Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αntivirus: Γενική συζήτηση/Προτάσεις

More
18 Feb 2014 16:40 #140670 by Κωνσταντινος
Εγω για τζαμπε θα εβαζα Security essentials της Microsoft, light, κανει την δουλεια του, και η Microsoft δεν εχει κανενα λογο να σου κολλησει ιο, αλλιως μετα avast.

Πληρωμενα->1o Eset θρησκεια (και ελαφρυ), μετα kaspersky

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Mar 2014 01:23 #141476 by Διονυσης Κουφης

More
06 Mar 2014 14:03 #141482 by Νίκος Τριανταφύλλης
εγω προσωπικα ειχα της microsoft αλλα τελευταια το αλλαξα κ εβαλα Malwarebytes Anti-Malware και μ φαινεται οτι κανει καλυτερα την δουλεια του !πχ μ εβγαινε με το που ανοιγα το pc ενα error κ με το Malwarebytes Anti-Malware το διορθωσε ενω το Security essentials της Microsoft δν εβρισκε τπτ

More
07 Mar 2014 00:25 #141501 by Ανδρέας Γρυπάρης

Nicko wrote: εγω προσωπικα ειχα της microsoft αλλα τελευταια το αλλαξα κ εβαλα Malwarebytes Anti-Malware και μ φαινεται οτι κανει καλυτερα την δουλεια του !πχ μ εβγαινε με το που ανοιγα το pc ενα error κ με το Malwarebytes Anti-Malware το διορθωσε ενω το Security essentials της Microsoft δν εβρισκε τπτ

ναι αλλά αυτό είναι μόνο scanner, δεν κάνει realtime protection.
Βάλε AVG (το καλύτερο για free).
Αν και προσωπικά έχω το Zone Alarm το επιπληρωμή φυσικά και κάνει καταπληκτική δουλειά.

More
17 Mar 2014 01:48 #141948 by Sotiris Greece
Εγώ χρησιμοποιώ το Avira ή το Antivir χρόνια και είναι δωρεάν και ελαφρύ.

More
03 Apr 2014 23:59 #142867 by Haris
Το Microsoft Security Essntials θα το συνιστούσα σε κάποιον που δεν έχει απολύτως καμμιά ιδέα από υπολογιστές(να μη ξέρει να κάνει ούτε updates).

Δεν είναι από τα καλύτερα κα σε διάφορες ιστοσελίδες που τεσταρουν τα προγράμματα αυτά, το MSE είναι by far ένα από τα χειρότερα σε προστασία. :rolleyes:

More
10 Nov 2014 18:07 #151942 by Donnie Darko
AVAST PRO ANTIVIRUS...είναι πολύ καλό και ελαφρύ...Ναι το pro δεν το αγόρασα...Όσοι ξέρουν :P

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
11 Nov 2014 02:31 #151963 by Christos Soudis
Εγω μια ζωη εχω το AVG! καλο ελαφρυ και μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα ;)

More
11 Nov 2014 02:36 #151964 by Αποστόλης Αναστασίου
Εγώ παιδιά πιστεύω ότι το πιο καλό έξω είναι το Kaspersky , αλλά για non-Premium χρήσεις χρησιμοποιώ το AVG αν και θα ήθελα να δοκιμάσω το Avira γιατί έχω ακούσει καλύτερα λόγια από το AVG . Τώρα όμως έχει και λίγη διαφορά που μερικοί δεν καταλαβαίνεται συνήθως , υπάρχει το Antivirus και το Internet Security το οποίο δεν σε προστατεύει μόνο από ιούς στο σκληρό σου δίσκο , αλλά και από "μολυσμένες" ιστοσελίδες .

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More
14 Feb 2015 18:15 #156744 by Μιχαήλ Τσοπέης
Μέχρι στιγμής η Κοινή Λογική & Defender & Windows Updates έχουν αποδειχτεί φανταστικά σα συνδυασμός. Για πιο περίεργα "κρυώματα", σκανάρισμα με Dr. Web και Malwarebytes Antimalware.