Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πείτε μας το site σας και ελάτε να το σχολιάσουμε!

More
28 Aug 2011 13:30 #97759 by fmmaniac
Δυστυχώς δεν μπορούσα αυτό το καλοκαίρι να ανεβάσω περισσότερες αναρτήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά μετά τα μέσα σεπτεμβρίου θα είμαι πιο ενεργός.

centerhaf.blogspot.com/
Τα πάντα για το στοίχημα

[left:otwo3932]I>>>---FM_maniac---<<<I

...Only God Can Judge Me...
[/left:otwo3932]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Aug 2011 14:13 - 09 Jan 2013 16:01 #97760 by GeoT21
Last edit: 09 Jan 2013 16:01 by GeoT21.

More
28 Aug 2011 18:33 #97768 by Άγγελος Φασούλης
Ωραίο! Μ'αρέσουν οι ονομασίες στα flash games!

More
15 Nov 2011 19:37 #101437 by theogfilis
gnsth.blogspot.com/

To blog μου με κείμενα αθλητικού περιεχομένου.

One more match, I promise..

More
01 May 2012 18:42 #107362 by kanoataxies
Παιδιά κάνω μια προσπάθεια σtο χώρο τον blog και θέλω την βοηθειά σας.
Μπείτε στο kanapedatos.blogspot.com και πείτε μου την γνώμη σας.
Αν θέλετε μπορείτε ν γίνεται και φίλοι με την εφαρμογή fb.
Περιμένω γνώμες...

More
14 May 2012 15:01 #107813 by john95
fx3d.x10.bz
Με έναν φιλό μου δημιουργήσαμε αυτή την ιστοσελίδα στην οποία ο φίλος μου κυρίως αλλά και εγώ ανεβάζουμε δημιουργίες μας σε 3D και διάφορα βιντεάκια... Εγώ κυρίως ασχολούμε με το site και την συντήρηση του γι'αυτό δεν βάζω και πολλά πράγματα. Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπαίνατε και την βλέπατε λίγο. Ευχαριστώ. Κάθε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο...

More
02 Jun 2012 00:34 - 02 Aug 2012 01:30 #108631 by Αποστόλης Αναστασίου
Δειτε απο κατω , γιατι εγινε ενα λαθακι .

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.
Last edit: 02 Aug 2012 01:30 by Αποστόλης Αναστασίου.

More
01 Aug 2012 20:26 #110900 by Αποστόλης Αναστασίου
Καλησπερα σας , φτιαχνω μια ιστοσελιδα την οποια θα χρησιμοποιησω με εναν προτοτυπο τροπο . Μολις την τελιοποιησω θα βαλω ισος μερικα γκρουπακια τα οποια θα διαχειριζοντε διαφορα ατομα και θα φτιαχνουν διαφορα projects ειτε σε γλωσσα προγραματισμου ειτε σε web design και η καθε μια θα περνει rank αναλογα με το ποσο καλα και ποσα πολλα ειναι τα project τους , και ισως αμα διαφημιστει και αμα την φτιαξω καλα να εχει μελλον . Το θεμα ειναι οτι προχωρω νομιζω η πολυ γοργα η ισως πολυ γρηγορα απλα δεν ξερω να κρινω και τοσο , ειμαι ηδη 14 χρονων οποτε δεν νομιζω πως μπορω να κρινω απλα ειμαι ενα ατομο που το δουλευει αυτο και νομιζω παω αργα . Τωρα , θελω λιγο να κρινετε προς εμφανιση και οχι στο engine (το οποιο σχεδον καν δεν εχω φτιαξει) για τον λογο οτι πρωτα θελω να εχω μια οπτικη και μετα θα φτιαξω ολο το engine . Παντος θα το εκτιμουσα αν μου εδινε κανεις κανενα χερακι βοηθειας στο να ολοκληροσο την ιδεα μου :) Α ναι και μη ξεχασετε να κρινετε την ιδεα μου , θελω να ξερω αν ειναι καλη . Καληνυχτα σας .

More
01 Aug 2012 22:25 #110902 by Άγγελος Φασούλης
To site θα έχει ως στόχο να βοηθήσει κάποιον που θέλει να κάνει web designing?

More
02 Aug 2012 13:22 #110909 by Αποστόλης Αναστασίου

draginfable wrote: To site θα έχει ως στόχο να βοηθήσει κάποιον που θέλει να κάνει web designing?

Καταρχας ετσι οπως το προοριζω θα εχει στοχο να φτιαχνει καποιος οποιος διποτε ομαδα και να ανταγωνιζετε τις ιπολιπες με τα project που θα φτιαχνει αυτος . Ο ανταγωνισμος θα γινετε μεσω του Voting απο αλλους χρηστες και μεσω του ποσα πολλα project εχει . Η απαντηση ειναι ναι , θα μπορει να βοηθησει και νεους στον χωρο του web design και του προγραμματισμου ομως μεσο του φορουμ στο οποιο θα βοηθιετε απο τους υπολοιπους χρηστες του Site .
Εχω σκοπο να κανω κατι σαν το joomla αλλα δεν θελω να ανεβασω joomla , θελω να τα εχω ολα δικα μου για να μπορω να τα διαχειριζομε ολα οπως θελω εγω . Απλα οταν εννοω "το joomla" θελω να πω οτι θελω να κανω και bridges ασπουμε να βαλω phpbb φορουμ και να μην φενετε το logo ασπουμε η να μη χρειαζετε Δευτερο account για να μπεις , αυτα θα με δυσκολεψουν ισως λιγο και γιαυτο θα χρειαζομουνα βοηθεια για να ολοκληροσω αυτην την ιδεα .

Οποιος θελει να επηκοινωνησει μαζι μου :
e-mail : michael.tolis@gmail.com
τηλ. : 69-86834230