Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποίες γλώσσες προγραμματισμού ξέρετε/έχετε ασχοληθεί;

More
08 Nov 2009 00:26 #64378 by anapospastos

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Nov 2009 03:31 #64386 by FrozenCompass
C, C++, C#, Java, VB, FORTRAN, PHP, Logo. Άντε, και UnrealScript. Μελλοντικός στόχος, Common Lisp.

Millions of songs all these years in my soul
And when we met I just knew they´re for you
Now your voice is singing them all
Your wings at mine we will never fall

More
28 Oct 2010 10:56 #82749 by pandelisgreen13
c++ ,τώρα στο πανεπιστήμιο μαθαίνουμε visual basic ,βέβαια θα ήθελα να μάθω java

More
25 Nov 2010 18:58 #84887 by FRAGioud
Πριν τρια χρονια δεν ειχα καν PC. Τωρα ξερω πολυ καλα C και java.
Λιγοτερο εχω ασχοληθει με C++, php,python και assembly. Αυτη την περιοδο ασχολουμαι με html, css, javascript, ajax, mysql και λοιπες τεχνολογιες διαδικτυου...

More
25 Nov 2010 20:41 #84889 by Φάνης Κουσουρής
Έλα VanBasten βρήκες τον άνθρωπο σου...
Ξεκίνησα με GW Basic (8086 βαλιτσάκι), μετά πήγα QBasic και TurboPascal. Η Cobol κ η c++ με νίκησαν (δεν έγραψα ποτέ κάτι σοβαρό) και πέρασα σε γνωστά λημέρια με VBasic.
Η Basic είναι πάντως γλώσσα ενστικτώδης αν την μάθεις δεν ξεχνιέται ενώ η pascal... not so much.

Από ιντερνετικού τύπου είχα μάθει html αλλά από όταν βγήκε το Dreamweaver 3 το θεώρησα περιττό να ασχοληθώ περαιτέρω. Τέλος Java αλλά πολύ βασικά, αφού υπάρχει έτοιμο υλικό και μου αρκεί να editάρω άλλων από το να γράφω από το 0.

Lisp διαβάζω τώρα μήπως γίνω άθρωπας στα 30 και φαίνεται να έχει τρελό potential τύπου c++.

More
25 Nov 2010 22:50 #84894 by SKALIKA
Εγω εχω ασχοληθει με cobol, pascal, sql, visual basic και λιγα πραγματα απο την c++.

More
17 Jun 2011 02:43 #94698 by Κωνσταντίνος Αβορίτης
Πωωω...
Πολύ καιρό έχουν να κάνουν post εδώ..
Λοιπόν, έχω ασχοληθεί με C, Java, Pascal και Visual Basic..

More
17 Jun 2011 04:33 #94701 by Ανδρέας Γρυπάρης
C, C++, Java, Pascal, Qbasic, Visual Basic 6, Basic .NET, HTML, SQL ξέρω μέχρι τώρα.

Τελευταία μαθαίνω mitsotakis++ αλλά ο compiler μου βγάζει παραπάνω χρέος στην τράπεζα και την εφορία, τι λάθος να έκανα άραγε στο install; :roll: :lol:

More
17 Jun 2011 08:27 #94702 by Γιώργος Κουτσουβάλης
Κατά καιρούς έχω ασχοληθεί με: C, C++, PHP, SQL, Java, Matlab και Android Development που ουσιαστικά είναι Java.

More
10 Apr 2012 18:08 - 11 Apr 2012 15:52 #106695 by Αποστόλης Αναστασίου
Οφειλω να πω πως ειμαι μολις 13 χρονων αν και ασχοληθηκα για πρωτη φορα στα 11 μου με γλωσσες προγραματισμου και με web design ... απο web design ξερω HTML , php , javascript ... εχω καιρο να ασχολειθω γιατι θα χρειαζομουν support απο καποιον ενηλικα για hosting και για ιδεες ... παντος αμα καποιος θα μπορουσε να με βοηθεισει σε τετοιο θεμα θα μου ηταν ευχαριστο ...

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.
Last edit: 11 Apr 2012 15:52 by Αποστόλης Αναστασίου.