Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με την οθονη

More
26 Aug 2010 16:08 #77303 by Μάνος Γρυπάρης
Άμα βάλετε άλλη οθόνη και δουλεύει 100% τότε η κάρτα γραφικών είναι οκ.
Αρα η οθονη που σας τα κάνει αυτά θέλει αλλαγή, αν ειναι εντος εγγυησης την αλλαζουν τζαμπα.
Απλο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Jul 2014 04:38 #147355 by Πολύδωρος
ρε παιδια έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με την οθόνη στο pc μου!!! αλλά δεν φταει η καρτα γραφικών μου γιατι την άλλαξα εβαλα καινούργια και παλι το ιδιο πραγμα γινεται.. η οθονη μου δουλευει κανονικα ειναι τσεκαρισμενο απλα οταν ξεκιναω το pc ανοιγει μου λεει no signal και μετα κλεινει.. δεν ακουγεται ουτε καν το τουτ στην αρχη ο ηχος που κανει με την εκκινηση του υπολογιστη... τι πιστευεται οτι ειναι μηπως υπαρχει πιθανοτητα να εχει προβλημα η μητρικη?? γιατι το τροφοδοτικο μου ειναι καινουργιο και η καρτα γραφικων μου και η μητρικη μου ομως.. τι απο ολα παιζει να εχει προβλημα τωρα..?? διαφωτιστε με.. πλζζζζ

More
31 Jul 2014 11:35 #147364 by deratop
Είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα πριν 1,5 χρόνο και τελικά είχε καεί και η μητρική μου και ο επεξεργαστής μαζί δεν λέω ότι και η δικιά σου περίπτωση είναι ίδια γιατί δεν μπορώ να το ξέρω, εύχομαι πάντως να μην ισχύει σε εσένα.(πάντως τσέκαρε μέσα στον πύργο αν όλα τα εξαρτήματα κάνουν καλή επαφή μνήμες κανένα καλώδιο κτλ τουλάχιστον να είσαι ok με αυτά).

More
14 Aug 2014 11:40 #147998 by Μάνος Γρυπάρης

hitman5 wrote: ρε παιδια έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με την οθόνη στο pc μου!!! αλλά δεν φταει η καρτα γραφικών μου γιατι την άλλαξα εβαλα καινούργια και παλι το ιδιο πραγμα γινεται.. η οθονη μου δουλευει κανονικα ειναι τσεκαρισμενο απλα οταν ξεκιναω το pc ανοιγει μου λεει no signal και μετα κλεινει.. δεν ακουγεται ουτε καν το τουτ στην αρχη ο ηχος που κανει με την εκκινηση του υπολογιστη... τι πιστευεται οτι ειναι μηπως υπαρχει πιθανοτητα να εχει προβλημα η μητρικη?? γιατι το τροφοδοτικο μου ειναι καινουργιο και η καρτα γραφικων μου και η μητρικη μου ομως.. τι απο ολα παιζει να εχει προβλημα τωρα..?? διαφωτιστε με.. πλζζζζ

Απλά σύνδεσε μια άλλη οθόνη για να δεις αν δουλεύει. Αν δουλεύει η άλλη τότε ίσως υπάρχει θέμα με την συνδεσμολογία της οθόνης σου.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)