Χωρίς να θέλω να διακόψω τον διάλογό σας, απλά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την τόσο ενεργή συμμετοχή σε ένα τόσο ενδιαφέρον θέμα. Από πάντα χαιρόμουν να ακούω (αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση διαβάζω) διαλόγους μεταξύ ανθρώπων που γνωρίζουν να μιλάνε σοβαρά και με επιχειρήματα. Προσωπικό σχόλιο για το θέμα δεν έχω, διότι, αν και γνωρίζω την είδηση για την οποία ξεκινήσατε να συζητάτε (συγκεκριμένα, την είχα δει στην τηλεόραση, αλλά από άθλιο ρεπορτάζ), δεν έχω σχηματίσει ακόμα άποψη. Αν βρω χρόνο μέσα στις επόμενες μέρες, ευχαρίστως να πάρω μέρος. Απλά θα ήθελα να κάνω μια σημείωση: σε κάποια μηνύματα διέκρινα κάποιες γνώμες κάπως ρατσιστικές, έστω ακραίες. Φυσικά, αν και όλοι γνωρίζουμε πως ο ρατσισμός δεν είναι κάτι... καλό, πάντα αποτελεί γνώμη κάποιου και, δυστυχώς ή ευτυχώς, δε μπορούμε να επιβάλουμε στον άλλον τι να πιστεύει και τι όχι (τουλάχιστον, έτσι πρέπει, ασχέτως εάν υπάρχουν πολλοί που αναγκάζουν τους άλλους να "υπακούν" στα πιστεύω τους). Η σημείωσή μου, λοιπόν, είναι ότι μπορούμε να κάνουμε έναν διάλογο χωρίς βρισιές, ειρωνείες κτλ. Λίγο σεβασμό σε όλους νομίζω πως πρέπει να τον δείχνουμε. Δεκτές όλες οι γνώμες, αλλά, τουλάχιστον, να προσέχουμε τι γράφουμε και πώς το γράφουμε. Και πάλι, χαίρομαι που διαβάζω τα σχόλιά σας. Keep it up.
"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister