Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιον Internet Browser χρησιμοποιείτε?

Poll: Ποιόν Browser χρησιμοποείτε; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Internet Explorer
9 6%
Mozilla Firefox
55 36.7%
Opera
5 3.3%
Netscape
No votes 0%
Google Chrome
81 54%
Total number of voters: 58
Only registered users can participate to this poll
More
04 Jan 2010 15:43 #67528 by Μάνος Γρυπάρης
Προστέθηκε στο τέλος.
Κι απ' ότι βλέπω το γκάλοπ ξεκίνησε από την αρχή. Οπότε...ξαναψηφίστε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jan 2010 20:28 #67555 by antonis 21
firefox δαγκοτο. \:D/ :icon applaud: :icon bow:

More
10 Jan 2010 01:19 #67776 by Genius
Κατα προτίμηση Firefox :cool:

More
23 Mar 2010 11:34 #69653 by Kostas Milonas
Μακραν τον Firefox λογω της παραμετροποιησης του με τα απειρα addons και της καλης συμπεριφορας. Αν στρωσουν και τα bugs που εχει θα ειναι αψογος :-)

Στην δουλεια δυστυχως λογω πολιτικης χρησιμοποιω τον IE7.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
29 Mar 2010 13:40 #69887 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ χρησιμοποιώ το Opera, γιατί κανένας άλλος browser δε δουλεύει στο σύστημα. Μόνο ο Explorer, που έτσι κι αλλιώς έπρεπε να δουλεύει, και το Opera που το πρότεινε ένας γνωστός μου. Αλλά όταν χρησιμοποιώ άλλον υπολογιστή(δημόσιο) μπαίνω από τον Firefox. Και στο Desktop που έχω, έχω κατεβάσει τον Firefox και κάνω τη δουλειά μου από κει.

More
05 Apr 2010 16:41 #70247 by synzeus
Firefox με αρκετά plug in =D>
Πως να το κάνουμε.. Η αλεπού είναι άλλο πράγμα!

More
20 Apr 2010 12:04 #71012 by Aνέστης Αδαμίδης
Ανατροπές στα σχέδια γίνονται κάθε μέρα. Λοιπόν εγώ κάποτε χρησιμοποιούσα το Mozilla. Όταν πήρα το laptop και μετά, ο Mozilla δε λειτουργούσε(Πρόβλημα με κάποιο πρωτόκολλο SSL) και κατέβασα το Opera. Τώρα άρχισε κι αυτό να κάνει κόνξες. Μου λέει να κάνω update το flash player και το κάνω. Αλλιώς δεν παίζει τα βίντεο στο youtube. Αφού όμως κάνω την update και πάω να ξαναμπώ στο youtube να δω κανα βίντεο(μετά από επανεκκίνηση του συστήματος) πάλι μου λέει πως πρέπει να κάνω update! Έλεος! Το Chrome δεν το εγκαθιστά καν στο laptop, οπότε λέω να δοκιμάσω να περάσω το Netscape κάποια στιγμή κι αν καταφέρω και βγάλω άκρη, καλώς. Αλλιώς μου φαίνεται πως θα κολλήσω αναγκαστικά στον Explorer. Εκτός κι αν κάποιος γνωρίζει τι συμβαίνει και μπορεί να μου πει τι να κάνω.

More
20 Apr 2010 15:13 #71026 by Άγγελος Φασούλης
Εγώ κυρίως χρησιμοποιώ mozilla, αλλά συχνά χρησιμοποιώ και internet explore και safari.

More
20 Apr 2010 22:47 #71043 by thanasis
Εγω το μονο που χρησιμοποιω και δεν προκειται να αλλαξω ειναι το google chrome...Γιατι με ενα click μπαινω στα αγαπημενα μου site και ειναι τρομερα γρηγορο... :cool: :cool:

More
13 May 2010 12:30 #71999 by Maldino

TheReaper wrote: Ανατροπές στα σχέδια γίνονται κάθε μέρα. Λοιπόν εγώ κάποτε χρησιμοποιούσα το Mozilla. Όταν πήρα το laptop και μετά, ο Mozilla δε λειτουργούσε(Πρόβλημα με κάποιο πρωτόκολλο SSL) και κατέβασα το Opera. Τώρα άρχισε κι αυτό να κάνει κόνξες. Μου λέει να κάνω update το flash player και το κάνω. Αλλιώς δεν παίζει τα βίντεο στο youtube. Αφού όμως κάνω την update και πάω να ξαναμπώ στο youtube να δω κανα βίντεο(μετά από επανεκκίνηση του συστήματος) πάλι μου λέει πως πρέπει να κάνω update! Έλεος! Το Chrome δεν το εγκαθιστά καν στο laptop, οπότε λέω να δοκιμάσω να περάσω το Netscape κάποια στιγμή κι αν καταφέρω και βγάλω άκρη, καλώς. Αλλιώς μου φαίνεται πως θα κολλήσω αναγκαστικά στον Explorer. Εκτός κι αν κάποιος γνωρίζει τι συμβαίνει και μπορεί να μου πει τι να κάνω.

Εαν δεν σου δουλεψαν αυτα δοκιμασε το καινουριο Comodo Dragon, ειναι πανωμοιοτυπο με το Chrome! Εγω αυτο χρησιμοποιω πλεον και ειμαι ικανοποιημενος!