Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows Vista

More
05 Sep 2006 12:52 #18950 by Chris Zotos
Replied by Chris Zotos on topic Windows Vista
Ρε παιδιά, πόσο άλλο θα φουσκώσει αυτή η κοιλιά ???

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Sep 2006 13:28 #19173 by Markos Stefanou
Replied by Markos Stefanou on topic Windows Vista
Παιδιά εγώ προσωπικά ζω και με τα XP αν έχω επιπλέον 100Ε στην τσέπη μου...

Iwonderwhatthelongwhitebuttonunderthekeyboarddoes..

"Μην πεις ότι δεν έχουμε αλλα θέματα στην εκπομπή!"
"Γιατί;"
"Θα μας στείλει αλλά δέκα αν το ακούσει..."

Ω ναι ακούει...

More
09 Sep 2006 22:27 #19185 by Μιχάλης
Replied by Μιχάλης on topic Windows Vista

Aeon\ wrote: Παιδιά εγώ προσωπικά ζω και με τα XP αν έχω επιπλέον 100Ε στην τσέπη μου...

+50 Δεν θα μεγαλώσω εγώ αυτήν την κοιλιά (ή τέλος πάντων των διαδόχων του...).
Τα XP μου είναι τέλεια. Θα ξεχάσω πόσες ώρες πέρασα τα βράδια για format επειδή τα κολλήματα πήγαιναν σύννεφο;; Τα error που πετάγονταν; Όχι, το λειτουργικό αυτό έχει συναισθηματική αξία σε μένα... :oops:

May the Devil is back!!!!
LOTR Rulez!!!

More
12 Sep 2006 23:05 #19324 by Μάνος Αλιμπέρτης

Mik2303\ wrote:

Aeon\ wrote: Παιδιά εγώ προσωπικά ζω και με τα XP αν έχω επιπλέον 100Ε στην τσέπη μου...

+50 Δεν θα μεγαλώσω εγώ αυτήν την κοιλιά (ή τέλος πάντων των διαδόχων του...).
Τα XP μου είναι τέλεια. Θα ξεχάσω πόσες ώρες πέρασα τα βράδια για format επειδή τα κολλήματα πήγαιναν σύννεφο;; Τα error που πετάγονταν; Όχι, το λειτουργικό αυτό έχει συναισθηματική αξία σε μένα... :oops:

Αλλος ένας που θα απέχει όσο περισσότερο μπορεί και γίνεται(και μακάρι για πάντα) απο τα sVista.Τα xp είναι πάρα πολύ καλα και όσο υποστηρίζονται(updates κτλ)απο την Microsoft αλλα και τις υπόλοιπες εταιρείες δεν βλέπω λόγο να τα εγκαταλείπω.Πόσοι εκατομμύρια χρήστες έχουνε XP που τους δίνει ορισμένα χρόνια ζωής.

Αλλωστε ελπίζω οτι σιγά σιγα θα ξεκινήσω να χρησιμοποιώ τον αγαπητο πιγκουίνο που πλεον ορισμένες εκδόσεις του είναι πιο φιλικές και απο τα XP.Οπως μάθει κανείς είναι... :cool:

Everything that has a beginning has an end...

More
13 Sep 2006 00:12 #19330 by Δημήτρης Σκιάννης
Όπως και με τα '98,έτσι και τα XP θα αρχίσουν να υποστηρίζονται από games παράλληλα με τα Vista,μέχρις ότου σε 3,4 χρόνια να αρχίσουν να βγαίνουν apps μόνο για Vista.Δεν μπορείς όμως profitis να μείνεις μέχρι τότε με XP,τα Vista θα έχουν περάσει μπροστά (updates,service packs κ.λπ.) πολύ νωρίτερα,χώρια που θα στερηθείς υποστήριξης πολλών features,software και hardware...

More
13 Sep 2006 14:16 #19356 by Chris Zotos
Θέλουμε δε θέλουμε μας τα ρουφάνε από παντού δηλαδή... !!! :evil:

More
13 Sep 2006 17:59 #19365 by Μάνος Αλιμπέρτης

i-VTec\ wrote: Όπως και με τα '98,έτσι και τα XP θα αρχίσουν να υποστηρίζονται από games παράλληλα με τα Vista,μέχρις ότου σε 3,4 χρόνια να αρχίσουν να βγαίνουν apps μόνο για Vista.Δεν μπορείς όμως profitis να μείνεις μέχρι τότε με XP,τα Vista θα έχουν περάσει μπροστά (updates,service packs κ.λπ.) πολύ νωρίτερα,χώρια που θα στερηθείς υποστήριξης πολλών features,software και hardware...

Σίγουρα θα γίνει αυτο που λες φίλε i-VTec...Απλα θα προσπαθήσω(ήδη το λέω και το σκέφτομαι πολύ καιρό) να χρησιμοποιήσω όπου μπορώ τον αγαπητό πιγκουίνο(Linux)

Να μην τα αγοράσεις/χρησιμοποιήσεις ποτέ είναι ίσως σχεδον αδύνατο λόγω του οτι πολλα πράγματα(hardware και Software αλλα και υπηρεσίες) δουλεύουνε μόνο με παραθύρια.

Έχουμε δρόμο όμως ακόμα...Ας κυκλοφορήσουν πρώτα

Everything that has a beginning has an end...

More
28 Dec 2006 06:04 #24480 by Χάρης Φλουρής
Βρήκα αυτό: www.cs.auckland.ac.nz/~pgut001/p ... a_cost.txt

Μπορούν οι αγαπητοί tech-άδες να πούνε κατα πόσο ισχύουν όλα αυτά; Σκούρα τα βλέπω τα πράγματα.

More
28 Dec 2006 11:52 #24483 by Δημήτρης Σκιάννης
Χωρίς να το διαβάσω όλο Χάρη,επιμένω στην αρχική άποψή μου...ΜΠΟΥΡΔΕΣ! :P

More
31 Jan 2007 16:58 #26202 by Chris Zotos
Να κάνω μια ερώτηση για τα Win Vista ???
Αυτό που γράφετε στη σελίδα των ειδήσεων, ότι δηλαδή κυκλοφορεί ήδη η ελληνική έκδοση των Vista, είναι αληθές ???

Όσο και αν έψαξα, τα άλλα site λένε ότι θα κυκλοφορήσουν μετά από κανα δυο μήνες !!!

P.s.: Δε ξέρω αν είναι το σωστό topic !!!