Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κάρτες γραφικών: Νέα, Ερωτήσεις και Αγορές

More
01 Feb 2006 11:41 #8145 by Δημήτρης Σκιάννης
Με συγχωρείς που θα επιμείνω αλλά η 5200 δε θυμάμαι να είχε βγεί σε PCIe έκδοση,μόνο σε AGP.Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά έτσι θυμάμαι.Το λέω για να μην ξεκινήσουμε προτάσεις πάνω σε λάθος βάση.Οι κάρτες τηλεόρασης μπαίνουν σε PCI θύρα,όχι σε PCIe,έχει μεγάλη διαφορά...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
01 Feb 2006 12:27 #8147 by a Guest
Στην επιφάνεια εργασίας κάνε δεξί κλικ, και επέλεξε ιδιότητες. Μετά επέλεξε ρυθμίσεις, για προχωρημένους, και μετά επελεξε την καρτέλα που περιέχει το όνομα της κάρτας σου. Στην οθόνη που θα εμφανιστεί και δίπλα απο την επιλογή Τύπος διαύλου, θα λέει αν είναι AGP ή PCiE

More
01 Feb 2006 14:39 #8159 by Μιχάλης Πλατάρης
Λοιπον μερικες φοτο απο την καρτα μου που εβγαλα λιγο πριν.

[img

[img

Επισης δειτε πως ειναι μεσα η θεση για την καρτα μιας και απο οτι βλεπω ειναι τελικα AGP ενω οι 2 ελευθρες ασπρες θεσεις δεξια ειναι PCI. Οποτε προτεινετε καρτα τωρα.....

[img

More
01 Feb 2006 15:17 #8165 by Δημήτρης Σκιάννης
Καλά έκανα και επέμεινα... :P

Πρόταση...σε AGP η καλύτερη κάρτα που έχει βγεί είναι η 6800GT/Ultra,αλλά και να την βρείς μεταχειρισμένη(Γιατί καινούργια δεν θα την βρείς),θα κάνει τουλάχιστον 200-250 ΕΥΡΩ.Μπορείς να πάρεις μια 6800 μεταχειρισμένη γύρω στα 200 ΕΥΡΩ και να την κάνεις 6800GT με λίγο "πείραγμα",ή να πάρει μια καινούργια 6600GT με περίπου 150 ΕΥΡΩ,που θεωρώ καλή επιλογή.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
01 Feb 2006 15:24 #8169 by a Guest
Συμφωνώ για την 6800. Κι εγω την συγκεκριμένη κάρτα έχω και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Όσο για το HL2, ...........χαλαρά!

More
03 Feb 2006 23:39 #8455 by Τάσος Γεωργίου

.σε AGP η καλύτερη κάρτα που έχει βγεί είναι η 6800GT/Ultra

Καθαρά αντικειμενικά υπενθυμίζω ότι η πιο ισχυρή (τεχνικά) agp κάρτα είναι (ήταν) η ati radeon x850xt platinum edition. Παρεμπιπτόντως και η τελευταία agp κάρτα... :mrgreen:

More
04 Feb 2006 13:41 #8494 by Δημήτρης Σκιάννης
Σωστό το πρώτο που είπες(Και παράλειψή μου :oops: ),λάθος το δεύτερο όμως... :P Για κοίτα!
www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2686

More
23 Feb 2006 12:03 #9382 by Ανδρέας Γρυπάρης

JACKAL wrote: ego pantos den exo problima to giati
athlon 64 3800+
asus a8n-sli deluxe
2gb ddr 400
asus extreme 7800gtx
to fear to epeksa ola full ektos ta graphics pou itan custom
to quake4 ola full
episis sto doom3
sto mono pou eixa problima itan sto 3dmark06
pou se ena test den eixa oute ena fps mono 0 kai pali 0 :lol:

Χωρίς πολλά πολλά το PC σου είναι άριστο !! .&- :D
Στο μέλλον και να βγει η 8900GTX δεν θα έχεις πρόβλημα.. μια 7800GTX(ίδια->SLI) και θα είσαι ΟΚ! :wink:

More
24 Feb 2006 00:18 #9424 by Vinde
ΑΚόμη δεν έχω καταλάβει το νόημα του SLI...
αφού κάθε νέα γενιά είναι καλύτερη από την προηγούμενη ως τώρα

π.χ για κατανόηση (και μοναδικό παράδειγμα)

7800GTX256>2x6800Ultra...

τέσπα...Πάντα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο....
Παιδιά...αξίζει να θυσιάζετε ρυθμίσεις γραφικών (σχετικά) για καλύτερο FPS
προσπαθήστε να είστε γύρω στο 40 τουλαχ....(καλά..το σωστό είανι τουλαχ 60...αλλά πόσοι παίζουν FEAR στα 60fps 1280χ1024? )

εξάλλου τις διαφορές γραφικών δεν θα τις κατλάβετε πολύ...
π.χ. μη βάζετε 16χAnisotοrpic..το πολύ 4χ αρκεί..
και Antialiasing άντε 2..(αν και διαφορά φαίνεται και σε 2χ και σε 4χ και 6χ-multisampling απλά είναι βαρύ...οπότε άντε να το πάτε 4χ)

Τέλος για την 6200...μία X700 στα 100 ευρώ που προτάθηκε αφού δεν έχεις τρελές απαιτήσεις σε games Μια χαρά είναι..

More
12 Mar 2006 12:38 #9910 by mitsos
Γεια σας μαγκες!Εδω και καιρο θελω να αγορασω μια καρτα γραφικων,γιατι η 6200 που εχω παρουσιαζει καποια προβληματα.τελευταια,εχω καταληξει σε τρεις καρτες,που ειναι οι εξης

ASUS AX1600PRO 512 MB Bundle - 'PCI Express'

ATI X800 GTO 256 MB - 'PCI Express' και

GECUBE X1600XT-G2- 256 MB 'PCI Express'

Επειδη πολλοι απο εσας ειναι ειδικοι πανω σε τετοια θεματα,θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας ωστε να αποφασισω ποια τελικα να αγορασω!Μπορειτε να βρειτε αυτες τις καρτες στο www.plaisio.gr . Ευχαριστω εκ' των προτερων!!!