Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πείτε μας το site σας και ελάτε να το σχολιάσουμε!

More
10 Aug 2005 11:38 #528 by liolias
Σε αυτό το τopic προτείνω να γράφει ο καθένας το site που έχει ανεβάσει στο Internet.

No Brakes Forum
Εχω δημιουργησει ενα νεο forum που αφορα τον μηχανοκινητο αθλητισμο(κυριως) και πολλα αλλα θεματα(ανεκδοτα,quiz,ψηφοφοριες κ.λ.π).Οσοι λοιπον ειστε λατρεις τις ταχυτητας και οχι μονο μπορειτε τωρα να το επισκεφτειτε ή να εγγραφειτε και να σχολιασετε τα παντα για την F1 Moto GP W.R.C. και αλλα.

Σας περιμενω να τα πουμε.Εαν ενδιαφερεστε μπειτε στο: No Brakes Forum
www.nikosliolias.forumup.com

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
19 Sep 2005 23:42 #2989 by a Guest
θα φτιαξω ενα φορουμ ΜΟΝΟ για πρασινους οπαδους.Οποιος ενδιαφερεται ασ μου το πει. Ως τωρα υπαρχουν πολλοι που ενδιαφερονται(για Mod) γι αυτο οποιος θελει, καλα θα κανει να βιαστει :wink: :D

Φυσικα τπτ δεν ειναι ετοιμο ακομα...

Το Url του φορουμ θα ειναι το: www.g13.com .

More
24 Feb 2006 20:28 - 06 Aug 2007 19:22 #9458 by Μάνος Γρυπάρης
Μιας και τον τελευταίο καιρό πολλά από τα μέλη του GR έχουν φτιάξει και δικό τους site, αυτό το topic ανέβηκε σε μορφή ανακοίνωσης για 2 λόγους:
1)Για να μας παρουσιάσετε την ιστοσελίδα σας, να μας πείτε τι αφορά, πως την φτιάξατε, τι περιεχόμενα έχει κτλ.
2)Για να ζητήσετε την γνώμη και των υπολοίπων μελών του forum έτσι ώστε να βελτιώσετε το site σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

H προσωπική μου ιστοσελίδα ήταν η www.topurls.gr (σήμερα την μετέφερα στο www.topurls.tk μιας και δεν έχω χρόνο να την ανανεώσω). Πρόκειται για ένα δωρεάν URL Portal το οποίο ξεκίνησα από το...τετράδιο που είχα το 2000 για την Amiga 1200 μου (τότε surfαρα όχι μόνο με PC αλλά και με Amiga) και υλοποίησα το 2001. Αρχικά το site ξεκίνησε ως www.geocities.com/topurls και ένα χρόνο μετά έγινε www.topurls.gr . Ξέρω ότι θα το θάψετε γιατί είναι ψιλοχάλια, αλλά έχει ως στόχο του ένα μόνο πράγμα: Ο χρήστης να βρίσκει ότι δωρεάν site θέλει, εύκολα και γρήγορα. Γι'αυτό και φορτώνει σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 06 Aug 2007 19:22 by Μάνος Γρυπάρης.

More
24 Feb 2006 20:39 #9459 by liolias
loipon ego paliotera eixa kanei polles prospatheies na kano kapia sites meso tou geocities.prosfata pira to frontpage kai eipa na kano ena site.apofasisa na kano ena site gia tin omada mou sto exoteriko tin liverpool! an thelete proteinete mou ti na valo sto site mou giati tora to peira to frontpage kai den to xero kai teleia! kai kante mia kritiki!
www.gr-liverpool.tk

More
24 Feb 2006 23:09 #9464 by Kleanthis
Το site μπορεί να μην είναι δικό μουμ αλλά το νιώθω "δικό μου".
Και πως θα μπορούσε άλλωστε να μην το ένιωθα, αφού τα γράμματα που το απαρτίζουν είναι τα εξής: www.pas.gr

Απ' τα καλύτερα οπαδικά forums, με βάση την αναλογία του πλήθους των φιλάθλων.

More
25 Feb 2006 01:54 #9472 by Μάνος Γρυπάρης
Για τo www.pas.gr τι να πούμε! Πολύ καλό site, καλοδουλεμένο, μεγάλη Community, τα έχει όλα! :D

liolias wrote: loipon ego paliotera eixa kanei polles prospatheies na kano kapia sites meso tou geocities.prosfata pira to frontpage kai eipa na kano ena site.apofasisa na kano ena site gia tin omada mou sto exoteriko tin liverpool! an thelete proteinete mou ti na valo sto site mou giati tora to peira to frontpage kai den to xero kai teleia! kai kante mia kritiki!
www.gr-liverpool.tk

Πρώτο βασικό λάθος είναι ότι το φτιάχνεις με Frontpage. Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το Dreamweaver MX. Το Frontpage είναι ξεπερασμένο και για ερασιτεχνικά πράγματα.

Επίσης το background είναι κατακόκκινο (έντονο) και με φωτογραφίες, κάτι που κουράζει στο μάτι. Μπορείς να βάλεις ένα πιο απαλό κόκκινο (ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) το οποίο θα έχει άσπρα Fonts. Και όταν μπαίνει κάποιος στο site να μπαίνει κατευθείαν κεντρική σελίδα. Το Forum μπορεί να μπει και στο μενού. Με το Dreamweaver αν φτιάξεις ένα κάθετο Table με Border 1, είναι ότι πρέπει για μενού. Δες πως είναι το αριστερά μενού στο www.topurls.gr και θα καταλάβεις.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
25 Feb 2006 09:33 #9480 by Γιώργος
Εγώ έχω ένα forum χωρίς site(προς το παρόν)---> theancientforces.forumsplace.com η διεύθυνση.
Είμαστε ακόμα πολύ λίγοι αλλά προσπαθώ εγώ κι ο ξάδερφός μου το δουλεύουμε και αυτό και το site να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προσελκύσουμε μέλη γιατί βλέπω πολλούς επισκέπτες κι ελάχιστα μέλη :cry:

More
27 Feb 2006 12:53 #9570 by liolias

Manos wrote: Για τo www.pas.gr τι να πούμε! Πολύ καλό site, καλοδουλεμένο, μεγάλη Community, τα έχει όλα! :D

liolias wrote: loipon ego paliotera eixa kanei polles prospatheies na kano kapia sites meso tou geocities.prosfata pira to frontpage kai eipa na kano ena site.apofasisa na kano ena site gia tin omada mou sto exoteriko tin liverpool! an thelete proteinete mou ti na valo sto site mou giati tora to peira to frontpage kai den to xero kai teleia! kai kante mia kritiki!
www.gr-liverpool.tk

Πρώτο βασικό λάθος είναι ότι το φτιάχνεις με Frontpage. Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το Dreamweaver MX. Το Frontpage είναι ξεπερασμένο και για ερασιτεχνικά πράγματα.

Επίσης το background είναι κατακόκκινο (έντονο) και με φωτογραφίες, κάτι που κουράζει στο μάτι. Μπορείς να βάλεις ένα πιο απαλό κόκκινο (ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) το οποίο θα έχει άσπρα Fonts. Και όταν μπαίνει κάποιος στο site να μπαίνει κατευθείαν κεντρική σελίδα. Το Forum μπορεί να μπει και στο μενού. Με το Dreamweaver αν φτιάξεις ένα κάθετο Table με Border 1, είναι ότι πρέπει για μενού. Δες πως είναι το αριστερά μενού στο www.topurls.gr και θα καταλάβεις.

tha to psaxo to dreamweaver den toxera!(einai diskolo???)

More
27 Feb 2006 13:00 #9572 by Μάνος Γρυπάρης
Για μένα είναι στα ίδια επίπεδα δυσκολίας με το Frontpage. Όλα είναι θέμα συνήθειας.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
27 Feb 2006 22:20 #9589 by Σωκράτης