρουσιάσεις, αλλά και τη διαχείριση των καθημερινών οικιακών αναγκών σε μια εύκολη, ταχύτατη και διασκεδαστική υπόθεση. Είναι απλό στη χρήση, ενώ παρέχει χάρη στο νέο περιβάλλον εργασίας «Fluent» (και με τα διαγράμματα SmartArt), τη δυνατότητα δημιουργίας εγγράφων, υπολογιστικών φύλλων και  παρουσιάσεων  με ένα μόνο κλικ. Συν τις άλλοις, το εργαλείο Office OneNote 2007 έρχεται να λύσει το πρόβλημα του χαοτικού όγκου σημειώσεων που βασανίζει ιδιαίτερα το μαθητικό και φοιτητικό κόσμο. Με το OneNote 2007, θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ψάξετε και να βρείτε οποιαδήποτε πληροφορία έχει καταγραφεί στις σημειώσεις σας, γρήγορα και εύκολα, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να μοιράζεστε με κάποιον άλλο χρήστη το ίδιο κοινόχρηστο σημειωματάριο, είτε με σύνδεση είτε χωρίς.

Επιπλέον, με την απευθείας σύνδεση στο Office Live Workspace, όλοι θα μπορείτε πλέον να έχετε 500ΜΒ προσωπικού χώρου στο διαδίκτυο, στον οποίο θα μπορείτε να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε έγγραφα, φωτογραφίες, αρχεία και βίντεο με φίλους και συνεργάτες. Παράλληλα, η νέα έκδοση θα διευκολύνει και τη μετατροπή των αρχείων σε PDF ή XPS με μία μόνο κίνηση, κάνοντας τα αρχεία αυτά κατάλληλα για χρήση σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Το MS Office Home & Student 2007 κυκλοφορεί ήδη σε όλα τα καταστήματα πληροφορικής.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Sep 2008 23:45 #47409 by Kostas
Θα το παρω σιγουρα...........δενννννννννννννννννν

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
25 Sep 2008 08:09 #47413 by a Guest
Replied by a Guest on topic Τεχνολογικά νέα
oh come on...Google Docs,Open Office,στην τελική isohunt.
Thanks but no thanks microsoft.

More
25 Sep 2008 13:59 #47417 by Μπάμπης Χαραλάμπους

headless\ wrote: oh come on...Google Docs,Open Office,στην τελική isohunt.

Απορια. Αν γράψω κατι στο Open Office θα αναγνωρίζεται πληρως απο το Word? Γιατι εαν βάλω Linux λεω εγω τωρα και θελω να γραψω κατι εργασια και να τις δωσω στην/στον καθηγητη να τις δει μεσω pc θα μπορει να το ανοιξει με το αρχειο με το word?

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
25 Sep 2008 14:30 #47419 by Stevepredator
Συγνώμη αλλά εγώ δεν έχω ακούσει ποτέ κάποιος να γράφει εργασία για το σχολείο από το pc τουλάχιστον δεν μας το έχουν ζητήσει ακόμα

Cause the only real predator is Stevepredator

More
25 Sep 2008 14:38 #47420 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Stevepredator\ wrote: Συγνώμη αλλά εγώ δεν έχω ακούσει ποτέ κάποιος να γράφει εργασία για το σχολείο από το pc τουλάχιστον δεν μας το έχουν ζητήσει ακόμα

Μας βάζουν στην πληροφορικη, τεχνολογια.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
25 Sep 2008 15:18 - 25 Sep 2008 19:15 #47421 by Μάνος Αλιμπέρτης

IloveCONSOLES\ wrote:

headless\ wrote: oh come on...Google Docs,Open Office,στην τελική isohunt.

Απορια. Αν γράψω κατι στο Open Office θα αναγνωρίζεται πληρως απο το Word? Γιατι εαν βάλω Linux λεω εγω τωρα και θελω να γραψω κατι εργασια και να τις δωσω στην/στον καθηγητη να τις δει μεσω pc θα μπορει να το ανοιξει με το αρχειο με το word?

Aποθηκευεις όλα τα έγγραφα σου με καταλήξεις που ταιριάζουν στις καταλήξεις της m$ και δεν εχεις κανενα πρόβλημα συμβατότητας. Βεβαια το docx δεν υποστηρίζεται αλλα εδω που τα λέμε εχω δει ασυμβατότητες και ασυμβατότητες μεταξύ office 2003 και 2007.

Οπως καταλαβαίνετε χρησιμοποιώ αποκλειστικά Openoffice. Κοστίζει 0 €  και καλύπτει 100% τις ανάγκες μου. Δεν εχω δουλέψει με Office, μπορει να ειναι καλύτερο, όμως επειδή όμως προσπαθώ να αποφευγω τη πειρατεία το openoffice με  αφήνει υπερικανοποιημένο

Everything that has a beginning has an end...
Last edit: 25 Sep 2008 19:15 by Μάνος Αλιμπέρτης.

More
25 Sep 2008 16:17 #47423 by Μπάμπης Χαραλάμπους

profitis\ wrote: Aποθηκευεις όλα τα έγγραφα σου με καταλήξεις που ταιριάζουν στις καταλήξεις της m$ και δεν εχεις κανενα πρόβλημα συμβατότητας.

Pics παραμενουν μεσα στο αρχειο ε;

profitis\ wrote: εχω δει ασυμβατότητες και ασυμβατότητες μεταξύ office 2003 και 2007.

lol!

More
25 Sep 2008 17:10 #47426 by Μάνος Αλιμπέρτης
Yeap, δεν υπάρχει πρόβλημα με τις φωτογραφίες...

Δεν ξέρω αν σου φαινεται πολυ

Everything that has a beginning has an end...