Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι laptop να αγοράσω?

More
24 Oct 2009 19:38 #63195 by thanasis
Ουτε εγω ξερω πολλα με αυτα αλλα ξερω πως τa netbook ειναι μονο για internet και ακους και μουσικη(νομιζω) και ειναι και φτηνα...200-500 ευρω :cool:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Oct 2009 14:04 #63459 by Μάνος Γρυπάρης

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 Nov 2009 15:47 #64761 by ifigeniaki
Προτείνω HP, έχει καλύτερο service!

More
12 Nov 2009 16:48 #64801 by Μάνος Αλιμπέρτης

8@no$ wrote: Ουτε εγω ξερω πολλα με αυτα αλλα ξερω πως τa netbook ειναι μονο για internet και ακους και μουσικη(νομιζω) και ειναι και φτηνα...200-500 ευρω :cool:

Δεν είναι μόνο για μουσική και για ταινίες!!! Μπορείς να κάνεις οτι επιθυμείς όπως και σε ένα κανονικο PC εκτός ίσως απο βαρια games και ιδιαίτερα βαριες εφαρμογές που εκει απλα θα σέρνεται λόγω χαμηλής υπολογιστικής ισχύς. Αλλα ας πούμε ένα Football Manager 2010 έστω και με λίγο πιο αργή ανταπόκριση, μπορείς να το τρέξεις.

Βέβαια αν αγοράζα τώρα laptop θα έπαιρνα το πολύ 13,3 ιντσες γιατί ακόμη και το 15,4 είναι αρκετα βαρύ αν είσαι ώρα στο αεροδρόμιο αν ταξιδεύεις σχετικα συχνά.

Η πραγματική επανάσταση στα laptops θα έρθει όταν με το καλό καθιερωθούν οι νέες τεχνολογίες μπαταριών και θα μπορεις να εχεις 24ώρη αυτονομία...Τότε πραγματικα θα γουστάρουμε!!!

Everything that has a beginning has an end...

More
15 Jan 2010 21:00 #67968 by Eleftherios

ifigeniaki wrote: Προτείνω HP, έχει καλύτερο service!

Θα διαφωνίσω. Στην Ελλάδα την καλύτερη υποστήριξη έχουν τα dell και τα lenovo, κυρίως λόγω της αγοράς στην οποία απευθύνονται, και ακολουθούν τα toshiba.

Τα hp ίσως ήταν καλά κάποτε, τώρα είναι thumbs down.

Για το βέλτιστο συνδυασμό, αυτή την περίοδο εγώ προτείνω toshiba.

More
09 Feb 2010 13:31 #68598 by Nikos Georgopoulos
Κι εγώ της Toshiba είμαι.Δοκιμάστε το L500-13T ειναι σε καλη τιμη και αξιζει.

More
17 Feb 2010 22:47 #68760 by BilLyGaTe7
Παιδια εχω μαζεψει καποια χρηματα και θελω να αγορασω ενα Laptop με καλλες επιδοσεις και να υποστηριζει αρκετα games ......το ποιο πιθανο ειναι να αγορασω το Acer Aspire 5738ZG-444G50Mn :

τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο????? και αν εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο ... ???? :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:

More
18 Feb 2010 01:03 #68767 by Ανδρέας Γρυπάρης
Εγώ έχω το Acer 8530G

Ότι καλύτερο υπάρχει σε laptop για games, 18,3' οθόνη και μια από τις καλύτερες κάρτες γραφικών για mobile (3650), αν του βάλεις και τον SSD της intel όπως του έβαλα και εγώ θα πάει σφαίρα!!!(με όλη την σημασία της λέξης!) Boot κάνω σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα, τρέχω VMware με 4-5 εικονικά PC και δεν καταλαβαίνει τίποτα! :icon bow:
Intel X25-M 80GB SSD Postville MLC/34nm
Τον 500GB δίσκο που είχε το έβαλα στο desktop για να έχω τα αρχεία μου(αποθήκη) :P

@BilLyGaTe7 εξίσου καλό απλά το θέμα είναι αν σε βολεύει η 15άρα οθόνη, πάσχει στην cpu πάντως (Τ4400)

More
18 Feb 2010 22:18 #68785 by BilLyGaTe7
Ευχαριστω πολυ pokemon αυτο για την 15αρα δεν με πειραζει ... τοσο θελω περιπου .... για τον επεξεργαστη ομως το σκεφτομουνα και εγω.... btw τουμπαναρα το laptop σου!!!!! :icon bow: :icon bow: :icon bow: :icon bow: :icon bow: :icon bow: :icon bow: :icon bow:

More
10 Aug 2010 16:19 #76599 by hawk82
Παιδιά, θέλω κι εγώ να αγοράσω ένα λαπτοπ με μάξιμουμ 850 ευρώ.
Σκέφτομαι αυτό της toshiba: ub0.cc/Dt/3N και αυτό της Dell: ub0.cc/Sm/1C .

Ο φορητός θα είναι γενικών καθηκόντων, χωρίς μεγάλη έμφαση στο gaming αφού παίζω περιστασιακά. Έχετε να προτείνετε εσείς κάτι άλλο; Ανάμεσα στους δύο παραπάνω ποιο να επιλέξω; Σχετικά με το service των δύο αυτών εταιρειών τι γνωρίζετε;