Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Deep internet

More
12 Jan 2013 21:13 #118685 by Γιώργος Λόλας
Διευκρίνιση: Το να συζητάς για τον όρο "deep web" δεν είναι παράνομο. Υπάρχει ο ορισμός ακόμα και στο wikipedia, καθώς και σε εκατοντάδες γνωστά παγκοσμίως sites. Το να συζητάς όμως για το πώς να μπεις εκεί και που να ψάξεις και λοιπά είναι. Μη τα συγχέουμε ;)

Ας μείνουμε λοιπόν στο "μαθαίνω τι είναι το deep web επιφανειακά και απλά ως πληροφορία" και ας μη μπούμε σε περαιτέρω συζήτηση. Είναι εντελώς διαφορετικό ας πούμε να λέμε ότι ναι, υπάρχει πειρατεία με το να συζητάμε για το που θα βρούμε τέτοια πράγματα. Η μαμά wikipedia έχει αρκετές πληροφορίες, μεγάλο μέρος των οποίων το έγραψα στο προηγούμενο post μου. Οπότε, δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε για το θέμα :)

Μη ξεχνάμε επίσης ότι deep web θεωρείται και μέρος των ebay, amazon, alexa και πολλών άλλων.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jan 2013 21:36 #118686 by Sharkman
Replied by Sharkman on topic Deep internet

geololj wrote: Διευκρίνιση: Το να συζητάς για τον όρο "deep web" δεν είναι παράνομο. Υπάρχει ο ορισμός ακόμα και στο wikipedia, καθώς και σε εκατοντάδες γνωστά παγκοσμίως sites. Το να συζητάς όμως για το πώς να μπεις εκεί και που να ψάξεις και λοιπά είναι. Μη τα συγχέουμε ;)

Ας μείνουμε λοιπόν στο "μαθαίνω τι είναι το deep web επιφανειακά και απλά ως πληροφορία" και ας μη μπούμε σε περαιτέρω συζήτηση. Είναι εντελώς διαφορετικό ας πούμε να λέμε ότι ναι, υπάρχει πειρατεία με το να συζητάμε για το που θα βρούμε τέτοια πράγματα. Η μαμά wikipedia έχει αρκετές πληροφορίες, μεγάλο μέρος των οποίων το έγραψα στο προηγούμενο post μου. Οπότε, δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε για το θέμα :)

Μη ξεχνάμε επίσης ότι deep web θεωρείται και μέρος των ebay, amazon, alexa και πολλών άλλων.

Μαζί σου Γιώργο η λέξη deep web ή καλύτερα η έννοια,δεν είναι ταμπού.Απλά αναφέραμε τους κανονισμούς για όποιον δεν το ήξερε και ήθελε να αναφέρει πιθανούς τρόπους εισόδου ή websites.Και επίσης όπως είπε σωστά ο placebo effect αν δεν ξέρεις μην ψάχνεσαι στο internet! :D

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
12 Jan 2013 21:42 #118687 by Γιώργος Λόλας

krabby wrote: Μαζί σου Γιώργο η λέξη deep web ή καλύτερα η έννοια,δεν είναι ταμπού.Απλά αναφέραμε τους κανονισμούς για όποιον δεν το ήξερε και ήθελε να αναφέρει πιθανούς τρόπους εισόδου ή websites.Και επίσης όπως είπε σωστά ο placebo effect αν δεν ξέρεις μην ψάχνεσαι στο internet! :D

Ναι εννοείται αυτό. Οποιαδήποτε αναφορά σε τρόπους εισόδου ή τέτοιων sites που σου λένε πώς να μπεις και που, απαγορεύονται ρητά και αν γίνουν ποτέ τέτοια posts, θα διαγραφούν αμέσως.

Επίσης, το ότι δε πρέπει να ψαχνόμαστε πέρα από αυτά που γνωρίζουμε και βρίσκονται στη γκρίζα ή ακόμα και στη μαύρη ζώνη, ισχύει. Όπως δε θα ανοίγαμε ποτέ το πλυντήριο της μαμάς στα δύο για να του αλλάξουμε τα φώτα, έτσι δε ψάχνουμε σε μέρη του internet που θα μας βάλουν σε μπελάδες. Και για να σας προλάβω, γνωρίζουμε όλοι ότι η παντόφλα της μαμάς είναι πολύ πιο επικίνδυνη από οτιδήποτε άλλο :lol:

More
12 Jan 2013 21:45 #118688 by Sharkman

geololj wrote:
Και για να σας προλάβω, γνωρίζουμε όλοι ότι η παντόφλα της μαμάς είναι πολύ πιο επικίνδυνη από οτιδήποτε άλλο :lol:

Εντάξει δεν υπήρχε...απλά προσκυνώ! :lol: :lol: :icon bow:

More
12 Jan 2013 22:20 - 13 Jan 2013 02:10 #118690 by Sharkman
Το θέμα ότι το deep internet δεν είναι ταμπού,το ξεκαθάρισα παραπάνω.Και είπα χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχουν λέξεις ταμπού.Αυτα και από μένα. :D

Last edit: 13 Jan 2013 02:10 by Sharkman.

More
13 Jan 2013 01:18 #118700 by Χριστιάνα Θάνου
Ααααα, παρεξηγηθήκαμε μου φαίνεται! Apocalypse, λέγοντας άλλον υπολογιστή εννοούσα για έναν υπολογιστή που δεν έχει τα στοιχεία σου. Επειδή βλέπω όμως ότι είσαι γνώστης, ας το μιλήσω λίγο πιο ανοιχτά.... ο κάθε υπολογιστής έχει μια MAC address που δεν αλλάζει ποτέ και αν είσαι έστω και λίγο απρόσεχτος στην κρυφή πλευρά του ίντερνετ, μπορούν να σε βρούνε! Με λίγα λόγια, μπορείς να χρησιμοποιείς έναν άλλο υπολογιστή για να περιηθηθείς στα "άδυτα" του ίντερνετ και άλλον για τις καθημερινές σου ασχολίες.

Αν όμως χρησιμοποιείς ειδική προστασία και ειδικό browser, τότε δεν πρόκειται να σε βρει κανένας ποτέ γιατί πολύ απλά είσαι ανώνυμος. Επίσης, τα sites του undernet ή του deep net (όπως το λένε τέλος πάντων) είναι τόσο περίπλοκα και με unique addresses που, δεν γίνεται ο καθένας να τα βρει τόσο εύκολα. Έτσι, μπορεί ο καθένας να googlarei όσο θέλει για το deep net, ελεύθερα! Αν δεν ξέρει τρόπο να το χρησιμοποιήσει, δεν υπάρχει πρόβλημα, κίνδυνος και ούτε μπορεί κανείς να σε πιάσει και να σου επιβάλλει ποινές. That's all :)

More
13 Jan 2013 21:29 #118758 by Νίκος Τριανταφύλλης
Μια απορια ειχα και εγω κ κοιτα τι πανικο προκαλεσε !!!Ευχαριστω ολους για την ενημερωση παντως ;)

More
13 Jan 2013 22:25 #118773 by Γιάννης Σφηνιάς
Welcome to the (surface) Internet!
[youtube:mgr18dux]
[/youtube:mgr18dux]

More
13 Jan 2013 22:25 #118774 by eliminator
Replied by eliminator on topic Deep internet
Μου ειχαν πει για το deep internet(και underground web δε λέγεται αλλιώς;) και ακουσα και μερικες ιστοσελιδες, φυσικα ποτε δε μπηκα γιατι μου ειπαν για το περιεχομενο τους και δεν ειχα καμια ορεξη να μου μεινουν ασχημες εικονες στο μυαλο.

More
13 Jan 2013 22:36 #118778 by Sharkman

eliminator wrote: Μου ειχαν πει για το deep internet(και underground web δε λέγεται αλλιώς;) και ακουσα και μερικες ιστοσελιδες, φυσικα ποτε δε μπηκα γιατι μου ειπαν για το περιεχομενο τους και δεν ειχα καμια ορεξη να μου μεινουν ασχημες εικονες στο μυαλο.

Σωστός...πέρα από τα προβλήματα με τον νόμο,τα προβλήματα που θα αποκομίσεις από το περιεγχόμενο που θα δεις δεν τα ανέφερε κανείς ακόμα στο τόπικ αυτό. Πολύ σωστή παρατήρηση eliminator! =D>