Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αntivirus: Γενική συζήτηση/Προτάσεις

More
06 Oct 2013 17:12 #133393 by Petros
Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ Avast. Το θεωρώ αρκετά ελαφρύ βέβαια μπορεί να μην είναι το καλύτερο αλλά εμένα μου αρκεί. Επίσης δεν πληρώνω για να έχω antivirus. Επίσης σπασμένο anitivirus είναι σαν να μην έχεις καθόλου.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Oct 2013 16:48 #133540 by Angelos Policymaker
Παλιά χρησιμοποιούσα nod32 αλλά και το δωρεάν avg free άμα προσέχεις τι κατεβάζεις, πάντα έκανε τη δουλειά του επαρκως και free

More
09 Oct 2013 17:00 #133552 by Σουλ
to AVG einai arketa euxristo gia ton meso xiristi ipologisti, to protino anepifilakta.

More
09 Oct 2013 17:35 #133602 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Προσωπικά προτιμώ Avira και Panda για το μέσο PC,αλλά αν κάποιος έχει γερό σύστημα προτείνω Kaspersky,είναι αρκετά βαρύ και δεν μπορούν να το σηκώσουν όλα τα PC με την ίδια ευκολία :/

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
09 Oct 2013 18:34 #133633 by Pau Llavina Capel
Προσωπικά αντιπαθώ το Avira. Κρεμάει το PC και οι ιοί περνάνε μέσα χωρίς να πάρει χαμπάρι τίποτα. Το Kaspersky είναι βαρύ (τουλάχιστον στις τελευταίες εκδόσεις του) αλλά τουλάχιστον προστατεύει.

edit:
Προσωπικά αντιπαθώ το Avira. Κρεμάει το PC και οι ιοί περνάνε μέσα χωρίς να πάρει χαμπάρι τίποτα. Το Kaspersky είναι βαρύ (τουλάχιστον στις τελευταίες εκδόσεις του) αλλά τουλάχιστον προστατεύει.

More
15 Oct 2013 18:13 #133930 by Δημήτρης Κρόμπας
Εγω χρησιμοποιώ χρόνια το avira antivir , ειναι ελαφρύ και δωρεάν

More
15 Oct 2013 19:54 #133973 by Petros
Ποιοι απο εσάς έχετε αγορασμένο και πληρωμένο κανονικά Antivirus? Δηλαδή όχι σπασμένο etc. Μην λέτε ότι προτιμάτε κάποιο Antivirus αν αυτό το έχετε σπασμένο. Μόνο αν το πληρώνετε.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
15 Oct 2013 20:28 #133980 by Dimitris Sarafis
το avira είναι καλό;γιατί έχω ακούσει πολύ καλα λογια

More
15 Oct 2013 22:17 #134004 by alex333
Προσωπικα εχω Eset NOD32 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος και σας το προτεινω.

More
17 Oct 2013 18:27 #134158 by Haris
Έβαλα το BitDefender Total Security 2014 αφού έχω διαβάσει σε πολλές ιστοσείδες(ελληνικές και ξένες+ av-test και av-comparatives)πως πρόκειται για ενα από τα καλύτερα,αν όχι το καλύτερο προγραμμα προστασίας εδώ και καιρό.
Ωστόσο, παρατήρησα κάποια καθυστέρηση στην ταχύτητα του Internet, που μπορεί να οφείλεται σε αυτό το πρόγραμμα. Υπάρχουν σχετικά αρθρα που βρήκα που ίσως πρόκειται για το firewall του.
Το έχει κανείς από τα μέλη;Είχε το ίδιο πρόβλημα?