Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με την οθονη

More
26 Jul 2010 15:55 #75785 by thanasis
Τις τελευταιες μερες οτα νανοιγω των υπολογιστη η οθονη δεν υπακουει.Βασικα αναβει μια φορα γραφει no signal και σβηνει.Αυτο εγινε τις 3 τελευατιες μερες αλλα μετα απο πολλες επανεκινησης τα καταφερνα και ανοιξε.καποιες φορες αναβοσβηνε πολλες φορεςψ και το λαμπακι της οθονης(αν εχει καποια σχεση με το θεμα)Σημερα ομως οτι και να εκανα δεν αναβει με τιποτα.Εβγαλα ολα τα καλωδια,τα ξαναεβαλα,εκανα συνεχια επανεκινησεις,τα παντα ολα.Δεν ανοιγει με τιποτα η οθονη.Οταν βγαζω το καλωδιο και το ξαναβαζω(ενω το pc ειναι ανοιχτο)αρχιζει και αναβοσβηνει το λαμπακι της οθονης για πολυ ωρα και μετα τιποτα.Kαμια ιδεα?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Jul 2010 16:14 #75786 by antonis 21
περιμενε λιγη ωρα για να δεις αν θα σ ανοιξει.μ το κανει κ εμενα καμια φορα.οταν λες οτι σ κλινει η οθονη εννοεις οτι κλινει οπως οταν κλινεις τον υπολογιδτη??δηλαδη αναβει κοκκινο φοτακι η κλινει τελειος σαν να μην εχει ρεθμα η οθονη?? :-k :?

More
26 Jul 2010 16:16 #75787 by thanasis
H οθονη οταν λεω οτι κλεινει δεν ενοω οτι σβηνει τελειως.Ενοω οτι κλεινει κανονικα σαν οταν κλεινω το pc.και το εχω αφησει πανω απο 2 ωρες το pc ανοιχτω αλλα δεν αλλαξε τιποτα και κανω συνεχια επανεκινησεις,....

More
26 Jul 2010 16:18 #75788 by antonis 21

8@no$ wrote: H οθονη οταν λεω οτι κλεινει δεν ενοω οτι σβηνει τελειως.Ενοω οτι κλεινει κανονικα σαν οταν κλεινω το pc.και το εχω αφησει πανω απο 2 ωρες το pc ανοιχτω αλλα δεν αλλαξε τιποτα και κανω συνεχια επανεκινησεις,....

δεν ξερω τι να σου πω.εμενα που μου το εκανε τον αφινα ανοιχτο τον υπολογιστη και μετα απο λιγο ανοιγε. ](*,) :icon what:

More
26 Jul 2010 16:22 #75789 by thanasis

antonis 21 wrote:

8@no$ wrote: H οθονη οταν λεω οτι κλεινει δεν ενοω οτι σβηνει τελειως.Ενοω οτι κλεινει κανονικα σαν οταν κλεινω το pc.και το εχω αφησει πανω απο 2 ωρες το pc ανοιχτω αλλα δεν αλλαξε τιποτα και κανω συνεχια επανεκινησεις,....

δεν ξερω τι να σου πω.εμενα που μου το εκανε τον αφινα ανοιχτο τον υπολογιστη και μετα απο λιγο ανοιγε. ](*,) :icon what:

Λες να μου εχει καει ή τιποτα τετοιο?

More
26 Jul 2010 16:31 #75790 by Alex
Δες καλώδιο τροφοδοσίας. Η οθόνη χωρίς σήμα ανοίγει; Αν κανει τα ιδια κατι παιζει με την τροφοδοσία της.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
26 Jul 2010 16:40 #75793 by thanasis

mordred wrote: Δες καλώδιο τροφοδοσίας. Η οθόνη χωρίς σήμα ανοίγει; Αν κανει τα ιδια κατι παιζει με την τροφοδοσία της.

γιατι να φταει η τροφοδοσια αφου εχει ρευμα....Α και οταν κανω επανεκινηση του υπολογιστη μου γραφει no signal και σβηνει.Δεν σβηνει τελειως,δηλαδη σαν να πατισεις το κουμπι να κλεισει,αλλα σαν να κλεινεις τον υπολογιστη...Οποτε δεν πιστευω να φταιει η τροφοδοσια.Εβγαλα και το καλωδιο το ξαναεβαλα...τιποτα... :-k

More
26 Jul 2010 16:50 #75795 by p8grs
φιλαράκι ο υπολογιστής σου φοράει κάρτα γραφικών????? αν ναι κατά 99,9% κάηκε. αν όχι τότε κάηκε η κάρτα γραφικών που έχεις ενσωματωμένη στην μητρική κάρτα. εάν ωστόσο μόλις έχεις αγοράσει κάρτα γραφικών κ δεν ανοίγει η οθόνη σημαίνει πως δεν είναι συμβατή με το hardware του υπολογιστή σου. μιλάω πάντα εκ πείρας κ με πλήρης σιγουριά.

More
26 Jul 2010 16:52 #75796 by p8grs
α κ μην κάνεις άλλες επανεκκινήσεις γτ βλέπω να καις κ άλλα κομμάτια του υπολογιστή με πρώτο από όλα το τροφοδοτικό.

More
26 Jul 2010 16:52 #75797 by thanasis
Παιδια πρεπει να εχει καει η οθονη...