Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τεχνολογικά νέα

More
20 Nov 2010 09:10 #84476 by rafor
Replied by rafor on topic Τεχνολογικά νέα
Μα ο σκοπος του Limewire, κατεψοχην αυτος ηταν.Ενα δωρεαν παγκοσμιο file sharing!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Nov 2010 11:39 #84481 by Νίκος Καραχάλιος
Τι limewire ρε τωρα...Ενα απο τα καλυτερα file-sharing program για μενα ειναι το Soulseek...Εχει τα ΠΑΝΤΑ ουτε ιους ουτε τπτ..

More
20 Nov 2010 18:48 #84518 by rafor
Replied by rafor on topic Τεχνολογικά νέα
Και το Emule ειναι καλο, αλλα για τραγουδια!

More
05 Feb 2011 20:22 #89294 by Γιώργος Λόλας
Αναρωτιέμαι πότε θα δούμε τέτοια physics στα games :)

[youtube:jcfkck2i]
[/youtube:jcfkck2i]

More
06 Feb 2011 00:49 #89302 by Aνέστης Αδαμίδης
Θα αργήσουμε ακόμη. προς το παρόν το καλύτερο που έχουμε σε γραφικά είναι το Heavy Rain. Μέχρι την εικονική πραγματικότητα έχουμε χρόνια ακόμη...

More
06 Feb 2011 12:39 #89316 by Γιάννης Παναγιωτίδης
γιατί όμως να φτάσουμε σε παιχνίδια με τέτοιες δυνατότητες? τα παιχνίδια είναι παιχνίδια! Προορίζονται για διασκέδαση. Δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνουμε ακόμη καλύτερα τα γραφικά και τα physics. Η εικονική πραγματικότητα θα είναι χρήσιμη αλλά κατά την γνώμη μου όχι στον τομέα gaming. Θα είναι μια πολυτέλεια που δεν θα προσφέρει τίποτα. Κατά την γνώμη μου πρέπει να συγκεντρώνονται στο gameplay αντί στα graphics. Πολλά παλιότερα παιχνίδια ήταν πιο διασκεδαστικά απο μερικά σημερινά. Πολύ χρήσιμο, πάρα πολύ χρήσιμο δεν λέω, αλλά κατά την γνώμη μου όχι στο gaming. Ωστόσο όλα αυτά θα πάνε και στο gaming μιας και οι εταιρίες πρέπει να πουλάνε...
Οι δική σας γνώμη ποια είναι? Θα ήταν χρήσιμα αυτά τα physics σε ένα παιχνίδι?

More
06 Feb 2011 12:48 #89320 by Aνέστης Αδαμίδης
Αν είναι χρήσιμα; Δεν ξέρω, δεν μπορώ να απαντήσω. Όπως είπες είναι παιχνίδια και πρέπει να προσφέρονται για διασκέδαση. ΠΡΕΠΕΙ. Τώρα το τι γίνεται... Άστο καλύτερα.

More
06 Feb 2011 14:02 #89330 by Κώστας Λεοντιάδης
Αυτά είναι psysics!
Αλλά στην παρούσα γενιά σίγουρα δεν νομίζω να δούμε κάτι τέτοιο, τόσο στα οικιακά μας συστήματα, όσο και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μας... Επίσης, δεν κατάλαβα Reaper το σχόλιο σου για το Heavy Rain... Άλλος ο τομέας των psysics, και άλλος της εικόνας... Μπορεί να μπαίνουν μαζί στον οπτικό τομέα, αλλά δεν έχουν σχέση... Πάρε παράδειγμα το Hydrophobia, το οποίο έχει πολύ καλά psysics για την πιο πραγματική απεικόνιση της κινήσεως του νερού, αλλά από γραφικά είναι........ Άστα να πάνε! :p

More
06 Feb 2011 19:00 #89350 by Γιώργος Λόλας
Ίσως περάσουν αρκετά χρόνια μέχρι να δούμε physics τέτοιου επιπέδου μέσα σε κάποιο game. Δεν ξέρω εάν τα χρειαζόμαστε κιόλας σε όλα τα παιχνίδια. Σε ένα παιχνίδι όπως το Unreal Tournament ας πούμε, και να υπήρχαν μάλλον δε θα τα παρατηρούσαμε και τόσο λόγω της ταχύτητας του ίδιου του gameplay.

Κατά την γνώμη μου το gameplay είναι το σημαντικότερο στοιχείο ενός game, αλλά και τα γραφικά είναι σημαντικά για να υπάρξει το απαραίτητο immersion. Εννοώ ότι, οι εταιρείες προσπαθούν να σε κάνουν να "χάνεσαι" όταν παίζεις, να μην καταλαβαίνεις (όσο είναι αυτό δυνατό) ότι παίζεις ένα game. Με αυτόν τον τρόπο βυθίζεσαι πιο εύκολα στον κόσμο του παιχνιδιού.

Αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο είναι δύσκολο γιατί εκτός από τα γραφικά, υπάρχουν τόσοι άλλοι παράγοντες που πρέπει να πάρουμε υπόψιν μας. Ο ήχος του παιχνιδιού, η μουσική, τα physics, ο ίδιος ο χειρισμός. Ακόμα και τα loading screens που οι developers προσπαθούν να εξαφανίσουν.

Βέβαια, δεν χρειάζονται τελείως ρεαλιστικά γραφικά για να καταφέρεις κάτι τέτοιο. Για παράδειγμα, το Legend of Zelda: The Wind Waker στο Gamecube. Είχε καρτουνίστικα γραφικά, αλλά οι εκφράσεις του προσώπου του Link σε έκαναν να "δένεσαι" με τον χαρακτήρα.

Μπορεί ένας τίτλος να έχει πολύ καλό σενάριο, ενδιαφέρουσα πλοκή και χαρακτήρες, αλλά να στερείται ρεαλιστικών physics. Θα είναι ένα πολύ καλό game, αλλά πάντα θα σε ενοχλεί το γεγονός ότι σκοτώνοντας έναν εχθρό, το πτώμα του θα πέφτει κάτω σαν καρπούζι.

Σίγουρα τα games υπάρχουν για να προσφέρουν διασκέδαση. Ο καθένας βέβαια εκλαμβάνει αυτόν τον όρο σύμφωνα με τα δικά του γούστα και τις δικές του προτιμήσεις. Εδώ οι ίδιοι οι developers ψάχνουν ακόμα την χρυσή τομή και πειραματίζονται συνεχώς.

Το θέμα σηκώνει πάρα πολύ συζήτηση :)

More
17 Feb 2011 14:11 #89907 by Μάνος Γρυπάρης
Το AppleInsider.com αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος της Αμερικής Barack Obama θα συναντήσει σήμερα τους:
- Mark Zucherberg (Ιδρυτής Facebook)
- Steve Jobs (Επικεφαλής της Apple)
- Eric Schmidt (Επικεφαλής της Google)

Άραγε τι θα συζητήσουν?
- Συμβουλές για το πως να στήσεις σελίδα στο Facebook?
- Πως θα περάσεις τα δύσκολα levels στο Angrybirds του iPhone 4?
- Η το πως θα εμφανίζεσαι περισσότερες φορές στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google?

:15cg7rai

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)