Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τεχνολογικά νέα

More
01 May 2010 03:10 #71480 by Destroy_lvl
Τα παιδιά από το Karjak CarLab κατάφεραν και σύνδεσαν μέσω της OBD-II θύρας ένα Volkswagen Scirocco με τον υπολογιστή και έτσι ο χειρισμός του παιχνιδιού γίνεται μέσα από το Scirocco χάρη στο CanBus που διαθέτει το νέο αυτοκίνητο. Σε συνδυασμό με ένα δυνατό home cinema και ένα projector στην οροφή του Scirocco έκαναν το απόλυτο «driving simulator».

Από www.autoblog.gr/ το άρθρο και το αγγλικό άρθρο www.autoblog.com/2010/04/27/vide ... o-game-co/

Και στο youtube για πιο ρεαλιστική αίσθηση και αποτύπωση του άρθρου
... r_embedded

ΑΝΤΕ ΚΑΙ GT5 με buccati veyron για τιμονιέρα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 May 2010 13:46 #72254 by john7gr
Α ωραίο ακούγεται! Αν και είχα σβήσει το google earth, πάω να το κάνω ξανά εγκατάσταση για να δω την ΑΘήνα μας \:D/

More
18 May 2010 13:53 #72256 by john7gr
Α, λέω να πάω να αγοράσω και εγώ ένα τέτοιο από το πλαίσο, χιχι :P

More
27 May 2010 12:42 #72794 by thanasis
Τον Ιουνιο ξανα ανοιγει!!!!...ή ετσι λενε τουλαχιστον...Το site θα λεγεται: www.igamato.info \:D/

More
27 May 2010 13:26 #72799 by Γιώργος Δημόπουλος
υπαρχει ηδη gamato κ ειναι εδω gamato.me/home/

More
27 May 2010 14:15 #72804 by maresca
γιοργο ειναι καλο αυτο το σαιτ γιατι εχω βρει κ εγω πολλα αλλα καποια ειχαν ιους

:dance: :icon beer: :dance:

More
27 May 2010 16:08 #72813 by SmartKiLL
TΙ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ GAMATO.INFO? ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΦΙΝΑΝΕ ΕΤΣΙ?ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!!ΕΙΔΟΥ ΤΟ ΚΕΝΟΥΡΙΟΥ ''ΚΡΙΦΟ''
GAMATO!! gamato-torrent.blogspot.com/

More
27 May 2010 16:54 #72815 by Γιώργος Δημόπουλος

1000giorgos wrote: υπαρχει ηδη gamato κ ειναι εδω gamato.me/home/

Εγω το χρησιμοποιω, λιγο ομως, κ δν εχει προβληματα.Τι να σου πω δν μου εχει βρει τπτ ακομα.

More
03 Jun 2010 17:26 #73187 by Nick Verras
πιστευω και πως καλα κανανε, τωρα οσο αφορα να φτιαξουν γκουγκλ λειτουργικο μου φαινεται λιγο μαπα αλλα οκ =ρ

[center:3v1icj0m] [/center:3v1icj0m]

More
18 Jun 2010 02:25 #74106 by Μάνος Γρυπάρης
Σε λίγες μέρες θα γίνουν πραγματικότητα στην Ιαπωνία, πολλές προτάσεις από μεγάλες εταιρίες για σταθερούς αλλά και φορητούς υπολογιστές που έχουν τη δυνατότητα προβολής 3D περιεχομένου. Η αρχή έγινε από την Asus, που στα τέλη του περασμένου χρόνου, κυκλοφόρησε το πρώτο 3D ready notebook...Τώρα στο παιχνίδι μπήκε και η Fujitsu που στις 17 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει στην ιαπωνική αγορά, έναν σταθερό υπολογιστή, με οθόνη 20 ιντσών, ο οποίος έχει.... τη δυνατότητα προβολής τρισδιάστατου βίντεο ενώ μπορεί και μετατρέπει τα συμβατικά DVD σε τρισδιάστατα, και διαθέτει ακόμα και 3D κάμερα. Τον Ιούλιο αναμένεται στην ιαπωνική αγορά και η πρόταση της Toshiba που πρόκειται για έναν 3D laptop που θα μπορεί να παίζει δίσκους 3D Blu-ray.

Οι κάρτες γραφικών που θα χρησιμοποιούνται σε πολλούς από τους νέους τρισδιάστατους υπολογιστές κατασκευάζονται από μία από τις καλύτερες εταιρίες που κατασκευάζουν κάρτες γραφικών και φυσικά δεν είναι άλλη, από την Nvidia. Όπως ισχύει και για τις αντίστοιχες 3D τηλεοράσεις, οι τρισδιάστατοι υπολογιστές θα απαιτούν τη χρήση ειδικών γυαλιών. Αν και η τεχνολογία στα γυαλιά διαφέρει από κατασκευαστή σε κατασκευαστή αυτό που κάνουν σίγουρα όλα όμως είναι να εξασφαλίζουν ότι κάθε μάτι βλέπει μια ελαφρώς διαφορετική εικόνα ώστε να δημιουργείται και η ψευδαίσθηση του βάθους.
tsimpidas

forologiste.blogspot.com/2010/06/3d.html

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)