Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιον Internet Browser χρησιμοποιείτε?

Poll: Ποιόν Browser χρησιμοποείτε; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Internet Explorer
9 6%
Mozilla Firefox
55 36.7%
Opera
5 3.3%
Netscape
No votes 0%
Google Chrome
81 54%
Total number of voters: 58
Only registered users can participate to this poll
More
25 Oct 2010 20:04 #82564 by Ιβάν
Γιατί καταστρέφει το pc του? Εγώ έχω Firefox 3.6 και 4.0, έχω IE 9, Google Chrome και Opera. :roll: Και μια χαρά είμαι, μόνο που χρησιμοποιώ μόνο τον Firefox.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Oct 2010 20:10 #82567 by Νίκος Καραχάλιος
Ελα τωρα που ολοι οι browser βγαλανε καινουργιες version με βαση τον Chrome...Και ο Internet Explorer και ο Mozilla...Chrome kai pali Chrome..Opera ειχα παλια αλλα εχω μεινει στον chrome..

More
25 Oct 2010 20:11 #82568 by MaTeKoN
Και εγώ έχω τους ίδιους Browsers με τον Alcatraz.. Χρησιμοποιώ Google Chrome περισσότερο και είμαι μια χαρά! :D Κανένα απολύτως πρόβλημα.. :?

More
25 Oct 2010 20:14 #82570 by Lalo007
Ραφορ εγω εχω 4 browser και παλι τιποτα.επειδη το pc σου ειναι για ανακυκλωση,δεν σημαινει οτι των υπολοιπων δεν μπορουν να αντεξουν 2 browser παραπανω....

More
25 Oct 2010 20:18 #82571 by tunerakos
εντάξει, μπορώ να πω ότι τα add-ons του firefox είναι πολύ καλά, αλλά εγώ έγινα φαν του crome..

More
26 Oct 2010 19:13 #82615 by Ιβάν
Παιδιά μην τον βλέπετε έτσι τον firefox! Ο firefox υποστηρίζει όλες τις σελίδες, σε αντίθεση με τον chrome που δεν υποστηρίζει αρκετές. Αν μπει κανείς σας π.χ. στις Φυλετικές Μάχες που έχει κινούμενες εικόνες κλπ με τον chrome θα δει πως θα αργήσει πολύ να φορτώσει! Ενώ ο firefox τα υποστηρίζει όλα. :wink: Επίσης το κακό με τον IE είναι ότι είναι της Microsoft και ανά πάσα στιγμή ενημερώνει την Microsoft για το που μπαίνεις και τι κάνεις. Είναι σαν να σε παρακολουθούν. :roll:

More
26 Oct 2010 19:39 #82616 by rafor
Alcatraz, διακρινω μια ψυχωση με τη δηθεν κατασκοπεια απο τη Microsoft?Καταρχας , δεν μπορει να μας κατασκοπευει, γιατι καταργει το προσωπικο απορρητο, το οποιο ειναι διακαιωμα του καθε χρηστη.2ον, σιγα να μην καθοταν η Microsoft να ελεγχει καθε χρηστη.Απο εδω και περα αυτο που ειπε για το Chrome, δεν νομιζω οτι αληθευει.Ο firefox, φορτωνει μια μια εικονα , σε αντιθεση με το Chrome, που φορτωνει κατεβατη ολη τη σελιδα, χωρις να εμφανιζεται μια μια εικονα.

More
26 Oct 2010 19:47 #82619 by Ιβάν
@rafor αν θες με πιστεύεις αν θες όχι. Έτσι είναι. Επίσης δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα δεις πιο φορτώνει καλύτερα και γρηγορότερα. Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές! Πίστεψέ με αληθεύει. :wink:

More
26 Oct 2010 20:10 #82622 by Aνέστης Αδαμίδης
Βασικά, το ότι παρακολουθούνται τα προϊόντα της Microsoft είναι γεγονός. Μην κοιτάτε που όλοι κάνουμε τις πάπιες και τους αφήνουμε ακόμη να το κάνουν. Αλλά για να μην παρεκτρέπομαι, να πω μόνο ότι στις ίδιες σελίδες που έμπαινα με τον Firefox και τον Opera, στις ίδιες σελίδες μπαίνω και τώρα με τον Chrome και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

More
26 Oct 2010 20:18 #82624 by Κώστας Λεοντιάδης

rafor wrote: Ποσους browsers εχεις?Εγω μονο 1...Ειναι μα***** να βαζεις 3 browsers χωρις κανενα λογο...Ειδικα εαν δεν εχεις καλο pc,συγγνωμη που το λεω , αλλα ειναι για κλαματα... :cry: :cry:

Με Intel Core 2 Quad Q9650 και 4 giga RAM εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα... Είχα και τον Opera, αλλά τον έκανα uninstall επειδή δεν τον χρησιμοποιούσα καθόλου, σε αντίθεση με τους άλλους 3... Τώρα, το για κλάματα που λες ακόμα δεν το έχω καταλάβει, και ειλικρινά δεν ξέρω τι pc έχεις για να λες κάτι τέτοιο, επειδή είδα και άλλα άτομα με 2 και πάνω browsers...