Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποίες γλώσσες προγραμματισμού ξέρετε/έχετε ασχοληθεί;

More
02 Mar 2016 07:18 #177404 by Blood Prince
Λίγο με Java,αντικειμενοστραφή προγραμματισμό δηλαδή από χόμπι,παλιότερα και με Basic αλλά δεν πολυασχολούμαι.Δεν έχω σπουδάσει πληροφορική αλλά λογιστική.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Mar 2016 03:33 #178369 by Σταύρος Δήμου
Επειδή ήθελα να φτιάξω δικά μου παιχνίδια, και απ τις μηχανές που υπάρχουν μ αρέσει η Unity, πήρα την απόφαση να μάθω C#.
Αυτό το καιρό έχω πέσει με τα μπούνια στο να μαθαίνω προγραμματισμό, και όταν λέω προγραμματισμό, όχι μόνο τη γλώσσα για τις ανάγκες scripting με unity, αλλά με κέρδισε σαν δραστηριότητα, και μαθαίνω κι όλα τα άλλα τα ωραία, διακριτά μαθηματικά, δομές δεδομένων,κτλπ.
Ασχολήθηκα λίγο με html + css, που αν και μου άρεσε η αμεσότητα τους σε σχέση πχ με το πραγματικό προγραμματισμό, το φτιάξιμο website δεν με ενθουσίασε σαν δραστηριότητα, και έτσι εκτίμησα το χρόνο μου να τον αφιερώσω full time σε C# και γνώσεις της επιστήμης των υπολογιστών.

More
21 Mar 2016 12:29 #178377 by G
Εγώ μόνο λίγο html έμαθα χάρη στις παλιές καλές εποχές που χρησιμοποιούσα το mIRC(2001-2004) και είχα ψευτό-φτιάξει το δικό μου "theme" (δεν θυμάμαι καν πως τα λέγαμε τότε).. glory days :(